Survivor 2021

Survivor 2021

Son dakika Survivor 2021 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Survivor 2021 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Survivor 2021 haber sayfamızda...

Survivor 2021

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 925 survivor 2021 haberi bulunmuştur.
Yasmin Erbil'den Survivor'dan elenen sevgilisi Yiğit Poyraz ile paylaşım
Yasmin Erbil'den Survivor'dan elenen sevgilisi Yiğit Poyraz ile paylaşım 'Survivor 2021' finalisti Yiğit Poyraz, 'All Star 2024'e geçtiğimiz haftalarda veda etmişti. Sevgilisine kavuşan Yasmin Erbil, Poyraz ile eski bir pozlarını sosyal medya sayfasından yayınladı. İkilinin romantik paylaşımına, beğeni ve yorum yağdı.
19.04.2024 Cadde
Survivor'a veda eden Yiğit Poyraz sessizliğini bozdu
Survivor'a veda eden Yiğit Poyraz sessizliğini bozdu 'Survivor 2021' finalisti Yiğit Poyraz, 'All Star 2024'ün en iddialı isimleri arasında yer alıyordu. Sercan Yıldırım ve Hakan Hatipoğlu ile çıktığı düelloları kaybeden yarışmacı, sevenlerine hayal kırıklığı yaşattı. Eleme sonra haber alınamayan Survivor Yiğit'ten günler sonra ilk açıklama geldi.
9.04.2024 Magazin
Survivor'a veda eden Yiğit Poyraz sessizliğini bozdu! 'Bu sefer pakete giren ben oldum'
Survivor'a veda eden Yiğit Poyraz sessizliğini bozdu! 'Bu sefer pakete giren ben oldum' 'Survivor 2021' finalisti Yiğit Poyraz, 'All Star 2024'ün en iddialı isimleri arasında yer alıyordu. Sercan Yıldırım ve Hakan Hatipoğlu ile çıktığı düelloları kaybeden yarışmacı, sevenlerine hayal kırıklığı yaşattı. Eleme sonrası haber alınamayan Survivor Yiğit'ten günler sonra ilk açıklama geldi.
9.04.2024 Cadde
Survivor'da dördüncü eleme adayı belli oldu! Ogeday ağladı ve herkesi gözyaşlarına boğdu
Survivor'da dördüncü eleme adayı belli oldu! Ogeday ağladı ve herkesi gözyaşlarına boğdu Survivor All Star'da dördüncü ve son eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlığı ise kıran kırana geçen mücadelede Kırmızı Takım 12-7 kazandı ve rahat bir nefes aldı. Oyunda kolyesini kaybeden Ogeday, gözyaşlarıyla kolyenin anısını anlattı ve duygusal anlar yaşandı. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
12.03.2024 Cadde
Baba olacak, haberi yok! Survivor Yunus Emre'nin eşinden çok konuşulacak paylaşım
Baba olacak, haberi yok! Survivor Yunus Emre'nin eşinden çok konuşulacak paylaşım 'Survivor All Star 2024'te art arda aldığı cezalarla gündemden düşmeyen kırmızı takım yarışmacısı Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, "Bir iletişim olsa vereceğim haber ile onu kendine getirebilirdim" derken, sosyal medyada hamile olduğunu duyurdu. İşte Survivor'da son dakika gelişmesinin ayrıntıları...
12.03.2024 Cadde
'Survivor 2021' yarışmacısı Merve Aydın evlendi!
'Survivor 2021' yarışmacısı Merve Aydın evlendi! 'Survivor'ın 'Ünlüler-Gönüllüler' formatında düzenlenen 2021 sezonunda yarışan basketbolcu Merve Aydın (29), uzun zamandır aşk yaşadığı Yunus Özbek ile nikâh masasına oturdu.
8.03.2024 Cadde
'Issız adam' olarak bilinen Cemal Hünal, 'Ada'dan neden ayrıldın?' sorularına sinirlendi
'Issız adam' olarak bilinen Cemal Hünal, 'Ada'dan neden ayrıldın?' sorularına sinirlendi Oyuncu Cemal Hünal, Survivor 2021 yarışmasından sakatlığı nedeniyle ayrılmıştı. Oyuncu son paylaşımında Survivor'a değinerek takipçileri tarafından sorulan 'Ada'dan neden ayrıldın?' sorusundan artık sıkıldığını belirtti. Hünal, aynı zamanda 'Issız Adam' filminde Ada karakterinden de ayrılmıştı.
22.02.2024 Cadde
'Survivor All Star'a şampiyon olmaya gidiyorum!'
'Survivor All Star'a şampiyon olmaya gidiyorum!' Yarı finalist olduğu Survivor 2021 yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Aleyna Kalaycıoğlu, aynı yıl müzikseverlerle buluşturduğu 'Bedelini Ödedim'le şarkıcılık kariyeri başladı. Survivor 2024 All Star kadrosunda da yer alan şarkıcıdan açıklama geldi.
