Lucescu'nun ekibi çıldırdı! 10 gol...
Lucescu'nun ekibi çıldırdı! 10 gol... Avanhard Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi Hoverla'nın gollerini 41. ve 47. dakikalarda Khlyobas ve 54. dakikada Myakushko atarken, konuk ekip Shakhtar Donetsk'e farklı galibiyeti getiren golleri 1. ve 18. dakikalarda Olexandr Gladkiy, 13. dakikada Douglas Costa, 63. dakikada Rakitskiy, 76. dakikada Luiz Adriano, 78. dakikada Taras Stepanenko ve 90. dakikada penaltıdan Alex Teixeira kaydetti.
9.05.2015 Futbol
Süper Anadolu | Fenerbahçe ile anlaştı!
Süper Anadolu | Fenerbahçe ile anlaştı! - Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, gündemine Şener Özbayraklı'yı aldı.   - Serdar Gürler, Necati Ateş, Edinho gibi isimlerin kadro dışı kaldığı Kayseri Erciyesspor’da kaleci Gökhan Değirmenci’nin de takımdan ayrılacağı öğrenildi.    - Orta sahaya takviye yapmayı planlayan Trabzonspor, Shakhtar Donetsk forması giyen Taras Stepanenko’yu transfer etmek istiyor.    - Trabzonspor,  bu sezon sakatlıklar yüzünden Dortmund'da çok fazla forma şansı bulamayan Nuri Şahin'i transfer etmek istiyor.   - Süper Lig'e çıkan Kayserispor'un, Hakan Arıkan'ın bonservis pazarlıklarında Trabzonspor'u zorlaması bekleniyor.   -  Kasımpaşa'da Orhan Şam sol ayak aşil tendonundaki sakatlığı sebebiyle yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.    - Balıkesirspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, antrenmana geç gelen oyuncularından  Hasan Hatipoğlu ve Okan Alkan ile çalışmak istemediğini açıkladı.
8.05.2015 Programlar
Pepe'den de beteri var!
Pepe'den de beteri var! 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Grubu'nda Ukrayna ile Moldova'nın karşı karşıya geldiği maçta uzatma dakikaları oynanırken ev sahibi ekipte Taras Stepanenko kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.
27.03.2013 Futbol