Video

Video

Son dakika video haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan video gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan video haber sayfamızda...

Video

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 95.431 video haberi bulunmuştur.
Denize düşen konteynerin akıbeti! Ansızın karşısına çıkan zengin olur, tek şart var
Denize düşen konteynerin akıbeti! Ansızın karşısına çıkan zengin olur, tek şart var Kargo gemileri her sene milyarlarca dolarlık siparişlerle dolu konteynerleri büyük sularda taşıyor. Ancak bazen bu gemilerin ve kargoların başına gelen tatsız olaylar, bazı şanslı kişileri zengin edebiliyor. Bunun için ise tek şart var!
19.03.2024 Yaşam
Hakem penaltı kararını gerekçesiyle birlikte tüm stadyuma açıkladı
Hakem penaltı kararını gerekçesiyle birlikte tüm stadyuma açıkladı Portekiz Premier Ligi'nde Sporting'in Boavista'yı 6-1 mağlup ettiği maçta hakem Antonio Nobre, penaltı kararı gerekçesiyle birlikte saha içinde açıkladı.
18.03.2024 Futbol
Antonio Nobre penaltı kararını gerekçesiyle birlikte taraftara açıkladı!
Antonio Nobre penaltı kararını gerekçesiyle birlikte taraftara açıkladı! Portekiz Premier Ligi'nde Sporting'in Boavista'yı 6-1 mağlup ettiği maçta hakem Antonio Nobre, penaltı kararı gerekçesiyle birlikte saha içinde açıkladı.
18.03.2024 Dünyadan Futbol
Bakan Fidan'dan CNN Türk'te ABD'ye PKK/YPG uyarısı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam!
Bakan Fidan'dan CNN Türk'te ABD'ye PKK/YPG uyarısı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'nin dış politikadaki yol haritasını Gece Görüşü’nde açıkladı. Bakan Fidan, ABD ile ilişkileri, Irak'taki ve Suriye'deki son durumu, Gazze'de yaşananları ve MİT Başkanı olduğu dönemleri anlattı. İşte o detaylar...
19.03.2024 Gündem
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası muhtemel cezalar ortaya çıktı! Osayi ve Oosterwolde yanıtı
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası muhtemel cezalar ortaya çıktı! Osayi ve Oosterwolde yanıtı Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor'u deplasmanda 3-2'lik skorla yendi. Maç sırasında ve sonrasında çıkan olaylar ise gündeme damga vurdu. Yaşanan olayların faturası da şimdiden büyük merak konusu oldu.
18.03.2024 Trabzonspor
Donanmadan zafer geçişi! Erdoğan: Çanakkale'den alacağımız dersler var
Donanmadan zafer geçişi! Erdoğan: Çanakkale'den alacağımız dersler var Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz." dedi.
18.03.2024 Gündem
Özkan Uğur'suz MFÖ konseri! 'Kelimelerle anlatmak zor'
Özkan Uğur'suz MFÖ konseri! 'Kelimelerle anlatmak zor' MFÖ grubu, geçtiğimiz sene 8 Temmuz'da hayatını kaybeden Özkan Uğur'suz Bostancı Gösteri Merkezi'nde ilk kez sahne aldı. Duygusal anların yaşandığı gecede ekranda sık sık Uğur'un fotoğraflarına yer verildi. Konseri izlemeye giden Gülben Ergen, duygularını dile getirdi.
18.03.2024 Cadde
Trabzonspor - Fenerbahçe maçının VAR hakemi belli oldu
Trabzonspor - Fenerbahçe maçının VAR hakemi belli oldu Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında bugün oynanacak karşılaşmaların Video Yardımcı Hakemi (VAR) Onur Özütoprak oldu.
17.03.2024 Trabzonspor
Milli Savunma Bakanı Güler: Terör örgütlerine büyük darbeler vuruyoruz
Milli Savunma Bakanı Güler: Terör örgütlerine büyük darbeler vuruyoruz Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Geçmişte yürütülen 'sınırlı hedefli' ve 'süreli' operasyonların yerine bugün terörün kaynağında yok edilmesi stratejisi ile 'sürekli' ve 'kapsamlı' operasyonlar gerçekleştirerek teröre büyük darbeler vuruyoruz" dedi.
17.03.2024 Gündem
Bedavaya mutlu son! Tel tokayı takas ederek 1,5 yılda nasıl ev aldı?
Bedavaya mutlu son! Tel tokayı takas ederek 1,5 yılda nasıl ev aldı? Genç kadının hayali vardı: Tek bir tel tokayla başladığı takasla hiç para ödemeden ev sahibi olmak. Bunun için her hedefin bir öncekinden daha büyük olmasını sağlamalıydı. Sosyal medyada paylaştığı hikâyesini izleyenler onu dolandırıcı olmakla bile suçladı! Ancak sonunda gelinen nokta, kuvvetli bir alkışı hak eder cinstendi.
17.03.2024 Yaşam
'Yüz filtresi yaptığımda yapay zekaya dönüşüyorum!'
'Yüz filtresi yaptığımda yapay zekaya dönüşüyorum!' 'Okyanus' adlı single'ını 2016'da yayınlayan Derya Uluğ, Temmuz 2023'te kariyerinin ilk albümü 'Nefes'i müzikseverlerle buluşturdu. Müzik kariyerinin dışında sosyal medya paylaşımlaruyla da adından söz ettiren şarkıcı, "En çok kullandığın filtre nedir?" sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti.
16.03.2024 Cadde
İstanbul Bilim Olimpiyatları Yarışması'nın ikinci aşaması Demirören Medya ve Teknoloji MTAL'de yapıldı
İstanbul Bilim Olimpiyatları Yarışması'nın ikinci aşaması Demirören Medya ve Teknoloji MTAL'de yapıldı İstanbul Bilim Olimpiyatları Yarışması 2023 yılı ortaokul düzeyi bilgisayar kategorisinin ikinci aşaması Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapıldı. İstanbul'daki farklı ortaokullardan 50 öğrencinin girdiği sınavda 5 soru soruldu. Başarılı olan öğrenciler, madalya ve çeşitli ödüller alarak proje kapsamında TÜBİTAK sınavlarına hazırlanma olanağı kazanacak. Oradan milli takıma girmeyi başaranlar ise Türkiye'yi uluslararası yarışmalarda temsil edecek. Demirören Medya ve Teknoloji MTAL'den 8 öğrenci de lise düzeyinde olimpiyatlara hazırlanıyor.
16.03.2024 Haberler
Duvarın içinden gelen seslerle irkildi, şoke edici keşif!
Duvarın içinden gelen seslerle irkildi, şoke edici keşif! Duvarında daha yeni bir tadilat yapılmıştı. Ortaya çıkan sonucu incelediği sırada, duvardan gelen tuhaf seslerle irkildi. Duvarı gelen kadın şok edici bir keşifle karşı karşıya kaldı.
16.03.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika haberi... İsrail askerleri akıl sağlığını kaybediyor! Savaşa dönmeyi reddediyorlar, 1973'ten beri en büyüğü
Gazze'deki savaşta son dakika haberi... İsrail askerleri akıl sağlığını kaybediyor! Savaşa dönmeyi reddediyorlar, 1973'ten beri en büyüğü İsrail'e yeni bir cepheden meydan görüntülerde 'Genişliyor... genişliyor' mesajı dikkat çekici, 1 dakika 9 saniyelik video ses getirdi. İsrail ordusu, askerler arasında ciddi bir akıl sağlığı krizi olduğunu resmen kabul etti.
16.03.2024 Dünya
İstanbul Bilim Olimpiyatları Yarışması'nın ikinci aşaması Demirören Medya ve Teknoloji MTAL'de yapıldı
İstanbul Bilim Olimpiyatları Yarışması'nın ikinci aşaması Demirören Medya ve Teknoloji MTAL'de yapıldı İstanbul Bilim Olimpiyatları Yarışması 2023 yılı ortaokul düzeyi bilgisayar kategorisinin ikinci aşaması Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapıldı. İstanbul'daki farklı ortaokullardan 50 öğrencinin girdiği sınavda 5 soru soruldu. Başarılı olan öğrenciler, madalya ve çeşitli ödüller alarak proje kapsamında TÜBİTAK sınavlarına hazırlanma olanağı kazanacak. Oradan milli takıma girmeyi başaranlar ise Türkiye'yi uluslararası yarışmalarda temsil edecek. Demirören Medya ve Teknoloji MTAL'den 8 öğrenci de lise düzeyinde olimpiyatlara hazırlanıyor.
