Jan Kozak: "Bizim için hayal kırıklığı oldu"
Jan Kozak: "Bizim için hayal kırıklığı oldu" UEFA Avrupa Ligi K Grubu 5. maçında Beşiktaş'a 2-1 yenilen Slovan Bratislava'nın teknik direktörü Jan Kozak, mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını söyledi.
28.11.2019 Futbol
Beşiktaş, Bratislava hazırlıklarını tamamladı
Beşiktaş, Bratislava hazırlıklarını tamamladı UEFA Avrupa Ligi K Grubu 5. maçında yarın Slovan Bratislava'yı konuk edecek olan Beşiktaş, bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.
27.11.2019 Futbol
Recep Uçar: "Abdullah hocanın olmaması eksiklik"
Recep Uçar: "Abdullah hocanın olmaması eksiklik" UEFA Avrupa Ligi K Grubu 4üncü hafta maçında yarın Braga ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta yardımcı antrenör Recep Uçar ile futbolculardan Enzo Roco mücadele öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
6.11.2019 Futbol
Abdullah Avcı: “İstifayı değil mücadeleyi düşünüyorum”
Abdullah Avcı: “İstifayı değil mücadeleyi düşünüyorum” Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Braga maçının ardından istifa edip etmeyeceği ile ilgili bir soruya “İstifa etmeyi değil mücadele etmeyi düşünüyorum” diyerek taraftar desteğiyle Galatasaray maçını kazanmak istediklerini söyledi.
25.10.2019 Futbol
Ricardo Sa Pinto: "Gruptan çıkmak istiyoruz"
Ricardo Sa Pinto: "Gruptan çıkmak istiyoruz" Beşiktaş’ı deplasmanda 2-1 mağlup eden Braga’da Teknik Direktör Ricardo Sa Pinto maçın ardından grupta iyi bir durumda olduklarını söyleyerek, "Amacımız bir üst tura yükselmek" dedi.
25.10.2019 Futbol
Braga, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı
Braga, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı UEFA Avrupa Ligi K Grubu 3. hafta maçında yarın Beşiktaş ile karşılaşacak Braga, bu mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.
23.10.2019 Futbol
Pinto: "Beşiktaş, her rakibini yenecek güçte"
Pinto: "Beşiktaş, her rakibini yenecek güçte" Braga Teknik Direktörü Ricardo Sa Pinto , "Beşiktaş kötü sonuçlar almış olabilir ama her zaman her rakibini yenecek güçte bir takım. Biz de bunun farkındayız. Yarın sahaya bunun bilincinde çıkacağız" dedi.
24.10.2019 Futbol
Avcı: Roco ilk 11'de başlayacak
Avcı: Roco ilk 11'de başlayacak Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve oyunculardan Pedro Rebocho, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Braga maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.
24.10.2019 Futbol
Beşiktaş, Braga hazırlıklarını tamamladı
Beşiktaş, Braga hazırlıklarını tamamladı UEFA Avrupa Ligi K Grubu 3'üncü maçında Portekiz ekibi Braga'yı konuk edecek Beşiktaş, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.
23.10.2019 Futbol
Pedro Rebocho: “Sağ bekte forma giyerim”
Pedro Rebocho: “Sağ bekte forma giyerim” Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Braga ile oynayacağı maç öncesi açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı ekibin Portekizli futbolcusu Pedro Rebocho Gökhan Gönül ve Douglas’ın yokluğunda sağ bekte forma giyebileceğini ifade etti.
23.10.2019 Futbol
Nuno Espirito Santo: "Galibiyet için mutluyuz"
Nuno Espirito Santo: "Galibiyet için mutluyuz" UEFA Avrupa Ligi K Grubu 2. hafta maçında Beşiktaş'ı 1-0 mağlup eden İngiltere temsilcisi Wolverhampton Wanderers'ın teknik direktörü Nuno Espirito Santo, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.  
3.10.2019 Futbol
Nuno Espirito Santo: “Zor, hatta çok zor bir maça çıkıyoruz”
Nuno Espirito Santo: “Zor, hatta çok zor bir maça çıkıyoruz” Beşiktaş ile UEFA Avrupa Ligi 2. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek olan Wolverhampton’da Teknik Direktör Nuno Espirito Santo, çok zor bir atmosfere çıkacaklarını söyleyerek, “Böyle bir ambiyansı tecrübe etmemiz gerekiyor” dedi.
3.10.2019 Futbol
Atiba Hutchinson: “İyi bir sonuç almak istiyoruz”
Atiba Hutchinson: “İyi bir sonuç almak istiyoruz” Beşiktaş’ın kaptanlarından Atiba Hutchinson, UEFA Avrupa Ligi’nde karşılaşacakları Wolverhampton’ı mağlup etmek istediklerini belirterek, “Taraftar desteğiyle pozitif bir sonuçla sahadan ayrılmalıyız” dedi.
2.10.2019 Futbol
Abdullah Avcı: "Ruiz hafta sonu oynayacak gibi duruyor"
Abdullah Avcı: "Ruiz hafta sonu oynayacak gibi duruyor" Abdullah Avcı, Hayat her gün sana yeni bir fırsat sunuyor, yarın da bu fırsatlardan bir tanesi. Önemli olan sonuca yansıtmak, şu ana kadar yansıtamadık. Alacağımız bir galibiyetle umarım bu enerji yeniden yukarı çıkar dedi.
2.10.2019 Futbol
Atiba Hutchinson: "İşler bizim için yolunda gitmedi"
Atiba Hutchinson: "İşler bizim için yolunda gitmedi" Atiba Hutchinson, Daha fazla konsantre olmamız, odaklanmamız gerekiyordu. İşler bizim için yolunda gitmedi ve rakip, hatalarımızı değerlendirdi dedi.
20.09.2019 Futbol
Abdullah Avcı: "Beşiktaş taraftarından özür diliyoruz"
Abdullah Avcı: "Beşiktaş taraftarından özür diliyoruz" Abdullah Avcı, Kötü bir oyun, kötü bireysel performans. Oyunun öncesinde topa sahip olma açısından senaryonun böyle olacağını biliyorduk. Bireysel hata sonrası gelen golün ardından oyunun kontrolünü elimize aldık. Skor lehimize olsaydı da aynı şeyi söyleyecektik. Hücumdayken savunma güvenliğini alamazsan bunun bedeli böyle oluyor. Kötü bir görüntü var. Beşiktaş taraftarından özür diliyoruz. İçimizde çalışarak çözümler bulacağız. Yarın bunun üzerine daha sağlıklı çalışacağız dedi.
20.09.2019 Futbol
Martin Sevela'nın açıklamaları
Martin Sevela'nın açıklamaları Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu ilk hafta maçında deplasmanda Slovakya'nın Slovan Bratislava ekibe 4-2 yenildi. Slovan Bratislava Teknik Direktörü Martin Sevela, maç sonrası açıklamalarda bulundu.
20.09.2019 Futbol