Survivor 2020

Survivor 2020

Son dakika Survivor 2020 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Survivor 2020 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Survivor 2020 haber sayfamızda...

Survivor 2020

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.220 survivor 2020 haberi bulunmuştur.
Cemal Can Canseven'in Çeşme'deki yeni evi gündem oldu!
Cemal Can Canseven'in Çeşme'deki yeni evi gündem oldu! Survivor 2020'de şampiyon olan sosyal medya fenomeni Cemal Can Canseven, Çeşme'deki yeni eviyle gündem oldu. Survivor'da 500 bin TL'lik büyük ödül sahibi olan Cemal Can, evinin dekorasyonu için çalışmalara başladı.
23.02.2024 Cadde
Cemal Can Canseven mesajı ifşa etti! Telefon numarasını sattılar
Cemal Can Canseven mesajı ifşa etti! Telefon numarasını sattılar 'Survivor 2020'de şampiyonluk kupasını kaldırıktan sonra geniş bir hayran kitlesine ulaşan Cemal Can Canseven, cep telefonuna gönderilen bir mesajla şoke oldu. Sosyal medya fenomeni, şaşkınlığını ve tepkisini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. İşte o mesaj...
30.01.2024 Cadde
Acun Ilıcalı'dan Survivor 2024 All Star paylaşımı! Turabi sürprizi
Acun Ilıcalı'dan Survivor 2024 All Star paylaşımı! Turabi sürprizi Survivor 2024 All Star için geri sayım devam ediyor. Survivor All Star'a bu sezon katılacak isimlerin başında yer alan Turabi Çamkıran ilerleyen süreçte sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya katılamayacağını açıklamıştı. Acun Ilıcalı'nın son paylaşımı Turabi, Survivor'a katılacak mı sorusunu yeniden akıllara getirdi.
8.12.2023 Cadde
Survivor Berkan Karabulut ile sevgilisi alışveriş turunda
Survivor Berkan Karabulut ile sevgilisi alışveriş turunda Ekranların uzun soluklu yarışmalarından 'Survivor'a katılıp, adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Berkan Karabulut, geçtiğimiz gün sevgilisi Lale Onuk ile Zorlu AVM'de görüntülendi.
29.11.2023 Cadde
Koltuk değnekleri dikkat çekti! Barış Murat Yağcı'nın sağlık durumu
Koltuk değnekleri dikkat çekti! Barış Murat Yağcı'nın sağlık durumu Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor 2020' yarışmasında ikinci olduktan sonra 'Survivor 2022 All Star'da dizinden yaşadığı sakatlığın da etkisiyle başarılı bir performans sergileyemeyen oyuncu Barış Murat Yağcı, önceki gün İstinyePark'ta görüntülendi.
17.06.2023 Cadde
Survivor Berkan Karabulut: Çadır ihtiyaçlarını karşılayacağız
Survivor Berkan Karabulut: Çadır ihtiyaçlarını karşılayacağız Survivor 2020 ve 2022 All Star programında yarışan Berkan Karabulut daha sonra da magazin gündeminde sıklıkla yer aldı. 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin11 ili etkilemesiyle, bölgeye destek veren ünlü isimlerden biri olan Karabulut, depremzedelerin çadır ihtiyaçlarını karşılayacaklarını yazdı.
27.02.2023 Cadde
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan nişanlandı! 'Yanımda baba yok, baba gibi adamlar var'
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan nişanlandı! 'Yanımda baba yok, baba gibi adamlar var' Şarkıcı Emrah'ın DNA testi sonucu kabullendiği Tayfun Erdoğan, Bursa’da bir ev karşılığında feragatname imzalamış, bu belge ile babasının mirasından vazgeçmişti. Tayfun, evlilik yolunda ilk adımı attı. Yıllardır görüşmediği babasının yine yanında olmadığı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı nişan paylaşımlarıyla dikkat çekerken, ünlü isme gönderme yapmayı da ihmal etmedi.
30.01.2023 Cadde
MasterChef Cemal Can Canseven kimdir, kaç yaşında? Cemal Can Seven aslen nereli, hayatı ve kariyeri...
MasterChef Cemal Can Canseven kimdir, kaç yaşında? Cemal Can Seven aslen nereli, hayatı ve kariyeri... Cemal Can Canseven, hayatı ve kariyeri araştırma konusu olmaya devam ediyor. Survivor 2020 şampiyonu olan sonrasında Exxen platforumunda yer alan dizide rol alan DJ'lik, oyunculuk ve modellik yapan Cemal Can Canseven, bu akşam ekrana gelen MasterChef Ünlüler'de mücadele edecek. İşte merak edilenler...
14.01.2023 Bilgi Rehberi
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan evleniyor
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan evleniyor Şarkıcı Emrah'ın DNA testi sonucu kabullendiği oğlu Tayfun Erdoğan, evlilik için ilk adımı attı. 'Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı yarışmacıları arasında yer alan 31 yaşındaki Tayfun Erdoğan, Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunduğu 'Evleneceksen Gel' programına katılmıştı.
27.12.2022 Magazin
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan evleniyor
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan evleniyor Şarkıcı Emrah'ın DNA testi sonucu kabullendiği oğlu Tayfun Erdoğan, evlilik için ilk adımı attı. 'Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı yarışmacıları arasında yer alan 31 yaşındaki Tayfun Erdoğan, Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunduğu 'Evleneceksen Gel' programına katılmıştı.
27.12.2022 Cadde
Survivor aşıkları Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken'den kötü haber!
Survivor aşıkları Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken'den kötü haber! Sık sık ayrıldıkları yönündeki haberlerle magazin gündemine gelen Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken cephesinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 'Survivor All Star 2022'den önce sürpriz bir aşka yelken açan, kısa süre önce haklarında çıkan 'aşk bitti' şeklindeki iddiayı yayınladıkları videoyla tiye alan şampiyon ikili, bu kez her şeyi sildi.
30.11.2022 Cadde
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini tiye aldı!
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini tiye aldı! Survivor All Star'da şampiyon olduğu için uzun süre eleştirilen Nisa Bölükbaşı, yarışmaya gitmeden birkaç ay önce Ogeday Girişken ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak Survivor'da kaldıkları süre boyunca duygusal birlikteliklerini yansıtmayan ünlü çift, şimdilerde aşklarını dolu dizgin yaşıyor. Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olan ikilinin ayrıldığı öne sürüldü. Bu haberleri yayınladıkları video ile yalanlayan Ogeday ve Nisa, ayrılık iddialarını ise ti'ye aldı.
21.10.2022 Cadde
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini tiye aldı!
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini tiye aldı! Survivor All Star yarışmasında şampiyon olduğu için uzun süre eleştirilen Nisa Bölükbaşı, yarışmaya gitmeden birkaç ay önce Ogeday Girişken ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak Survivor'da kaldıkları süre boyunca duygusal birlikteliklerini yansıtmayan ünlü çift, şimdilerde aşklarını dolu dizgin yaşıyor. Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olan ikilinin ayrıldığı öne sürüldü. Bu haberleri yayınladıkları video ile yalanlayan Ogeday ve Nisa, ayrılık iddialarını ise ti'ye aldı.
20.10.2022 Magazin
Sude Burcu ile nişanlanan Mert Öcal'dan düğün açıklaması
Sude Burcu ile nişanlanan Mert Öcal'dan düğün açıklaması Survivor All Star 2022'de aşk yaşadıkları ortaya çıkan Mert Öcal ile Sude Burcu, geçtiğimiz haftalarda evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı. Şimdilerde nikâh masasına oturmaya hazırlanan ünlü çift, önceki akşam Merve Boluğur ile Mert Aydın'ın düğün törenine katıldı. Kız isteme ve nişan töreninden bahseden Öcal, ertesi gün köpeğiyle Bebek’te görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden oyuncu, düğün sorularına yanıt verdi.
4.10.2022 Cadde
Sude Burcu ile Mert Öcal evlilik yolunda ilk adımı attı!
Sude Burcu ile Mert Öcal evlilik yolunda ilk adımı attı! Tv8 ekranlarından yayınlanan Survivor All Star 2022'de farklı takımlarda yarışan ve aşk yaşadıkları ortaya çıkan Mert Öcal ile Sude Burcu'nun mutlu birliktelikleri devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlayan Öcal, partide sevgilisine evlililk teklif etmişti. Bu anları sosyal medya hesaplarından paylaşan ikili, evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandılar. Burcu, nişan töreninden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.
28.09.2022 Cadde
Mert Öcal doğum gününde Sude Burcu'ya evlilik teklifinde bulundu
Mert Öcal doğum gününde Sude Burcu'ya evlilik teklifinde bulundu Survivor All Star 2022'de aşk yaşadıkları ortaya çıkan Mert Öcal ile Sude Burcu'nun mutlu birliktelikleri devam ediyor. Dolu dizgin aşk yaşayan çiftten Öcal, son olarak doğum gününde sevgilisi Sude Burcu'ya evlilik teklifinde bulundu. Öcal'ın yüzüğü çıkardığı anlarda Sude Burcu şaşkınlığını gizleyemedi.
25.09.2022 Cadde
Cemal Can Canseven: Artık tescilli reklamcı olacağım
Cemal Can Canseven: Artık tescilli reklamcı olacağım 'Survivor 2020' şampiyonluğu sonrasında geniş bir hayran kitlesine ulaşan Cemal Can Canseven, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Arkadaşlarıyla birlikte alışverişe çıkan Canseven, her zaman olduğu gibi sempatik tavırları ve samimiyetiyle neşe kaynağı oldu.
