ABD'nin telefon uygulamalarından veri topladığı iddiası
ABD'nin telefon uygulamalarından veri topladığı iddiası ABD ordusunun, dünyanın dört bir yanında kullanılan ve zararsız gibi görünen telefon uygulamaları üzerinden insanların ayrıntılı hareket verilerini satın aldığı öne sürüldü.
17.11.2020 Dünya
Şiddet gören kadınlar polise tek tuşla ulaşacak
Şiddet gören kadınlar polise tek tuşla ulaşacak Şiddet gören veya görme ihtimali olan kadınların, ihbarlarını polise daha hızlı iletmeleri amacıyla hazırlanan Kadın Acil Destek İhbar Sistemi (KADES) hizmete girdi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Komşu Biz Geldik! - Biliyorum.
Komşu Biz Geldik! - Biliyorum. Bir evin en çok göz ardı edilen unsurlarından biri olan kapı zilinde yeni çözümler akıllı ev aksesuarları piyasasında yer buluyor...
18.03.2021 Dekorasyon
'Sonra ne oldu?' uygulaması tanıtım videosu
'Sonra ne oldu?' uygulaması tanıtım videosu Farklı haber kaynaklarından derlenen gündem haberlerin 'Sonra ne oldu?' uygulaması üzerinden sıkılmadan veya reklamlara boğulmadan kolayca takip edebilirsiniz.
11.09.2019 Bir Bilene Sorduk
Kafa karıştıran reklam filmi
Kafa karıştıran reklam filmi Bir telefon uygulaması yayınladığı reklam filmiyle izleyenleri şaşırttı. Turistleri gittikleri ülkelerde dikkatli olması konusunda uyaran reklamın sonunda herkes büyük şok yaşadı.
11.09.2019 İlginç Videolar