Emekli olan Tim Howard futbola döndü
Emekli olan Tim Howard futbola döndü Bir dönem Manchester United ile Everton formaları giyen ve 5 ay önce emekli olan ABD'li kaleci Tim Howard, Amerikan İkinci Futbol Ligi (USL) takımlarından Memphis 901'de futbola döndü.
1.07.2020 Futbol
Howard'ın eşi Instragram'ı sallıyor!
Howard'ın eşi Instragram'ı sallıyor! Amerika Milli Takımı'nın tecrübeli kalecisi Tim Howard'ın eşi Noras Segura Instagram'ı kasıp kavuruyor.
15.10.2018 Futbol
Tim Howard'dan büyük hata!
Tim Howard'dan büyük hata! Colorado Rapids ile D.C. United maçında Matis'in geri pası verdiği ve kaleci Tim Howard'ın hatasıyla sonuçlanan gol sosyal medyada oldukça konuşuldu.
22.08.2017 Futbol
Hık demiş burnundan düşmüş!
Hık demiş burnundan düşmüş! Yeşil sahaların yıldızları ile ekranların sevilen yüzleri arasındaki benzerlik şaşırtıyor.
9.07.2014 Futbol
Sosyal medyada Howard çılgınlığı
Sosyal medyada Howard çılgınlığı Belçika karşısında gösterdiği performansla gecenin en çok konuşulan ismi olan Tim Howard, interneti de salladı.
1.07.2020 Dünya Kupası
Sevdiğiniz bütün yıldızlar bu reklamda; 'Kazanan Kalır'
Sevdiğiniz bütün yıldızlar bu reklamda; 'Kazanan Kalır' Nike, 2014 futbol kampanyasının ikinci bölümü ‘Kazanan Kalır’ı yayına soktu. İkinci reklam filminde ilk bölümün kahramanları Cristiano Ronaldo, Neymar ve Wayne Rooney’ın yanı sıra Zlatan Ibrahimovic, Eden Hazard, Andrea Pirlo, Gonzalo Higuain, Gerard Pique, Andrés Iniesta, Mario Gotze, Thiago Silva, Thibaut Courtois, Tim Howard ve David Luiz gibi ünlü futbolcular da yer aldı. Kobe Bryant, Jon Jones, Anderson Silva, Irina Shayk ve Yeşil Dev’in de aralarında bulunduğu diğer sporcular ve özel konukların da yer aldığı reklam filmi, iki takım arkadaşının bir parkta ‘Kazanan Kalır’ oyunundaki mücadelesi ile başlıyor ve izleyenlere keyif veren bir futbol şölenine dönüşüyor.
25.04.2014 Futbol
Evertonlu oyuncular yardım için soyundu
Evertonlu oyuncular yardım için soyundu İngiltere Premier Ligi'nin yıldız futbolcuları, bu kez yeşil sahaların dışındaki performanslarıyla görücüye çıktı....