Taşlıca Nerede, Hangi Ülkede? Taşlıca Şehri Hakkında Bilgiler
Taşlıca Nerede, Hangi Ülkede? Taşlıca Şehri Hakkında Bilgiler Taşlıca Karadağ kuzeyinde bulunan bir şehirdir. Yaşam alanlarının ne zaman kurulduğu, orada halen yaşam devam edip etmediği merak konusudur. Tarihler boyunca da bu merak devam etmektedir. Taşlıca nerede, hangi ülkede? Taşlıca şehri hakkında merak edilen tüm detaylar.
10.04.2023 Tatil
Son dakika! Iğdır'da 3 kardeş babalarını boğup, gömdüler!
Son dakika! Iğdır'da 3 kardeş babalarını boğup, gömdüler! Gelen bir son dakika haberine göre; Iğdır'ın Taşlıca köyünde hayvanların sulanması yüzünden kavga ettikleri babaları İbrahim Cantemur'u (50) ahırda elektrik kablosuyla boğduktan sonra mağaraya gömdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 4 kardeşten 3’ü tutuklandı.
18.12.2020 Gündem
Sergen Yalçın'dan Dorukhan ve Talisca açıklaması!
Sergen Yalçın'dan Dorukhan ve Talisca açıklaması! Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, siyah-beyazlı takımla ismi sıkça anılan Talisca ile ilgili konuştu.
30.06.2020 Beşiktaş
Susuz mahalleye su faturası şoku!
Susuz mahalleye su faturası şoku! Muğla’nın Marmaris ilçesinde yüz yıldan bu yana taşıma su ile hayatlarını sürdüren Taşlıca Mahallesi sakinleri, evlerine gönderilen su faturasıyla şok oldu. Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ) tarafından kullanmadıkları suyun fatura edilmesinin şaşkınlığını yaşayan mahalleliler, su borçlarına itiraz etmeye hazırlanıyor. Mahalleli, 2010 yılında evlere kadar getirilen şebeke suyunun 3 yıldır akmadığını söyledi.
11.09.2019 Yaşam