Ünlü dizi oyuncusu sivrisinek kurbanı
Ünlü dizi oyuncusu sivrisinek kurbanı “Twin Peaks” ve “The Blacklist” dizilerinde oynadığı karakterlerle tanınan Amerikalı aktör Clark Middleton, önceki gün Los Angeles’taki evinde hayatını kaybetti.
7.10.2020 Kültür Sanat
Twin Peaks FX ekranlarında
Twin Peaks FX ekranlarında David Lynch efsanesi Twin Peaks, hayranları için ilk iki sezon tekrar bölümleriyle 1 Mart’tan itibaren hafta içi her gün 00.30’dan itibaren FX ekranlarına geri dönüyor.
28.02.2018 TV-Rehberi
12 burca özel dizi izleme rehberi
12 burca özel dizi izleme rehberi Televizyonda yüzlerce dizi var ve bu gerçek bir savaş anlamına geliyor! Hem yapımcılar için, hem de biz seyirciler için... Hangi birini izleyeceğiz? Hangisi size göre? Sizinle aynı beğenilere sahip kişiler neleri izliyor? Bu konuda astrolojiden yararlanabiliriz! Evet astroloji bir bilim değil, ama kullanmasını bilene iyi bir yol gösterici... Televizyon beğenilerine göre sıralama yapmanıza da yardımcı olabilir!
13.03.2018 Astroloji
İkiz tepeler, karışık kafalar
İkiz tepeler, karışık kafalar Ünlü yönetmen David Lynch`in 1990-1991 yılları arasında yayınlanan kült dizisi Twin Peaks (Türkiye`deki adıyla İKİZ TEPELER) tam 27 yıl aradan sonra 3.sezonuyla ekranlara geri döndü.
30.05.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri