Turnike

Turnike

Son dakika turnike haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan turnike gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan turnike haber sayfamızda...

Turnike

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 631 turnike haberi bulunmuştur.
Altunizade’de metrobüs arızası! Seferler aksadı, yolcular duraklara ulaşamadı
Altunizade’de metrobüs arızası! Seferler aksadı, yolcular duraklara ulaşamadı Altunizade'de metrobüs arıza yapınca üst geçitlerde yoğunluk yaşandı. Yolcular duraklara ulaşmakta güçlük çekti.
25.03.2024 Gündem
Yüzüne 40 dikiş atıldı, dehşeti anlattı: Takıntı ve saplantılı halde taciz edildi
Yüzüne 40 dikiş atıldı, dehşeti anlattı: Takıntı ve saplantılı halde taciz edildi Kadıköy'de, Göztepe Marmaray İstasyonu'nda saldırıya uğrayarak yaralanan Gülhan Karadereli yaşadıklarını anlattı. 34 yaşındaki Gülhan Karadereli, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde farklı bir numaradan beri arayarak, 'Beni işimden edersen, seni öldürürüm, keserim' demişti" dedi.
18.03.2024 Haberler
Yüzüne 40 dikiş atıldı, dehşeti anlattı: Takıntı ve saplantılı halde taciz edildi
Yüzüne 40 dikiş atıldı, dehşeti anlattı: Takıntı ve saplantılı halde taciz edildi Kadıköy'de, Göztepe Marmaray İstasyonu'nda saldırıya uğrayarak yaralanan Gülhan Karadereli yaşadıklarını anlattı. 34 yaşındaki Gülhan Karadereli, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde farklı bir numaradan beri arayarak, 'Beni işimden edersen, seni öldürürüm, keserim' demişti" dedi.
18.03.2024 Gündem
'İnci Taneleri' zirvede! Cihan'dan Azem'e 'kurşun' gibi sözler
'İnci Taneleri' zirvede! Cihan'dan Azem'e 'kurşun' gibi sözler Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin beşinci bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen ve sosyal medyada çok konuşulan diziye, Cihan’ın (Kubilay Aka) vurulması ve sonrasında yaşananlar damga vurdu.
23.02.2024 Cadde
Marmaray Durakları İsimleri 2024 - İstanbul Marmaray Durak İsimleri, Ücretleri, Güzergah Hattı
Marmaray Durakları İsimleri 2024 - İstanbul Marmaray Durak İsimleri, Ücretleri, Güzergah Hattı Avrupa ile Anadolu Yakası’nı birbirine bağlayan Marmaray hiç şüphesiz İstanbul’un önemli ölçüde toplu taşıma ihtiyacını karşılayan raylı sistemlerden bir tanesi. Gebze-Halkalı tren hattı arasında 15 dakika aralıklarla seferi bulunan Marmaray’ın toplamda 43 durağı var ve en uzun mesafe ise 115 dakika sürüyor. Marmaray İstasyonları'nda Zeytinburnu ile Maltepe arasında ise 8 dakika aralıklarla ek tren seferleri yapılıyor. Marmaray durakları ve isimleri ile ilgili detaylar içeriğimizde...
2.01.2024 Gündem
Saç teli yüzünden parmağı kesilecekti! '4'üncü ayda artıyor, kimse görmüyor'
Saç teli yüzünden parmağı kesilecekti! '4'üncü ayda artıyor, kimse görmüyor' Çok sağlıklı bir bebekti. Ne onun ne de annesinin herhangi bir sorunu vardı, ta ki o ana kadar... Günlerce ağlayan, ateşi dinmeyen bebeğe daha önce pek de duyulmamış bir teşhis konuldu. Genç annenin gözden kaçırdığı detay yüzünden minik kızın az kalsın parmağı kesilecekti. İşte 4'üncü ayda artarak zirve yapan büyük tehlike...
20.12.2023 Genel Sağlık
İstanbul'da yağmur trafiği
İstanbul'da yağmur trafiği İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan yağmur nedeniyle toplu ulaşım araçları ve trafikte yoğunluk yaşanıyor
9.11.2023 Gündem
Mecidiyeköy metrobüs durağındaki şüpheli paket fünye ile patlatıldı
Mecidiyeköy metrobüs durağındaki şüpheli paket fünye ile patlatıldı Şişli Mecidiyeköy metrobüs durağındaki, şüpheli paket, bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatıldı.
3.11.2023 Gündem
Galatasaray-Bayern Münih maçında skandal! Bileti olmayanları ücret karşılığı maça sokarken yakalandı
Galatasaray-Bayern Münih maçında skandal! Bileti olmayanları ücret karşılığı maça sokarken yakalandı Geçtiğimiz gün oynanan Galatasaray-Bayern Münih futbol maçında bir şahsın, yetkisiz olarak elinde bulundurduğu passolig kartıyla bileti olmayan birçok kişiyi ücret karşılığında stadyuma sokmaya çalıştığı tespit edildi. Tespitin ardından yakalanan şahıs, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.
26.10.2023 Gündem
Metrobüs duraklarındaki yoğunluk isyan ettirdi! "Rezillik, insanların burnundan getiriyorlar"
Metrobüs duraklarındaki yoğunluk isyan ettirdi! "Rezillik, insanların burnundan getiriyorlar" İstanbul'da sabah saatlerinde birçok metrobüs durağında ve üst geçitte yoğunluk yaşandı.
4.10.2023 Haberler
Fotoğraflar İstanbul'dan! 'Rezillik, insanların burnundan getiriyorlar'
Fotoğraflar İstanbul'dan! 'Rezillik, insanların burnundan getiriyorlar' İstanbul'da sabah saatlerinde birçok metrobüs durağında ve üst geçitte yoğunluk yaşandı.
4.10.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Eski sevgili arkadaşlarıyla dehşet saçtı! Ofisi basıldı, kablolarla bağlandı
Eski sevgili arkadaşlarıyla dehşet saçtı! Ofisi basıldı, kablolarla bağlandı Adana’da emlakçılık yapan 37 yaşındaki Özlem Hüküm, eski sevgilisiyle gelenlerden bir tarafından tabanca ile vurulup yaralandı.
27.07.2023 Gündem
Prof. Dr. Akpınar: Yılan sokmalarında turnike yapmayın
Prof. Dr. Akpınar: Yılan sokmalarında turnike yapmayın Çukurova Üniversitesi Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayça Açıkalın Akpınar, sıcaklıklarla birlikte artışa geçen akrep, yılan ve kene sokması vakalarında yapılan yanlış ilk yardım müdahalelerini anlattı.
29.06.2023 Gündem
Kurbanlıklar sinekle geldi
Kurbanlıklar sinekle geldi İstanbul’da kara sinek artışı rahatsız edici boyuta ulaştı. Özellikle Avrupa Yakası’ndaki ilçelerde bu şikayetler artarken çoğu esnaf dükkanlarında duramaz hale geldi.
23.06.2023 Gündem
Kolu dirseğinden koptu! Hastanede söylediği tek söz infial yarattı
Kolu dirseğinden koptu! Hastanede söylediği tek söz infial yarattı ABD'de timsah saldırısına uğrayan şahıs artık hayatına tek kolu olmadan devam edecek. Olayın kendisi kadar gündeme gelen bir başka gelişme ise talihsiz adamın uyandığında yaptığı açıklamalar.
25.05.2023 Dünya
Şampiyonlar Ligi için İstanbul'a ziyaretçi akını! Gündem oldu
Şampiyonlar Ligi için İstanbul'a ziyaretçi akını! Gündem oldu Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Hakan Çalhanoğlu ve İlkay Gündoğan’ı karşı karşıya getirecek Şampiyonlar Ligi finali için yurt dışından 50 bin futbolsever gelecek. Kente ilişkin detaylar, İngiliz ve İtalyan taraftarların bir numaralı gündemi oldu.
19.05.2023 Şampiyonlar Ligi
Anadolu Efes, Tofaş deplasmanında yıkıldı
Anadolu Efes, Tofaş deplasmanında yıkıldı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 26'ncı haftasında TOFAŞ, evinde ağırladığı Anadolu Efes'i 66-63 yendi.
