Rus bombardımanı altındaki Kiev’de parlamento toplandı
Rus bombardımanı altındaki Kiev’de parlamento toplandı Rus ordusunun bombardımanı altındaki Ukrayna’nın başkenti Kiev’de parlamento toplanarak, milletvekilleri kanun tekliflerini onayladı.
3.03.2022 Haberler
Türkiye ile Ukrayna arasında askeri anlaşma! Resmen onaylandı
Türkiye ile Ukrayna arasında askeri anlaşma! Resmen onaylandı Ukrayna Parlamentosu, "Ukrayna-Türkiye hükûmetler arası çerçeve askeri anlaşmasının onaylanması"na ilişkin yasa tasarısını onayladı.
18.11.2021 Gündem
Milletvekili, parlamentoya böyle geldi!
Milletvekili, parlamentoya böyle geldi! Ukrayna Sosyalist Partisi Lideri İlya Kiva, Ukrayna Parlamentosunda bir milletvekilinin yemini sırasında parlamentoya ünlü film Batmandaki bir karakter olan Joker maskesiyle geldi.
12.11.2019 Haberler
Ukrayna parlamentosu karıştı
Ukrayna parlamentosu karıştı Ukrayna parlamentosunda, Başbakan Arseniy Yatsenyuk'u bir  milletvekili kucaklayarak kürsüden indirmeye çalışınca arbede yaşandı. Ukrayna Parlamentosu, hükümetin bir yıllık icraatlarını değerlendirmek  üzere toplandı. Başbakan Yatsenyuk'un konuşması sırasında, Petro Poroşenko Bloku'ndan  milletvekili Oleg Barna, kürsüye gelerek Yatsenyuk'a bir demet gül verdi. Barna,  daha sonra Yatsenyuk'u kucaklayarak, kürsüden indirmeye çalıştı. Bu sırada  Yatsenyuk'un üyesi olduğu Halk Cephesi'nden milletvekilleri kürsüye gelerek,  Barna'yı darp etmeye başladı.    Parlamento Başkanı Vladimir Groysman'ın müdahalesiyle milletvekilleri  dağıldı.
11.09.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri