Lüks rezidansta bomba süsü verilmiş düzenek bulundu
Lüks rezidansta bomba süsü verilmiş düzenek bulundu İstanbul Esenyurt'ta bir rezidanstaki boş dairede bomba süsü verilmiş düzenek bulundu.
4.03.2020 Haberler
Evsiz adamın valizi polisi alarma geçirdi
Evsiz adamın valizi polisi alarma geçirdi İstanbul'da bir evsizin Metro çıkışında olan ATM'lerinin arkasındaki bankta bıraktığı valiz, polisi alarma geçirdi. Çevrede geniş güvenlik önlemlerinin alınıp bomba uzmanının geldiği sırada gelen evsiz adam, "Valiz benim" diyerek valizini açıp eşyalarını gösterdi.
20.12.2019 Gündem
Şüpheli valizin patlatılmasını canlı yayın yaparak izlediler
Şüpheli valizin patlatılmasını canlı yayın yaparak izlediler Samsun’da, paniğe olan şüpheli valiz bomba imha ekiplerince patlatıldı. İçerisinden kıyafet çıkan şüpheli valizin patlatılmasını ise vatandaşlar telefonlarıyla canlı yayın yaparak izledi. Olay, İlkadım ilçesi Anıt Park’ta 13.00 sıralarından meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Anıt Park içerisinde çalılıklar arasında şüpheli durumda duran bir valizi gören vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler şüpheli valizin etrafına emniyet şeridi çekti. Çevrede güvenlik sağlandıktan sonra bomba imha ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen bomba imha ekibi şüpheli durumdaki valizi fünye ile patlattı. Paniğe neden olan valizin içerisinden ise bir vatandaşa ait kıyafetler çıktı. Bu sırada çevredeki vatandaşların şüpheli valizin patlatılmasını film izler gibi izlemesi ve telefonlarıyla canlı yayın yapması dikkat çekti.
11.09.2019 Haberler
Vali konağının karşısında şüpheli valiz alarmı
Vali konağının karşısında şüpheli valiz alarmı Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un ikamet ettiği Kocaeli’nin İzmit ilçesindeki Vali Konağı’nın bulunduğu caddede ağaç yanına bırakılan şüpheli valiz, polis ekiplerini alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan valiz, boş çıktı. Olay, saat 22.30 sularında Kocaeli’nin İzmit ilçesi Akçakoca Mahallesi İnönü Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un ikamet ettiği Vali Konağı’nın bulunduğu cadde üzerinde bir ağaç altına bırakılan şüpheli valizi gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik alarak caddeyi trafiğe kapattılar. Ekipler tarafından alınan güvenlik önleminin ardından olay yerine gelen uzman ekip tarafından valiz, fünye ile patlatıldı. Ekipler tarafından patlatılan valizde yapılan incelemede çantanın boş olduğu belirlendi. Patlatılan valize polis ekiplerince incelenme amacıyla el konulurken, cadde daha sonra tekrar trafiğe açıldı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.
11.09.2019 Haberler
Şüpheli valize sosyal medyadan naklen yayın
Şüpheli valize sosyal medyadan naklen yayın Antalya’da işlek bir cadde üzerine bırakılan valiz bomba imha uzmanı tarafından açılıp kontrol edildi.
11.09.2019 Yaşam
Özel Harekat Şube Müdürlüğü karşısında şüpheli valiz alarmı
Özel Harekat Şube Müdürlüğü karşısında şüpheli valiz alarmı Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Özel Harekat Şube Müdürlüğü karşı tarafına bırakılan valiz paniğe neden oldu. Şüpheli valiz bomba imha uzmanlarınca patlatıldı.
