Uçak Seferleri

Uçak Seferleri

Son dakika uçak seferleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan uçak seferleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan uçak seferleri haber sayfamızda...

Uçak Seferleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.314 uçak seferleri haberi bulunmuştur.
Bakan Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşlar için tarih verdi
Bakan Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşlar için tarih verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı’nın depremlere dayanıklı hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmaların 2026 yılı başında tamamlanacağını belirterek, “Benzer depremler yaşanması halinde dahi altyapı hasar görmeyecek şekilde yapılıyor” dedi.
27.03.2024 Ekonomi
40 bin kişi şehri terk etti! Kira fiyatlarında yüzde 20'lik düşüş
40 bin kişi şehri terk etti! Kira fiyatlarında yüzde 20'lik düşüş Geçtiğimiz yılın ortalarından sonra kira fiyatlarında genel olarak durağan bir seyir gözlenirken, bazı illerde fiyatlarda geri çekilme dikkat çekti. Türkiye’nin gözde turizm şehirlerinden birinde kira fiyatlarında yüzde 20’ye varan düşüş gözlendi. Peki kiralardaki düşüşün nedeni ne? İşte detaylar...
12.02.2024 Ekonomi
Tonga Hakkında Bilgiler; Tonga Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Tonga Hakkında Bilgiler; Tonga Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Tonga –resmi adıyla Tonga Cumhuriyeti-, Büyük Okyanus’ta bulunan bir ada devletidir. Polinezya ada grubu içinde yer alıyor. Ülke geçmiş yüzyıllarda “Dost Adalar” olarak biliniyordu. Tonga’nın bir özelliği diğer ada devletleri gibi Avrupalılar tarafından kolonileştirilmemiş olmasıdır. Tonga hakkında detaylı bilgiyi sizler için hazırladık.
3.01.2024 Tatil
Mozambik Hakkında Bilgiler; Mozambik Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Mozambik Hakkında Bilgiler; Mozambik Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Mozambik, Afrika kıtasının bir ülkesidir. Uzun yıllar sömürge altında kalmışlardır. Dünyanın en fakir ve gelişmemiş ülkelerinden biridir. Yakın zamanda zengin doğalgaz ve kömür yataklarının keşfedilmesiyle ülke ekonomisi gelişmeye başlamıştır. Mozambik hakkında daha fazla bilgiyi sizler için derledik.
3.01.2024 Tatil
Sierra Leone Hakkında Bilgiler; Sierra Leone Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Sierra Leone Hakkında Bilgiler; Sierra Leone Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Sierra Leone -resmî adıyla Sierra Leone Cumhuriyeti- bir Afrika ülkesidir. Ülkede bol miktarda aslan bulunmasından dolayı bu ülkeye “aslanlı dağlar” anlamına gelen Sierra Leone ismi verilmiş. Ülke 1791’de özgür bırakılan Afrikalı köleler tarafından kurulmuş. Sierre Leone hakkında detaylı bilgiyi derledik.
3.01.2024 Tatil
Merkezi Yönetim Bütçe Teklifi, TBMM'de görüşülüyor
Merkezi Yönetim Bütçe Teklifi, TBMM'de görüşülüyor TBMM Genel Kurulu'nda 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nin görüşülmesine devam edildi.
23.12.2023 Gündem
Uçak seferleri iptal mi? 23 Aralık'ta THY İstanbul uçuşları iptal mi? Uçuş sorgulama ekranı...
Uçak seferleri iptal mi? 23 Aralık'ta THY İstanbul uçuşları iptal mi? Uçuş sorgulama ekranı... Uçak seferlerinin iptal olup olmadığı merak edilen konular arasında bulunuyor. Olumsuz hava koşulları sonrasında uçuş seferleri merak ediliyor. Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, uçuşlarla ilgili açıklama yaptı. Peki 23 Aralık'ta THY İstanbul uçuşları iptal mi?
22.12.2023 Bilgi Rehberi
Antalya'da şiddetli fırtına! Uçak seferleri de iptal edildi
Antalya'da şiddetli fırtına! Uçak seferleri de iptal edildi Meteoroloji'den peş peşe Antalya uyarısı gelmişti. Antalya'da saatlerce süren sağanak yağışın ardından şiddetli fırtına çıktı. 62 kilometreyi bulan rüzgar etkili oldu ve sahilde dev dalgalar oluştu. Vatandaşlar bu anları fotoğrafladı. Uçak seferleri de hava şartları nedeniyle iptal edildi. İşte o anlar...
21.12.2023 Gündem
UÇAK SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ Mİ (16-17 Aralık)? THY ve Pegasus uçak seferleri iptal olacak mı? Diyarbakır'da uçuşlar iptal mi?