Yedi tonluk kar küreme aracının altında kalmıştı! Yeğeninin yazdığı notu paylaştı
Yedi tonluk kar küreme aracının altında kalmıştı! Yeğeninin yazdığı notu paylaştı İki kez Akademi Ödülleri'nde Oscar'a aday gösterilen ABD'li oyuncu Jeremy Renner, geçtiğimiz aylarda korkunç bir kaza geçirmişti. Yedi tonluk kar küreme aracı aktörü ezmiş ve neredeyse hayatını kaybetmesine yol açmıştı. Ünlü isim, son olarak yeğeninin hastanedeyken kendisine yazdığı sevimli bir notu paylaşmasıyla adından söz ettirdi.
17.03.2023 Cadde
Depremde yakınlarından 26 kişiyi kaybetti! Kelimeler boğazına düğümlendi
Depremde yakınlarından 26 kişiyi kaybetti! Kelimeler boğazına düğümlendi Doğup büyüdüğü mahallenin her binasında ya bir yakınını kaybetti ya da çocukluğundan kalan bir anısı yok oldu. İstanbul'da yaşayan Antakyalı, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Sürmeli, Odabaşı Mahallesi'nde yengesi ve doktor kuzeni dahil, yakınlarından 26 kişiyi kaybetti.
14.03.2023 Haberler
Depremde yakınlarından 26 kişiyi kaybetti! Kelimeler boğazına düğümlendi: O cümle çok korkunçtu
Depremde yakınlarından 26 kişiyi kaybetti! Kelimeler boğazına düğümlendi: O cümle çok korkunçtu Doğup büyüdüğü mahallenin her binasında ya bir yakınını kaybetti ya da çocukluğundan kalan bir anısı yok oldu. İstanbul'da yaşayan Antakyalı, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Sürmeli, Odabaşı Mahallesi'nde yengesi ve doktor kuzeni dahil, yakınlarından 26 kişiyi kaybetti.
14.03.2023 Gündem
Galler Prensesi Kate Middleton askeri tatbikata katıldı!
Galler Prensesi Kate Middleton askeri tatbikata katıldı! İngiltere tahtının varisi, Galler Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton; geçtiğimiz gün Salisbury Ovası Eğitim Alanı'na ziyarette bulunarak, askeri bir tatbikata katıldı. Her zaman giydiği şık elbiseleri çıkarıp, kamuflaj kıyafeti giyen Middleton, askerlerden ilk yardım eğitimi aldı.
10.03.2023 Cadde
Enkazdan kurtarılan gazeteci yaşadıklarını anlattı! 'Bina üzerimize çöktü'
Enkazdan kurtarılan gazeteci yaşadıklarını anlattı! 'Bina üzerimize çöktü' Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde yıkıma yol açan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 21 gazeteci yaşamını yitirdi, çok sayıda gazeteci ise felaketten yaralı kurtuldu. Depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Hatay’da yaralanan gazetecilerden biri de İskenderun’da yerel bir gazetede çalışan, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) İskenderun temsilcisi Akın Bodur’du. Depremden 8 saat sonra 5 katlı binanın enkazından, sol el bileği çakıyla kesilerek kurtarılan 55 yaşındaki Bodur’un sol kolu tedaviye alındığı hastanede geçirdiği ameliyatla dirseğinden kesildi. Bodur’un tedavisi ambulans uçakla sevk edileceği İstanbul’da devam edecek.
15.02.2023 Gündem
Türkiye’nin yüzyıllık acısı
Türkiye’nin yüzyıllık acısı Türkiye, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.5 büyüklüğündeki iki depremin acısıyla bir kez daha sarsılırken, birçok fay hattının geçtiği ülkemizde son yüzyılda yaşanan büyük depremleri derledik...
7.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: Kağıthane- İstanbul Havalimanı Metrosu bir ay ücretsiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: Kağıthane- İstanbul Havalimanı Metrosu bir ay ücretsiz Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete tepki gösterdi. Erdoğan, "Paris'i bildikleri kadar İstanbul'u bilmeyenlerden fazla da bir şey beklemiyoruz." dedi. Erdoğan açılışta metro hattı için bir müjde de verdi.
22.01.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Turnike ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.