15.12.2023 Cadde
Acun Ilıcalı'dan Survivor 2024 All Star paylaşımı! Turabi sürprizi
Acun Ilıcalı'dan Survivor 2024 All Star paylaşımı! Turabi sürprizi Survivor 2024 All Star için geri sayım devam ediyor. Survivor All Star'a bu sezon katılacak isimlerin başında yer alan Turabi Çamkıran ilerleyen süreçte sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya katılamayacağını açıklamıştı. Acun Ilıcalı'nın son paylaşımı Turabi, Survivor'a katılacak mı sorusunu yeniden akıllara getirdi.
8.12.2023 Cadde
Aleyna Kalaycıoğlu 'Ünlü Sohbetleri'nin konuğu oldu! 'Müzik aşığı bir insanım'
Aleyna Kalaycıoğlu 'Ünlü Sohbetleri'nin konuğu oldu! 'Müzik aşığı bir insanım' Survivor 2021'deki başarılı performansıyla adını geniş kitlelere duyuran Aleyna Kalaycıoğlu, Milliyet.com.tr’de yayınlanan ‘Ünlü Sohbetleri’ programında Beste Sırapınar’ın konuğu oldu. Ünlü isim, samimi açıklamalarda bulunarak hakkında merak edilenleri anlattı.
21.10.2023 Cadde
Öykü Çelik'i isyan ettiren tatil! 'Bodrum gerçekten çok pahallıydı'
Öykü Çelik'i isyan ettiren tatil! 'Bodrum gerçekten çok pahallıydı' Öykü Çelik, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Kısa bir Nişantaşı turu yapan oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.Bodrum'da tatil yaptığını söyleyen Çelik, "Paran olsa bile o fiyatları ödemek bana tuhaf geliyor" dedi.
16.09.2023 Cadde
ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Aleyna Kalaycıoğlu Survivor 2024'te yarışacak
ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Aleyna Kalaycıoğlu Survivor 2024'te yarışacak Survivor 2021 Gönüllüler takımında yarışan Aleyna Kalaycıoğlu Survivor 2024'te yarışacak. Acun Ilıcalı yeni Survivor'da yarışacak isimleri tek tek açıklıyordu. 4. isim olarak Aleyna Kalaycıoğlu'nu duyurdu. Peki, Aleyna Kalaycıoğlu kimdir?
9.09.2023 Cadde
Acun Ilıcalı, 'Survivor All Star 2024'ün dördüncü yarışmacısını açıkladı!
Acun Ilıcalı, 'Survivor All Star 2024'ün dördüncü yarışmacısını açıkladı! TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun dördüncü yarışmacısı belli oldu. . Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yarışmacıya başarılar diledi.
9.09.2023 Cadde
İSMAİL BALABAN KİMDİR? Milli Güreşçi İsmail Balaban kaç yaşında, nereli, boyu ve kilosu kaç?
İSMAİL BALABAN KİMDİR? Milli Güreşçi İsmail Balaban kaç yaşında, nereli, boyu ve kilosu kaç? Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Yusuf Can Zeybek'e mağlup olan başpehlivan İsmail Balaban, Antalya'da doğdu. Birlikte Survivor 2021 sezonunda yarıştığı İlayda Şeker ile dünyaevine girdi. Peki, İsmail Balaban boyu ve yaşı kaç?
9.07.2023 Bilgi Rehberi
Aleyna Kalaycıoğlu: Yurt dışına gittim, dolandırıldım!
Aleyna Kalaycıoğlu: Yurt dışına gittim, dolandırıldım! Yarı finale yükselme başarısı gösterdiği 'Survivor'da ünlendikten sonra 'Bedelini Ödedim' ile şarkıcılığa soyunan müzik dünyasının genç isimlerinden Aleyna Kalaycıoğlu, klip çekimi için gittiği yurt dışında dolandırıldığını açıkladı.
9.07.2023 Cadde
'Klip çok masraflı! Şimdiden 10 bin euro harcadık'
'Klip çok masraflı! Şimdiden 10 bin euro harcadık' Yarı finale kadar yükseldiği 'Survivor 2021' yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyurduktan sonra müzik kariyerine adım atan Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz gün İstinyePark'ta objektiflere takıldı.
22.06.2023 Cadde
Oyuncu Öykü Çelik aşkını ilan etti!
Oyuncu Öykü Çelik aşkını ilan etti! 'Romantik Komedi 2' filmi, 'Poyraz Karayel' ve 'Diriliş Ertuğrul' dizilerinde rol alan, 'Survivor 2021' yarışması ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Öykü Çelik, "Yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım" mesajı ile ilişkisini ilan etti. Mutluluğu yüzüne yanısyan ünlü oyuncu, Ali Çakıcı ile romantik pozlarını yayınladı.