UÇAK SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ Mİ (16-17 Aralık)? THY ve Pegasus uçak seferleri iptal olacak mı? Diyarbakır'da uçuşlar iptal mi? Olumsuz hava koşulları sonrasında gözler uçak seferlerine çevrildi. Diyarbakır'da sis günlük yaşamı olumsuz etkiledi. THY ve Pegasus seferleri hakkında detaylar merak ediliyor. Peki 16 Aralık'ta uçak seferleri iptal mi? Diyarbakır'da uçuşlar iptal mi?
16.12.2023 Bilgi Rehberi
Trabzon'da uçuşlar iptal mi? Trabzon Havalimanı kapatılıyor mu, THY - AnadoluJET uçak seferleri iptal mi?
Trabzon'da uçuşlar iptal mi? Trabzon Havalimanı kapatılıyor mu, THY - AnadoluJET uçak seferleri iptal mi? Uçak seferleri takibi, seyahat edecek yolcuların gündeminde. Trabzon Havalimanı'nın uçuşlara kapatılacağı duyuruldu. Konu hakkında Türk Hava Yolları (THY) ve AnadoluJET açıklama yaptı. Peki, Trabzon Havalimanı ne zaman ve neden kapatılıyor?
13.12.2023 Bilgi Rehberi
PEGASUS iptal olan uçuşlar var mı? ✈ 29 Kasım bugün PEGASUS'ta seferler iptal oldu mu? İşte uçuş sorgulama linki
PEGASUS iptal olan uçuşlar var mı? ✈ 29 Kasım bugün PEGASUS'ta seferler iptal oldu mu? İşte uçuş sorgulama linki Olumsuz hava şartlarından dolayı zaman zaman iptal olan uçak seferleri ile ilgili sorular gündemde. Şiddetli yağış ve ya fırtına beklenen günlerde Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) kararı gereği uçuş seferleri iptal olabiliyor. Peki bugün Pegasus'ta iptal olan uçuşlar var mı? 29 Kasım PEGASUS'ta seferler iptal oldu mu? İşte son güncel durum
29.11.2023 Bilgi Rehberi
19 Kasım PEGASUS iptal uçak seferleri: PEGASUS'ta hangi uçuşlar iptal oldu? Yurt içi & Yurt dışı seferlerinde iptal olan Pegasus uçuşları listesi
19 Kasım PEGASUS iptal uçak seferleri: PEGASUS'ta hangi uçuşlar iptal oldu? Yurt içi & Yurt dışı seferlerinde iptal olan Pegasus uçuşları listesi Olumsuz hava şartlarından dolayı bazı uçuşlar iptal ediliyor. Bu hafta sonu uçuşu olan vatandaşlar ise havayolundan biletin durumunu öğrenmek istiyor. Pegasus da iptal olan uçuşları listeledi. İşte 18-19 Kasım iptal olan Pegasus uçuşları
18.11.2023 Bilgi Rehberi
Cumhuriyet demek 'reform' demek
Cumhuriyet demek 'reform' demek Cumhuriyet'in ilk yılları, daha doğrusu Meclis'in kurulduğu 1920 ve Atatürk'ün vefat ettiği 1938 arasındaki dönem çok özel bir dönemdi... "Reform nedir?" sorusunun cevabını arıyorsanız, bu 18 yıla bakın...
10.11.2023 Milliyet Executive
UÇUŞLAR İPTAL Mİ? 1 Kasım THY uçak seferleri durduruldu mu, düzeldi mi? Açıklama geldi
UÇUŞLAR İPTAL Mİ? 1 Kasım THY uçak seferleri durduruldu mu, düzeldi mi? Açıklama geldi Türk Hava Yolları 1 Kasım Çarşamba günü uçuşları hakkında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. THY'den açıklama geldi. Seyahate çıkacak, uçak bileti olan yolcular ise ''Uçuşlar iptal mi edildi?'' sorusunu yöneltiyor.
1.11.2023 Bilgi Rehberi
THY hangi seferler iptal edildi? İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı iptal edilen uçak seferleri...
THY hangi seferler iptal edildi? İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı iptal edilen uçak seferleri... Uçak seferleri iptal mi? Ülke genelinde devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle THY'den son dakika açıklaması geldi. Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabından uçak severleri hakkında son durumu paylaştı. Peki, uçak sefeleri iptal mi edildi, hangi şehirlerde uçuşlar iptal?
2.10.2023 Bilgi Rehberi
Şiddetli yağış nedeniyle Samsun'da okullar tatil edildi
Şiddetli yağış nedeniyle Samsun'da okullar tatil edildi Samsun'da devam eden şiddetli yağış nedeniyle okullar tatil edildi. Valilik konuyla ilgili açıklama yaptı.
