Maltepe'de trafo patladı, mahalle elektriksiz kaldı
Maltepe'de trafo patladı, mahalle elektriksiz kaldı İstanbul Maltepe'de bir apartmanın girişinde bulunan elektrik trafosunda henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Yaşanan gürültüyü duyan mahalle sakinleri sokağa döküldü. Mahallenin büyük bir kısmında elektrikler kesildi.
20.12.2020 Haberler
Çorum'da patlayan trafo alev aldı
Çorum'da patlayan trafo alev aldı Çorum’da patlama meydana gelen trafo alev alev yandı.
27.05.2020 Haberler
İstanbul'da korkutan olay
İstanbul'da korkutan olay Kağıthane'de, sokakta patlayan  trafo vatandaşı sokağa döktü. Vatandaşlar, trafoda üst üste gelen patlamalar ve yanma nedeniyle panik yaşadı. Olay, Hürriyet Mahallesi Hudut Sokak'ta saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerindeki trafoda henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından elektriklerin kesilmesi üzerine panik yaşayan sokak sakinleri kendilerini dışarı attı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, üst üste yaşanan patlamalar nedeniyle yanan elektrik kablolarını söndürmekte zorluk yaşadı. Yangın, patlamaların sona ermesinin ardından söndürülebildi. Sokak sakinlerinden Muhammet  Kalaycı, "Burada trafo patladı. Bütün vatandaşlar mağdur oldu. İtfaiye geldi, söndürmeye çalıştı. İtfaiye gelmeden önce bayağı bir parladı. Elektrikler kesildi, elektriksiz kaldık" dedi. (DHA)
11.09.2019 Haberler
Patlayan trafo korkuttu
Patlayan trafo korkuttu Bursa’da bomba gibi patlayan trafo vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Vatandaş o anları saniye saniye cep telefonu kameralarına kaydetti. Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesine bağlı Değirmenönü Mahallesi’nde arızalanan bir trafo aniden alev aldı. Dumanların yükselmeye başladığı trafo kısa bir süre sonra bomba gibi patlamaya başladı. Çevredeki vatandaşların büyük panik yaşadığını o anlar amatör kameralara yansıdı. Vatandaş herhangi bir sorun çıkmaması için önce bölgeyi boşalttı ardından yetkililere haber verdi.
11.09.2019 Yaşam
Trafo patladı, mahalle karanlığa büründü
Trafo patladı, mahalle karanlığa büründü Güngören’de meydana gelen trafo patlaması nedeniyle mahalle karanlığa büründü
30.01.2018 Gündem
Maltepe’de trafo patladı
Maltepe’de trafo patladı Maltepe’de bilinmeyen bir nedenden dolayı trafoda patlama meydana geldi. Patlamada herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadı. Olay, 23.30 sıralarında Maltepe İdealtepe Mahallesi Rıfkı Tongsir Caddesi üzerinde bir trafoda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı trafodan patlama sesi gelmeye başladı. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis, itfaiye ve elektrik ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler çevrede önlem alırken elektrik ekipleri trafoya müdahale etti. Patlamanın olduğu bölümdeki elektrik diğer taraflara yönlendirilirken mahallede herhangi bir elektrik kesintisi olmadı. Patlama ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam