Borussia Dortmund-Tottenham: 0-1
Borussia Dortmund-Tottenham: 0-1 Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Borussia Dortmund ile Tottenham karşı karşıya geldi. Mücadeleden 1-0 galip ayrılan İngiliz ekibi adını çeyrek finale yazdırdı.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
En kötü taraftar bestesi!
En kötü taraftar bestesi! 2 Tottenham taraftarları kafadar besteledikleri parça ile en kötü taraftar bestesine imza attılar.
20.08.2013 Futbol
Gareth Bale FIFA'ya girdi!
Gareth Bale FIFA'ya girdi! Tottenham'ın süper yıldızı Gareth Bale FIFA 14 için stüdyoya girdi. 24 yaşındaki yıldızın hareketlerini 1'e 1 oyuna yansıtmak isteyen FIFA 14, Galli yıldızı teknolojik stüdyo da ağırladı.
16.07.2013 Futbol
David Luiz Eboue'ye özendi
David Luiz Eboue'ye özendi Chelsea'nin Brezilyalı oyuncusu David Luiz, Tottenham Hotspurs maçında oyuncusu Holtby'ye taktik veren Villas-Boas'ın yayına giderek konuşmayı dinledi. David Luiz'in bu hareketi Galatasaraylı Emmanuel Eboue'nin Fildişi forması altından Kuzey Kore maçında yaptığı hareketi anımsattı.
9.05.2013 Futbol
Drogba futbolcu olmasaydı!
Drogba futbolcu olmasaydı! Şampiyonluk kutlamaları sırasında eline mikrofonu alarak muhabirlik yapan Drogba’nın gazeteciliğe eskiden beri hevesli olduğu ortaya çıktı. Fildişi Sahilli yıldız futbolcu Chelsea forması giydiği dönemde de Tottenhamlı Emmanuel Adebayor ile röportaj yapmıştı.
7.05.2013 Futbol