Vakıf Katılım, Brandon Hall Mükemmellik Ödülleri'nde 9 dalda ödüle layık görüldü
Vakıf Katılım, Brandon Hall Mükemmellik Ödülleri'nde 9 dalda ödüle layık görüldü Vakıf Katılım Genel Müdür Yardımcısı Betül Yılmaz, "İK ve eğitim alanlarında ortaya koyduğumuz çalışma ve yaklaşımlar neticesinde çalışanlarımızdan oldukça olumlu geri dönüşler alıyor, çalışan bağlılığını her geçen gün daha da güçlendiriyoruz" dedi.
31.08.2021 Vitrin
Ekonomistler, sanayi üretimi verileri için ne dedi?
Ekonomistler, sanayi üretimi verileri için ne dedi? Sanayi üretiminde normalleşme adımları sonrası başlayan yükseliş eğiliminin temmuzda da korunduğu dikkati çekerken, ekonomistler, yakalanan pozitif ivmenin ağustosta da devam edebileceğini, bunun 3. çeyrek büyüme rakamlarına olumlu yansıyabileceğini belirtiyor.
14.09.2020 Uzmanpara
VakıfBank'tan 4,2 milyar TL konsolide net kar
VakıfBank'tan 4,2 milyar TL konsolide net kar VakıfBank, bu yılın ilk yarısında 4,2 milyar TL konsolide net kar elde etti.
20.08.2020 Uzmanpara
Michelle Bartsch-Hackley VakıfBank'ta
Michelle Bartsch-Hackley VakıfBank'ta VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, Çin ekibi Beijing BAIC Motors'da forma giyen Michelle Bartsch-Hackley'i kadrosuna kattı. 1,93 boyundaki ABD'li smaçör, kariyerinde bir CEV Şampiyonlar Ligi, iki Almanya Ligi, iki Almanya Kupası ve bir İtalya Kupası şampiyonluğu yaşadı.
1.07.2020 Voleybol