Son dakika | ABD'den bomba açıklama! 5 noktayı vurdular...
Son dakika | ABD'den bomba açıklama! 5 noktayı vurdular... Son dakika haberine göre; ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), İran'a yakınlığıyla bilinen Ketaib Hizbullah (KH) örgütüne ait Irak ve Suriye'deki 5 hedefi vurduğunu duyurdu. CNN International, böylece Irak’taki ABD üslerine gerçekleşen saldırılara ilk yanıtın verildiğini bildiriyor.
29.12.2019 Dünya
Polise cesaretiniz varsa vurun dedi, vurdular
Polise cesaretiniz varsa vurun dedi, vurdular ABD'de polis memurlarına silah çekerek bir el ateş eden ve cesaretiniz varsa vurun beni diye bağıran adama polisler kurşun yağdırdı. Olay yerinde hayatını kaybeden adamın psikolojik sorunları bulunduğu belirtildi. Olay, ABDnin Louisiana eyaletinde yer alan New Orleans şehrindeki bir apartman kompleksinin otoparkında meydana geldi. Yerel medyada yer alan haberlere göre, 40 yaşındaki Donald Davis, apartmana girmek için anahtarla kapıyı açmaya çalıştığı sırada, anahtar kırılarak kapının kilidinde kaldı ve bunun üzerinde Davis sinirle bina yönetiminin ofisine gitti. Bina yönetimi çalışanları, Davisin elinde silah ile içeri girerek kendilerini tehdit etmesi üzerine, durumu hemen polise ihbar etti. Çalışanlar, ihbardan yaklaşık 50 dakika sonra olay yerine gelen polis memurlarına Davisin ofisi terk ettiğini söyledi. Bunun üzerine polis memurları Davisi sorgulamak için yaşadığı apartmana gitmek için otoparktaki polis aracına döndü. Tam bu sırada polis memurları, silah taşıyan Davisin kendilerine doğru yaklaştığını ve onlara silah doğrulttuğunu gördü. Polislere 'cesaretiniz varsa vurun beni, öldürün beni' diye bağırarak bir el ateş eden Davis'e polisler 31 el ateş etti.  Olay yerinde hayatını kaybeden Davis'in psikolojik sorunları olduğu belirtildi. Öte yandan, polis memurlarının görüntülerin incelenmesi için Davisin ailesi ile iletişime geçtiği ve Davisin akıl hastası olduğunu bu sırada öğrendikleri belirtildi.
11.09.2019 Haberler
İstanbul'da kanlı infaz
İstanbul'da kanlı infaz Bağcılar'da kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi tarafından silahla başından vurulan bir kişi ağır yaralandı. Hastahaneye kaldırılan yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olay, saat 16.45 sıralarında Üçyüzlü metro istasyonu yakınındaki boş arazide meydana geldi. İddialara göre, Mehmet Kandem (30) alkol aldığı 2 arkadaşı ile boş arazide çimlerin üstünde sohbet etmeye başladı. Bir süre sonra Kandem ile arkadaşları arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma daha sonra büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kandem'in yanında  olan ismi öğrenilemeyen bir kişi silahla Mehmet Kandem'i başından vurduktan sonra yanındaki arkadaşı ile birlikte olay yerinden hızlıca uzaklaştı. Kandem olay yerinde kanlar içerisinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Bağcılar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Kandem'in durumunun ağır olduğu öğrenildi.  POLİS OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI Polis ekipleri, olay yerine şerit  çekerek çevrede delil incelemesi yaptı. Yapılan incelemede olay yerinde boş kovanlar ve alkol kutuları olduğu görüldü. Polis kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.
11.09.2019 Haberler
Koruma altındaki keçiyi vurdular
Koruma altındaki keçiyi vurdular Tunceli'nin Pülümür ilçesinde kimlikleri belirsiz kişiler, avlanması yasak olan koruma altındaki dağ keçisini boynundan tüfekle vurdu. Askerler ve köylüler ise pansuman yapıp müdahale ettikleri yaralı keçiyi kurtarmak için zamanla yarıştı., Erzincan sınırındaki Pülümür'ün Mutu köyünde kimlikleri belirsiz kişiler, avlanması yasak olan koruma altındaki dağ keçisini tüfekle vurdu. Boyun bölümüne isabet eden saçmalarla yaralanan dağ keçisini gören asker ve köylüler, seferber oldu. Kaçak avlananlar araçla kaçarken, olay yerindeki kişiler, keçiden gelen kanı durdurmak için boynunu sargı beziyle sardı. Askerler kurtarmak için zamanla yarıştıkları keçiyi, yaptıkları ilk müdahalenin ardından Erzincan Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. Yaralı keçi, tedavi edilmek üzere ameliyata alındı. Kaçak avcıların yakalanması için çalışma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Koruma altındaydı! Tunceli'de tüfekle vurdular
Koruma altındaydı! Tunceli'de tüfekle vurdular Tunceli'nin Pülümür ilçesinde kimlikleri belirsiz kişiler, avlanması yasak olan koruma altındaki dağ keçisini boynundan tüfekle vurdu. Askerler ve köylüler ise pansuman yapıp müdahale ettikleri yaralı keçiyi kurtarmak için zamanla yarıştı.
