Arjantin'de şampiyon Racing Club
Arjantin'de şampiyon Racing Club Tigre deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönen Racing Club, takipçisi Defensa y Justicia'nın da puan kaybetmesiyle Arjantin Süper Lig'de sezonun bitimine bir hafta 18. şampiyonluğunu ilan etti.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Carlos Tevez, Boca Juniors'u sırtladı!
Carlos Tevez, Boca Juniors'u sırtladı! Arjantin Premier Lig maçında Boca Juniors ile Atletico Tigre karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Boca Juniors 4-1 kazanmayı başardı. Goller, Carlos Tevez (2), Edwin Cardona, Julio Buffarini'den geldi.
4.11.2018 Futbol
Yeni yılı kutlarken bu hale geldi
Yeni yılı kutlarken bu hale geldi Tigres'in Meksikalı milli futbolcusu Jürgen Damm, yılbaşı kutlamaları sırasında yüzüne havai fişek isabet etmesiyle yaralandı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Tigre-San Lorenzo maçında Beşiktaş-Tottenham esintileri
Tigre-San Lorenzo maçında Beşiktaş-Tottenham esintileri Arjantin Ligi'nde oynanan Tigre - San Lorenzo maçında stat sışıkları söndü, bu görüntü akıllara Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Tottenham maçında yaşananlar geldi.
5.04.2017 Futbol
CONCACAF Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Club America oldu
CONCACAF Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Club America oldu Kuzey ve Orta Amerika ile Karayipler Futbol Konfederasyonu (CONCACAF) Şampiyonlar Ligi finalinde, ilk maçta 2-0 yendiği Tigres'i rövanşta da 2-1 mağlup eden Club America, üst üste 2. şampiyonluğuna ulaştı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Teknik direktörü kafasını yardılar!
Teknik direktörü kafasını yardılar! Arjantin'de Rosario Central ile Tigre arasında oynanan maç sırasında başına tribünden atılan bir cisim isabet eden teknik direktör Gustavo Alfaro'nun başı kanadı. Bir süre duran maç kaldığı yerden devam etti.
22.02.2015 Futbol
Banega'dan 3'lük füze!
Banega'dan 3'lük füze! Arjantin Ligi'nde Newell's Old Boys forması giyen Ever Banega, Tigre karşısında 30 metreden attığı muhteşem golle takımına galibiyeti getirdi.
27.04.2014 Futbol
Boca Juniors son dakikada güldü!
Boca Juniors son dakikada güldü! Arjantin'de zirve mücadelesi veren Boca Juniors La Bombonera'da konuk ettiği Tigre'yi 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 mağlup etti ve zirve takibini sürdürdü. Claudio Perez'in kendi kalesine attığı golle geriye düşen ev sahibi ekip Leonardo Paredes ve Daniel Diaz'ın golleri ile 3 puana ulaştı.
11.11.2013 Futbol
Tutabilene aşk olsun!
Tutabilene aşk olsun! Arjantin'de oynanan River Plate - Tigre maçında ev sahibi ekibin genç yıldızı Manuel Lanzini attığı harika gol ile izleyenleri kendine hayran bıraktı.
9.09.2013 Futbol
Gol kaçırmada son nokta!
Gol kaçırmada son nokta! Arjantin Torneo Final'de Velez ile Tigre arasındaki maçta Kolombiyalı golcü Jonathan Copete kale önünden topu dışarı atarak herkesi şaşırttı.
9.05.2013 Futbol
36 metreden harika vurdu!
36 metreden harika vurdu! Arjantin'de oynanan Atletico Tigre - Independiente maçında Independiente forması giyen Adrian Fernandez, 36 metreden attığı harika gol ile izleyenleri kendine hayran bıraktı.
6.05.2013 Futbol
Kaleyi görmeden kaleciyi avladı!
Kaleyi görmeden kaleciyi avladı! Arjantin'de Antoniana ile Tigre arasında oynanan kupa mücadelesinde Enrique Triverio attığı enfes golle ayakta alkışlandı.
22.03.2013 Futbol
Güney Amerika futbolunun utanç gecesi
Güney Amerika futbolunun utanç gecesi Sudamericana Kupası finalinde yaşananlar futbol tarihine geçti. Şampiyonun belli olacağı maçta konuk ekip Tigre korkunç bir iddia ortaya koyup ikinci yarıya çıkmayınca, kupa Sao Paulo'nun oldu. Tigre'nin bu davranışının altında yatan iddia ise oldukça korkutucu. Tigre Teknik Direktörü Nestor Gorosito’nun iddialarına göre, devre arasında güvenlik görevlileri soyunma odasında, oyuncularına silah doğrultup, tehdit etti. Bununla yetinmeyen bu görevlilier, oyunculara vurdu. Olayın soruşturulduğunu söyleyen Brezilyalı yetkililerin bu iddia karşısında nasıl bir cevap verecekleri merak konusu.
29.01.2013 Haber Bülteni
Güney Amerika futbolunun utanç gecesi
Güney Amerika futbolunun utanç gecesi Sudamericana Kupası finalinde yaşananlar futbol tarihine geçti. Şampiyonun belli olacağı maçta konuk ekip Tigre korkunç bir iddia ortaya koyup ikinci yarıya çıkmayınca, kupa Sau Paulo'nun oldu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri