Bianca Gascoigne göğüslerini küçülttürdü: Rahatsız oluyordum
Bianca Gascoigne göğüslerini küçülttürdü: Rahatsız oluyordum TV yıldızı Bianca Gascoigne, yıllar önce bıçak altına yatıp irileştirdiği göğüslerini küçülttürmek için bir kez daha operasyon geçirdi.
16.12.2020 Cadde
5 eşi, 24 çocuğu var...ABD'de herkes onu konuşuyor!
5 eşi, 24 çocuğu var...ABD'de herkes onu konuşuyor! ABD'de yaşayan TV yıldızı ve 5 eşi ve 24 çocuğu olan Brady William'ın günlük hayatı belgesel oldu. Çok eşli William'ın günlük hayatı ülkede izlenme rekorları kırdı.
25.09.2020 Dünya
Brittny Gastineau makyajsız görüntülendi
Brittny Gastineau makyajsız görüntülendi Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs, ünlü isimlerin de hayatlarını etkiledi. Pandemi öncesi günlük hayatlarında daha bakımlı bir şekilde sokağa çıkan ünlüler, artık maskeyle geziyor. Durum böyle olunca dış görünüşlerine de eskisi kadar özen göstermiyorlar. Bunun örneklerinden birini de model ve TV ünlüsü Brittny Gastineau sergiledi.
2.09.2020 Cadde
Hannah Ann Sluss'ın tatil keyfi
Hannah Ann Sluss'ın tatil keyfi Katıldığı yarışma ile şöhreti yakalayan Hannah Ann Sluss, soluğu Miami'de aldı. Genç yıldız, tatilin tadını çıkarıyor.
4.08.2020 Cadde
Takipçilerinden özür diledi
Takipçilerinden özür diledi TV yıldızı Kim Kardashian piyasaya çıkardığı ürünlerle servetine servet katmaya devam ediyor.
16.11.2019 Magazin
Chloe Goodman gündemden düşmüyor
Chloe Goodman gündemden düşmüyor İngiliz bulvar gazetelerinin sayfalarından düşmeyen magazin yıldızı Chloe Goodman, bugünlerde Maldivler'de deniz ve güneşin tadını çıkarıyor.
11.09.2019 Nevidyo
Havuz başında verdiği pozlar olay yarattı: Billie Jo Powers
Havuz başında verdiği pozlar olay yarattı: Billie Jo Powers Amerikalı model ve televizyon yıldızı düzgün fiziği ile dikkat çekiyor.
11.09.2019 Nevidyo
Televizyon yıldızı fahişe çıktı
Televizyon yıldızı fahişe çıktı Çek Cumhuriyeti'nde yayınlanan 'Sokak' isimli dizide rol alan Diana Korbelova, fuhuş yaptığı ortaya çıkınca kovuldu. Korbelova'yla birlikte olan müşterilerin, sosyal medyada onunla ilgili deneyimlerini anlatmaları üzerine skandal ortaya çıktı.
11.09.2019 Haberler