20.09.2022 Cadde
Zehirlendiğini söylemişti! Evrim Keklik sağlık durumunu paylaştı
Zehirlendiğini söylemişti! Evrim Keklik sağlık durumunu paylaştı Enerjik kişiliği ve dobra karakteri ile dikkat çeken Evrim Keklik, hem Survivor'da hem de Survivor sonrasında magazin gündeminde yer aldı. Geçtiğimiz gün sağlık durumuyla ilgili yaşadığı sorunu anlatan Keklik, takipçileriyle güncel durumu paylaştı.
31.08.2022 Cadde
Sude Burcu'dan Mert Öcal'a: Dünya yakışıklım benim
Sude Burcu'dan Mert Öcal'a: Dünya yakışıklım benim Survivor All Star 2022'de aşk yaşadıkları ortaya çıkan Mert Öcal ile Sude Burcu'nun mutlu birliktelikleri devam ediyor. Sosyal medya hesaplarından sık sık birlikte çekilen fotoğraflarını yayınlayan çiftten Burcu, son olarak sevgilisinin 2 Ağustos Dünya Yakışıklılar Günü'nü kutladı. 39 yaşındaki Öcal da bu paylaşıma kayıtsız kalmadı. İşte detaylar...
4.08.2022 Cadde
Bodrum ve Çeşme'den ünlü manzaraları
Bodrum ve Çeşme'den ünlü manzaraları Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri yazın gelmesiyle tatile çıktı. Sezonun yorgunluğunu Bodrum, Çeşme gibi popüler yerlerde atan ünlülerin tatili objektiflere yansıdı. Deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkaran Günay Musayeva ve Survivor yarışmacıları Çağan Atakan Arslan ile Berkan Karabulut Çeşme'ye giderken; Buse Varol, Fahriye Evcen-Burak Özçivit gibi isimler de Bodrum'u tercih etti.
30.07.2022 Cadde
Survivor aşıkları Mert Öcal ve Sude Burcu'dan yeni kareler
Survivor aşıkları Mert Öcal ve Sude Burcu'dan yeni kareler 'Survivor All Star 2022'nin kadrosunda yer alan Mert Öcal ile bir diğer yarışmacı Sude Burcu'nun aşkı tüm hızıyla devam ediyor. Zaman zaman mutluluk pozlarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşan ünlü çiftten yeni fotoğraflar geldi. Öcal, sevgilisiyle verdiği pozlara 'Daima' notunu düştü.
30.07.2022 Cadde
Cemal Can Canseven ailesiyle alışveriş turunda
Cemal Can Canseven ailesiyle alışveriş turunda 'Survivor 2020' şampiyonluğuyla adını geniş kitlelere duyuran Cemal Can Canseven, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Ünlü isim, ayaküstü muhabirlerle konuşarak her şeyin yolunda olduğunu söyledi.
25.07.2022 Cadde
Cemal Can Canseven kimdir kaç yaşında? Cemal Can Canseven hayatı ve kariyeri...
Cemal Can Canseven kimdir kaç yaşında? Cemal Can Canseven hayatı ve kariyeri... Cemal Can Canseven katıldığı Survivor 2020'de gösterdiği performans ve geniş hayran kitlesi ile sezonu şampiyon olarak tamamlamıştır. Survivor'da artan tanınırlığı ile birlikte DJ'lik kariyerinin yanı sıra Influencer'lık ve oyunculuk da yapan Cemal Can Canseven, reklam filmlerinde de rol almaktadır. İşte Cemal Can Canseven hayatı ve kariyeri...
16.07.2022 Cadde
Survivor Mert Öcal ve Sude Burcu'dan aşk pozları
Survivor Mert Öcal ve Sude Burcu'dan aşk pozları Çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen 'Survivor All Star 2022' yarışmasına geçtiğimiz aylarda veda eden Mert Öcal ile bir diğer yarışmacı Sude Burcu'nın aşkı hız kesmeden devam ediyor. Her anlarını birlikte geçiren ikili tatil pozlarıyla dikkat çekti.
15.07.2022 Cadde
Evrim Keklik'ten Nisa Bölükbaşı açıklaması: Bizden başkası bize yardım edemezdi
Evrim Keklik'ten Nisa Bölükbaşı açıklaması: Bizden başkası bize yardım edemezdi 'Survivor 2020' ve 'All Star'da aynı takımda mücadele eden Nisa Bölükbaşı ve Evrim Keklik'in yıldızı bir türlü barışmamıştı. İkili, 30 Haziran Perşembe akşamı sona eren Survivor 2022 yarışmasının ortalarına doğru samimi arkadaşlıklarıyla herkesi şaşırtmıştı. Son olarak Evrim Keklik'ten şampiyon olan Nisa Bölükbaşı hakkında açıklama geldi.
8.07.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Survivor 2020 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.