5.01.2019 Gündem
Koruma altındaydı! Tunceli'de tüfekle vurdular
Koruma altındaydı! Tunceli'de tüfekle vurdular Tunceli'nin Pülümür ilçesinde kimlikleri belirsiz kişiler, avlanması yasak olan koruma altındaki dağ keçisini boynundan tüfekle vurdu. Askerler ve köylüler ise pansuman yapıp müdahale ettikleri yaralı keçiyi kurtarmak için zamanla yarıştı.
5.01.2019 Gündem
Darbecilerin sivilleri vurma anı kamerada
Darbecilerin sivilleri vurma anı kamerada Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığını işgal eden cuntacılar, kendilerini protesto eden ellerinde Türk bayraklı onlarca vatandaşa ateş açtıkları anlar karargahın güvenlik kameralarına yansıdı. Cuntanın Akıncı Üssü'nden sonraki önemli komuta merkezlerinden Jandarma Genel Komutanlığındaki darbe faaliyetlerinin yansıdığı güvenlik kamera kayıtlarına ilişkin bilirkişi incelemesi tamamlandı. Binlerce sayfalık raporun ekindeki 1,5 terabaytlık görüntülerde, darbecilerin kontrolündeki helikopter ve zırhlı araçlardan açılan ateş sonucu sivillerin vurulma anları da yer aldı. Helikopter ateşinin ardından yere düşen vatandaşların üzerine karargahın nöbet kulübelerindeki darbeci askerlerin de tabancalarıyla ateş etmeleri, sivillere karşı işlenen katliamı bir kez daha ortaya koydu. Rapordaki bilirkişi tespitine göre, karargahtaki cunta faaliyeti, görev yerleri olmamasına rağmen diğer birliklerden sivil giyimli istihbaratçıların karargaha gelmesiyle başladı. Cephanelikten silah ve mühimmat aldıktan sonra görev paylaşımı yapan darbe sanıkları, olası polis direnişine karşı nöbet kulübelerine takviye yapıp, nizamiye kapılarına destek kuvvet gönderdi. İlerleyen saatlerde Mamak 28. Mekanize Piyade Tugayı'ndan darbecilere destek için gelen zırhlı araçlar, karargahın etrafını kuşatarak dışarıdan gelecek bir müdahaleye karşı koruma kalkanı oluşturdu. Daha sonra kamera kadrajına, ellerinde Türk bayraklarıyla darbecileri protesto eden vatandaşlar girdi. Zırhlı araçlardaki askerleri ikna etmeye çalışan sivillere, nizamiyedeki askerlerce ateş açıldı.
11.09.2019 Yaşam
Arkadaşlarının ofisini basan kızlar terör estirdi
Arkadaşlarının ofisini basan kızlar terör estirdi Batman’da 20’li yaşlardaki 3 kız, arkalarından konuştuklarını ileri sürdükleri kız arkadaşlarının iş yerini basarak, terör estirdi. Kız arkadaşlarını döven, tehdit ve küfredip, kıyafetlerini çıkarmaya çalışıp, özür diletmeye çalışan kızlar, cep telefonlarıyla çektikleri görüntüleri de sosyal medya hesaplarından paylaştı. Çirkin görüntüler izleyenlerin tüylerini ürpertti. İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) telefonla ulaştığı mağdur edilen kız, korkudan suç duyurusunda bile bulunamadığını ileri sürdü. Saldırgan kız ise yaptıklarından pişman olmadığını bir daha olsa bir daha yapacağını söyledi. Olay, 14 Mayıs’ta, Batman-Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan bir plazada meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre, plazadaki bir ofiste çalışan arkadaşları İ.D.’nin (18) arkalarından konuştuklarını ileri süren 20’li yaşlardaki R.Y., E. ve adı öğrenilemeyen 3 kız öğle saatlerinde ofise geldi. İ.D. ile bir süre konuşan kızlar, daha sonra küfür ve tehdit edip, dövmeye başladı. Ofiste adeta terör estiren kızlar bunlarla da yetinmedi. İ.D.’yi ofisin banyosuna götüren kızlar, burada kıyafetlerini çıkarmaya çalıştı. Ardından da tekrar masasına getirerek, bıçakla tehdit edip ve yüzünü çizip, kıyafetlerini çıkararak, kamera karşısında özür dilemesini istedi. Bu anları anbean cep telefonu kamerasıyla kaydeden kızlar, görüntüleri de sözde "ibret" olması için sosyal medya hesaplarından paylaştı. Çirkin görüntüler, izleyenlerin tüylerini ürpertti.