11.09.2019 Haberler
Bursa'da şüpheli valiz paniği
Bursa'da şüpheli valiz paniği - Bursa'da yol kenarına bırakılan şüpheli valiz paniğe neden oldu. Caddeyi trafiğe kapatan polis ekiplerinin yaptığı incelemede valizden erkek kıyafetleri çıktı. Edinilen bilgiye göre, Nilüfer ilçesi Bilginler Caddesi'nde yol kenarına bırakılan siyah renkli valizi gören vatandaşlar polisi aradı. Olay yerine gelen Beşevler Polis Merkezi ekipleri şüpheli valizin etrafına güvenlik şeridi çekip, caddeyi trafiğe kapattı. Olay yerine gelen özel kıyafetli bomba imha uzmanlarının incelemesinde valizde herhangi bir düzeneğe rastlanmazken, valizin içerisinden erkek kıyafetleri çıktı. Vatandaşlar rahat bir nefes alırken, cadde yeniden trafiğe açıldı.
11.09.2019 Yaşam
Battaniyeye sarınarak şüpheli valiz imhasını izledi
Battaniyeye sarınarak şüpheli valiz imhasını izledi Konya’da kaldırıma bırakılan şüpheli valiz, uzman tarafından fünye ile patlatılarak imha edildi. İmha işlemini evinin penceresinden izleyen bir kadının üşümemek için battaniyeye sarındığı görüldü.
11.09.2019 Yaşam
Battaniyeye sarınarak şüpheli valiz imhasını izledi
Battaniyeye sarınarak şüpheli valiz imhasını izledi Konya’da kaldırıma bırakılan şüpheli valiz, uzman tarafından fünye ile patlatılarak imha edildi. İmha işlemini evinin penceresinden izleyen bir kadının üşümemek için battaniyeye sarındığı görüldü.
20.12.2017 Gündem
Battaniyeye sarınarak şüpheli valiz imhasını izledi
Battaniyeye sarınarak şüpheli valiz imhasını izledi Konya’da kaldırıma bırakılan şüpheli valiz, uzman tarafından fünye ile patlatılarak imha edildi. İmha işlemini evinin penceresinden izleyen bir kadının üşümemek için battaniyeye sarındığı görüldü.
20.12.2017 Gündem
Manavgat’ta şüpheli paketten aranan şahıs çıktı
Manavgat’ta şüpheli paketten aranan şahıs çıktı Antalya'nın Manavgat ilçesinde PTT önünde telefon kulübelerinin yanında uzun süre alınmayan valizler şüpheli paket paniği yaşanmasına neden oldu. Ali Badem isimli güvenlik görevlisinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, güvenlik önlemi aldığı sırada gelen ve valizlerin kendisine ait olduğunu söyleyen şahsın polis tarafından aranan başka bir Ali Badem olduğu belirlendi. Gözaltına alınan valizlerin sahibi Ali Badem çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Antalya Caddesi üzerinde bulunan PTT Manavgat Şubesi önünde şüpheli paket paniği yaşandı. PTT önündeki telefon kulübelerinin yanına bırakılan ve uzun süre alınmayan valizler, PTT güvenlik görevlisi Ali Badem tarafından tarafından emniyete bildirildi. PTT binası önüne gelen polisler, valizlerin yakınındaki vatandaşları uzaklaştırdıktan sonra bant çekerek vatandaşların olay yerine girmelerini engellemeye çalıştı. Bu sırada PTT’den çıkan bir şahıs valizlerin kendisine ait olduğunu, PTT’den para gönderirken işlerinin uzadığını belirterek polislerle birlikte valizleri açtı. Valizlerde şahısa ait kıyafetler çıktı. Şahsın kimlik kontrolünü yapan polisler ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak’ suçundan arandığının belirlenmesi üzerine adının Ali Badem olduğu belirlenen şahsı valizlerle birlikte Şelale Polis Karakoluna götürdü. Ali Badem, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Alanya Cezaevine gönderildi. Hem güvenlik görevlisi, hem de valizlerin sahibinin Ali Badem olması ise kısa süreli karışıklığa sebep oldu.
11.09.2019 Yaşam
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda şüpheli valiz paniği
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda şüpheli valiz paniği İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı geliş katı yolcu girişinde unutulan valiz paniğe neden oldu. Bomba uzman ekipleri tarafından fünye ile patlatılan valizden makarna ve gıda malzemeleri çıktı.
11.09.2019 Haberler
Bursa'da şüpheli valiz fünye ile patlatıldı
Bursa'da şüpheli valiz fünye ile patlatıldı Bursa'da yaklaşık 60 bin Uludağ Üniversitesi öğrencisinin yaşadığı merkez Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi'nde bir alışveriş merkezi önüne bırakılan valiz bomba imha ekiplerini alarma geçirdi. Büyük paniğe sebep olan çanta, fünye ile patlatıldı.
11.09.2019 Haberler
İstanbul’da korkutan ses
İstanbul’da korkutan ses Beyoğlu’nda fünye ile patlatılan şüpheli valiz turistlere korku dolu anlar yaşattı. Şüpheli valiz boş çıkarken, patlama sesiyle kaçışan turistleri tur rehberi güçlükle sakinleştirdi. Beyoğlu Topçu Caddesi üzerinde unutulan bir valiz paniğe neden oldu. Valizi gören vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler valiz etrafında önlem alarak, caddeyi trafiğe kapattı. Ardından olay yerine gelen bomba imha uzmanı ekipleri, valize fünye bağlayarak patlattı. Patlama esnasında çevrede bulunan bir turist kafilesi büyük korku yaşadı. Patlamanın ardından kaçışmaya başlayan turistleri rehberler güçlükle sakinleştirdi. Valizin patlatılmasının ardından yapılan incelemelerde boş olduğu anlaşıldı.
11.09.2019 Haberler
Polis tam patlatmak üzereyken...
Polis tam patlatmak üzereyken... Adana’da şüpheli görülen sahipsiz bir bavul, bomba imha uzmanı tarafından kontrol edileceği sırada sahibi ortaya çıktı. Olay Seyhan ilçesi, Döşeme Mahallesi'nde Adana Valiliği güzergahında bulunan Sosyal Yardımlaşma Vakfı binası önüne yaşandı. Binanın önüne bırakılan siyah renkli bavulu gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alırken, bomba imha uzmanı bavulu incelemek üzere yaklaştığı sırada sahibi, Mehmet Dede (17) olay yerine geldi. Dede, bavulun kendine ait olduğunu, içinde kendine ait eşyaların bulunduğunu söyledi. Polis, her ihtimale karşı bavulu, sahibi olan Mehmet Dede’ye açtırdı. Açılan bavulu kontrol eden polis, içinin boş olduğunu belirledi. Polisin incelemesinin ardından Mehmet Dede, bavulunu alarak olay yerinden uzaklaştı.
11.09.2019 Haberler
Beşiktaş'ta ilginç anlar
Beşiktaş'ta ilginç anlar Beşiktaş Boğaziçi Köprüsü istikametinde bırakılan şüpheli valiz, polisi alarma geçirdi. Fünyeyle patlatılan valizden sefer tası çıkarken ısrarla güvenlik şeridine yaklaşan vatandaşlar polisi canından bezdirdi. Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerine bırakılan şüpheli valiz paniğe neden oldu. Valizi gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine sevk edilen polis, çevreyi güvenlik çemberine alarak yolu trafiğe kapattı. Yolda yürüyen vatandaşlar tüm uyarılarına rağmen güvenlik şeridine yaklaşarak polislerin işini zorlaştırdı. Olay yerine sevk edilen bomba imha uzmanları, hazırlıklarını tamamlayarak valize fünye yerleştirdi. Ekipler, valizi kontrollü şekilde patlattı. Patlatılan valizden ise sefer tası çıktı. Polis ise valizin patlatılmasının ardından tekrardan yolu trafiğe açtı.
11.09.2019 Haberler
Patlatılan şüpheli valizden çöp çıktı
Patlatılan şüpheli valizden çöp çıktı KOCAELİ İzmit İlçesi'nde, bir banka önüne bırakılan şüpheli bir valiz korku dolu anların yaşanmasına neden oldu...
7.10.2008 Gündem

Benzer Haber Etiketleri