Hangisinin rütbesi daha yüksektir?
Hangisinin rütbesi daha yüksektir? Hangisinin rütbesi daha yüksektir? Üsteğmen, çavuş, astsubay arasında rütbesi en yüksek olan hangisidir?
23.03.2019 Gündem
Şehit Üsteğmen Arif Kalafat son yolculuğuna uğurlanıyor
Şehit Üsteğmen Arif Kalafat son yolculuğuna uğurlanıyor Bingöl'ün Genç ilçesinde terör örgütüne yönelik yürütülen operasyon kapsamında teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Üsteğmen Arif Kalafat yaralanarak Elazığ'daki Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırılmıştı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Kalafat için cenaze töreni düzenleniyor.
11.09.2019 Haberler
TSK'da pilot olacaktı, hostes oldu!
TSK'da pilot olacaktı, hostes oldu! Kadın havacı üsteğmen sahte evraklarla ordudan uzaklaştırıldığını ve Türk yıldızlarında pilot olmak yerine özel bir havayolu şirketinde hostes olduğunu iddia etti. 2008 yılında ordu ile ilişiği kesilen Havacı Üsteğmen Songül Arslan açıklamasında özetle şunları söyledi: "Fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldık... Onlardan olmayanlara her türlü cezalar verildi... Sahte evrakla ilişkimiz kesildi... Cumhurbaşkanı ve Başbakanın imza ve mührünün olmadığı evrakla ilişiğimi kestiler... Sebepsiz yere hapis cezaları aldık... Özel hayatımızdan dolayı cezalar aldık... İlişiğim kesilince çay, kahve dağıtıp aileme baktım..."
11.09.2019 Yaşam
Kaybolan üsteğmenin cesedi 15 yıl sonra bulundu
Kaybolan üsteğmenin cesedi 15 yıl sonra bulundu 1993 Deniz Kurdu Tatbikatı sırasında kaybolan ve 15 yıl sonra bulunan şehit SAT Komandosu Deniz Kıdemli Üsteğmen Arif Ekmekçi, dün düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı...
26.08.2008 Gündem