20.06.2023 Cadde
'Defne Samyeli ile aşk yaşamadım' demişti! Sinan Akçıl'dan canlı yayında itiraf geldi
'Defne Samyeli ile aşk yaşamadım' demişti! Sinan Akçıl'dan canlı yayında itiraf geldi Daha önce ünlüler dünyasından Hadise, Otilia ve Ebru Şallı ile aşk yaşayan, oyuncu Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşanan Sinan Akçıl, geçtiğimiz aylarda kendisinden 10 yaş büyük Defne Samyeli ile yeni bir ilişkiye yelken açtığı haberleriyle gündeme gelmişti. 40 yaşındaki şarkıcı, katıldığı canlı yayında çok konuşulacak bir itirafa imza attı. Bu sözler sonrası gözler Defne Samyeli'ne çevrildi.
10.05.2023 Cadde
İlayda Şeker'den İsmail Balaban'a destek: Uykusuz kaldığın gecelere şahidim
İlayda Şeker'den İsmail Balaban'a destek: Uykusuz kaldığın gecelere şahidim Survivor 2021 yarışmasının şampiyonu İsmail Balaban, yarışmadaki arkadaşı İlayda Şeker ile yarışma sonrası aşk yaşamayı başlamıştı. Kısa süre önce şaşalı bir düğünle evlenen çiftten Şeker'den eşine destek paylaşımı geldi. İsmail Balaban'dan yanıt gecikmedi.
4.05.2023 Cadde
İlayda Şeker ve İsmail Balaban'ın pozuna beğeni yağdı
İlayda Şeker ve İsmail Balaban'ın pozuna beğeni yağdı Survivor 2021 yarışmasının şampiyonu İsmail Balaban, yarışmadaki arkadaşı İlayda Şeker ile yarışma sonrası aşk yaşamayı başlamıştı. Kısa süre önce şaşalı bir düğünle evlenen çiftin son pozları hayranlarını mest etti. İlayda Şeker ve İsmail Balaban'a yorum yağdı.
11.04.2023 Cadde
Aleyna Kalaycıoğlu'nun 'İstanbul' mutluluğu
Aleyna Kalaycıoğlu'nun 'İstanbul' mutluluğu Yarı finalde veda ettiği 'Survivor 2021' ile adını geniş kitlelere duyuran, yarışma sonrası şarkıcılık kariyerine adım atan Aleyna Kalaycıoğlu, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi.
22.03.2023 Cadde
Aleyna Kalaycıoğlu enkazdan çıkan notu paylaştı! 'Özür dilerim sevgilim'
Aleyna Kalaycıoğlu enkazdan çıkan notu paylaştı! 'Özür dilerim sevgilim' Türkiye'yi hüzne boğan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerin ardından arama kurtarma çalışmaları sürerken, afet bölgesinden gelen fotoğraflar herkesi kahrediyor. adını geniş kitlelere duyuran Aleyna Kalaycıoğlu, enkazda sevgiliye yazılan bir notu paylaştı ve sosyal medyada duygularını dile getirdi.
14.02.2023 Cadde
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Batuhan Karacakaya ve Ayşe Yüksel açıklaması
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Batuhan Karacakaya ve Ayşe Yüksel açıklaması Aleyna Kalaycıoğlu, son olarak 11 Mayıs 2022'de Burcu Kıratlı'dan boşanan Sinan Akçıl ile single çıkarmıştı. Kalaycıoğlu, katıldığı programda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Aleyna, Survivor'da küstüğü Ayşe Yüksel hakkında "O kıza katlanmak çok daha zor" dedi. Kalaycıoğlu, "Batuhan'a aşık mısın?" sorusuna da yanıt verdi.
17.01.2023 Cadde
Ünlü çiftin aşkını Defne Samyeli bitirdi!
Ünlü çiftin aşkını Defne Samyeli bitirdi! Oyuncu Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşandıktan sonra 'Survivor 2021' yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran Aleyna Kalaycıoğlu’yla yeni bir aşka yelken açan Sinan Akçıl'ın adı, geçtiğimiz günlerde Defne Samyeli ile anılmıştı. Bu söylentileri kısa sürede yalanlayan Akçıl'ın sevgilisini ikna edemediği ve Samyeli'yi kıskanan Kalaycıoğlu'nun ilişkiyi bitirdiği iddia edildi.
10.01.2023 Cadde
Sinan Akçıl: Bavulu Berdan Mardini hazırlasaydı tayt koyardı!
Sinan Akçıl: Bavulu Berdan Mardini hazırlasaydı tayt koyardı! Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşandıktan sonra 'Survivor 2021' yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran Aleyna Kalaycıoğlu’yla yeni bir aşka yelken açan Sinan Akçıl'ın adı son olarak şarkıcı ve sunucu Defne Samyeli ile anılmıştı. Akçıl, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Bu aralar çok seyahat ettiği için sürekli bavul hazırladığını söyleyen Akçıl, gazetecilerin "Bavul hazırlarken hiç tayt koymayı düşündünüz mü?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
5.01.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Survivor 2021 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.