1.10.2023 Gündem
Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı uçak seferleri iptal edildi
Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı uçak seferleri iptal edildi Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Yahya Üstün, iptal olan sefer sayısının artmasının beklendiğini açıkladı.
1.10.2023 Gündem
İngiltere Ulaştırma Bakanı: Uçuşlarda aksamalar önümüzdeki günlerde de sürecek
İngiltere Ulaştırma Bakanı: Uçuşlarda aksamalar önümüzdeki günlerde de sürecek İngiltere'de dün Hava Trafik Kontrol Sistemi'nde yaşanan ve günün ilerleyen saatlerinde çözülen teknik sorunun etkileri bugün de devam ediyor. Dün binden fazla uçuşun ertelenmesi ve iptal edilmesinin ardından hava trafiğinde bugün de gecikmeler yaşanıyor.
29.08.2023 Dünya
Son dakika: Çanakkale yangınında son durum!  Bakan Yumaklı'dan yeni açıklama
Son dakika: Çanakkale yangınında son durum! Bakan Yumaklı'dan yeni açıklama Çanakkale'de dün başlayan yangını söndürme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Fırtınanın etkisiyle büyüyen yangınla ilgili peş peşe açıklamalar yapıldı.
23.08.2023 Gündem
Çanakkale’de 1500 hektarlık alan yangından etkilendi: Alevler yerleşim yerlerine sıçradı
Çanakkale’de 1500 hektarlık alan yangından etkilendi: Alevler yerleşim yerlerine sıçradı Çanakkale’de Damyeri mevkiinde çıkan orman yangını saatteki hızı 70 km’yi bulan rüzgarın etkisiyle 15 kilometrelik alana yayıldı. Alevler yerleşim yerlerine ulaşırken 2 köyde bazı evler yandı, 9 köy tedbir amaçlı tahliye edildi, Çanakkale Boğazı kapatıldı.
23.08.2023 Gündem
Yer: Gaziantep! Gökyüzünde merak uyandıran görüntü
Yer: Gaziantep! Gökyüzünde merak uyandıran görüntü Gaziantep’te havada görülen ve kırmızı ışık saçan bilinmeyen cisimler vatandaşlar tarafından fotoğraflandı. Kentte daha önce bilinmeyen cisim yüzünden uçak seferleri iptal edilmişti.
6.07.2023 Gündem
Rize-Artvin Havalimanı'na uluslararası ilk uçuş, Umman'dan
Rize-Artvin Havalimanı'na uluslararası ilk uçuş, Umman'dan Doğu Karadeniz Bölgesi, Orta Doğu ve Körfez ülkelerden gelen turistlerin akınına uğrarken; 2022'de hizmete açılan Rize-Artvin Havalimanı'na uluslararası ilk uçuş, Umman'dan geldi. Su takı töreni yapılan uçaktaki yolcular, turizm işletmelerince çiçeklerle ve tulum eşliğinde karşılandı.
2.07.2023 Ekonomi
Trabzon Havalimanı'nda turizm sezonu yoğunluğu başladı
Trabzon Havalimanı'nda turizm sezonu yoğunluğu başladı Doğu Karadeniz Bölgesi’nin turizm destinasyonları bakımından en zengin tarihi ve doğal güzelliklere sahip Trabzon’a Arap ziyaretçilerin yanı sıra farklı ülke vatandaşlarının da ilgisi yoğun olarak sürüyor.
19.06.2023 Ekonomi
KKTC ile Bodrum arasında uçuş seferleri başladı
KKTC ile Bodrum arasında uçuş seferleri başladı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Bodrum arasında doğrudan uçak seferleri başladı. Haftada 2 gün yapılacak uçuşlarla ilgili Bodrum’da tanıtım yapıldı. Uçuşların Eylül sonuna kadar devam edeceği belirtilirken, ilk uçuşta 168 yolcunun geldiği kaydedildi.
14.06.2023 Gündem
Trabzon-Doha direk uçak seferleri 16 Haziran'da başlıyor
Trabzon-Doha direk uçak seferleri 16 Haziran'da başlıyor Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan, Katar Hava Yolları Güney Avrupa Bölge Müdürü Mate Hoffman, Türkiye Müdürü Evren Ökmen ve Karadeniz Bölge Satış Müdürü Okan Cedetaş, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti. Yetkililer, Trabzon-Doha arasında 16 Haziran’da başlayacak ve haftada üç gün şeklinde gerçekleştirilecek karşılıklı uçak seferleri ile ilgili Başkan Zorluoğlu’na detaylı bilgi verdiler.
18.05.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Uçak Seferleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.