16.03.2024 Gündem
Hizbullah İsrail'den gelen tehditlere yeni bir video kaydıyla yanıt verdi
Hizbullah İsrail'den gelen tehditlere yeni bir video kaydıyla yanıt verdi Gazze'deki savaşın Lübnan'a sıçrama ihtimali her geçen gün artarken, Hizbullah İsrail'den gelen tehditlere yeni bir video kaydıyla yanıt verdi.
16.03.2024 Haberler
Google'ın yeni yapay zeka aracı, oyuncuların tepkisini çekti
Google'ın yeni yapay zeka aracı, oyuncuların tepkisini çekti DeepMind'ın tanıttığı SIMA başka bir oyuncu gibi hareket ediyor, çevrimiçi oyun topluluğu gelecekte yapay zeka ile rekabet edemeyeceği korkusuna kapıldı. Zira, SIMA oyunun sonucunu doğrudan etkileyebilecek.
16.03.2024 Dünya
Korkut tanıtıldı
Korkut tanıtıldı Milli Savunma Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından, milli imkanlarla üretilen Alçak İrtifa Hava Savunma Sistemi Korkut’un genel özelliklerinin yer aldığı video paylaşıldı.
16.03.2024 Gündem
CHP'deki para sayma görüntülerine ilişkin yeni gelişme! 1 kişi daha ifade verecek
CHP'deki para sayma görüntülerine ilişkin yeni gelişme! 1 kişi daha ifade verecek CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturmada, videoda görülen Tuncay Yılmaz da ifadeye çağrıldı.
15.03.2024 Gündem
Özgür Özel'den Filistin çağrısı
Özgür Özel'den Filistin çağrısı Filistin için kalıcı ateşkes çağrısında bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Ramazan mübarek gündeyiz ama Filistin de zulüm sürüyor. Şu ana kadar çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 32 binden fazla insan katledilmiş durumda. Bir kez daha Filistin için kalıcı ateşkes ve barış çağrısında bulunuyoruz. 1969 sınırlarında başkenti Kudüs olan bağımsız bir Filistin devletini savunuyoruz” şeklinde konuştu.
15.03.2024 Gündem
CHP'de para sayma soruşturması! Fatih Keleş adliyeye geldi
CHP'de para sayma soruşturması! Fatih Keleş adliyeye geldi CHP’deki para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma kapsamında, İBB CHP Meclis üyesi Fatih Keleş ifade vermek üzere adliyeye geldi.
15.03.2024 Haberler
CHP’nin ‘para sayma’ soruşturmasında Fatih Keleş ifade verdi
CHP’nin ‘para sayma’ soruşturmasında Fatih Keleş ifade verdi CHP’deki para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma kapsamında, İBB CHP Meclis üyesi Fatih Keleş ifade verdi.
15.03.2024 Gündem
Zirvenin adı: İnci Taneleri! 'Sana sarılmama izin verir misin?'
Zirvenin adı: İnci Taneleri! 'Sana sarılmama izin verir misin?' Yılmaz Erdoğan senaryosunu yazdığı ve başrol oynadığı Kanal D dizisi 'İnci Taneleri', bu hafta sekizinci bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Milyonları ekrana kilitleyen ve sosyal medyada da çok konuşulan diziye, Azem'in oğlu Cihan ile yaptığı duygu dolu konuşma damga vurdu.
15.03.2024 Cadde
Baba Bülent Cihantimur ile ilgili flaş gelişme! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti
Baba Bülent Cihantimur ile ilgili flaş gelişme! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti İstanbul’da ehliyetsiz kullandığı otomobille çarptığı Oğuz Murat Aci’nin ölümüne yol açan ve kazanın ardından annesi Eylem Tok’un yurt dışına kaçırdığı 17 yaşındaki T.C., annesiyle birlikte New York’ta görüntülenmişti. Bugün soruşuma ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Baba Bülent Cihantimur ifadesi alınmak üzere savcılığa davet edildi.
15.03.2024 Gündem
21 ilde Sibergöz operasyonu! 75 şüpheli yakalandı
21 ilde Sibergöz operasyonu! 75 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde düzenlenen Sibergöz 26 operasyonlarında 75 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
15.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Video ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.