11.09.2019 Yaşam
Aksaray'da aranan cinayet zanlıları yakalandı
Aksaray'da aranan cinayet zanlıları yakalandı Aksaray’da yaklaşık 3 ay önce evinde çıkan yangında ölü olarak bulunan ve yapılan incelemelerde başına keserle vurulduktan sora 14 yerinden bıçaklanıp yakıldığı ortaya çıkan Salih Koçak’ın cinayet zanlısı 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu. Olay, 29 Ocak 2018 tarihinde Ağaçören ilçesine bağlı Gümüştepe Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ağaçören ilçesi Gümüştepe Mahallesinde ikamet eden Salih Koçak (56), bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında evinde ölü olarak bulundu. Yangının ardından bazı şüpheli bulgulara ulaşan Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, cumhuriyet savcısı ile birlikte yapılan incelemelerin ardından olayla ilgili çalışma başlattı. Yapılan araştırmaların ardından yanan evde feci şekilde hayatını kaybeden Koçak’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Adli tıp raporu sonucunda Salih Koçak’ın ev yanmadan önce 14 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Olayın cinayet olduğunun ortaya çıkmasının ardından harekete geçen polis, daha önceden bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edilen Salih Koçak’ın cinayet zanlılarının yakalanması için özel bir ekip kurdu. Üç ay süren çalışmanın ardından 2 şüpheliyi tespit eden özel ekip, şüphelileri teknik ve fiziki takibin ardından düzenlediği operasyonla gözaltına aldı. Zanlılar tutuklandı Şüphelilerden lokantacı Gökhan B. (26) Ankara Sincan’da, Aksaray Üniversitesi Muhasebe Bölümünde 2. sınıf öğrencisi olan Ömer B. (20) ise Ağaçören ilçesinde yakalandı. İki gün süren çapraz sorgunun ardından zanlıların Salih Koçak ile 200 liralık yemek borcunu ödemediği gerekçesiyle tartıştıklarını söylediği öğrenildi. Şüpheliler, tartışma esnasında Salih Koçak’ın başına keserle vurduktan sonra 14 kez bıçaklayarak öldürdüklerini, ardından da delil bırakmamak için cesedi ve evi yakarak olay yerinden kaçtıklarını itiraf etti. Şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.09.2019 Yaşam
İhtarlara uymayınca elektrik verdiler
İhtarlara uymayınca elektrik verdiler İhtarlara uymayınca elektrik verdiler
11.09.2019 İlginç Videolar
Baba oğul fazla hesap tartışmasında arkadaşlarını vurdu
Baba oğul fazla hesap tartışmasında arkadaşlarını vurdu Konya’da fazla gelen hesap yüzünden çıkan tartışmada baba oğul alkol aldıkları arkadaşlarını av tüfeği ile vurarak ağır yaraladı. Olay, saat 05.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Feritpaşa Mahallesi Mürşitpınar Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, M.C., H.C. ve Timur İ. akşam saatlerinde eğlence mekanına gitti. Bir süre mekanda eğlenen grup daha sonra garsondan hesabı istedi. İşletmedeki görevliler hesabı getirdikten sonra hesabı fazla bulan arkadaşlar, kendi aralarında tartışmaya başladı. Uzun süren tartışma dışarıda ise kavgaya dönüştü. Üç kişi Telgrafçı Hamdibey Caddesi üzerinde bir süre kavga ettikten sonra M.C. ve oğlu H.C. yanlarında getirdikleri av tüfeği ile arkadaşları Timur İ.’yi omzundan yaraladı. Kanlar içerisinde yere yığılan arkadaşlarını gören baba oğul olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı Timur İ., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulans ile Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralanan genç adamın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Öte yandan, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri kaçan baba oğlu yakalamak için çalışma başlattı. Çevrede çalışma yapan ekipler, Timur İ.’yi yaralayan şüphelileri Feritpaşa Mahallesi'ndeki evlerinde yakalayarak gözaltına aldı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen iki şüpheli ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.
11.09.2019 Yaşam
Kartal cezaevi önünde silahlı kavga:
Kartal cezaevi önünde silahlı kavga: Kartal cezaevi önünde kavga eden silahlı iki kişi birbirlerini vurdu. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden şahısların akraba olduğu öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Kartal cezaevi önünde Kemal Aydın ve Abdulalim Aydın isimli iki kişi tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle taraflar silahlarını kullandı. Birbirlerine silah sıkan Kemal Aydın ve Abdulalim Aydın yaralanınca çevredekiler yardıma koştu. İhbar üzerşne olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Akraba oldukları öğrenilen ve birbirini vuran Aydın'lar yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Eniştelerini vurup yaralı haldeyken dövdüler
Eniştelerini vurup yaralı haldeyken dövdüler D-100 Karayolu Avcılar Mevkiinde takip ettikleri enişlerinin yolunu kesen 3 kişi silahlı saldırı gerçekleştirdi. Olay saat 09.00 sıralarında meydana geldi. D-100 Karayolu Avcılar mevkii Ankara istikametinde ilerleyen eniştelerinin aracının önünü kesen 3 kişi silahlı saldırı gerçekleştirdi. Saldırganlar kaçarken D-100'ün ortasında yaşananlar çevredekiler tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Yaralı kişi, yakındaki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırganların eniştelerini ablalarından boşanmak istemesi üzerine vurduğu öne sürüldü. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
11.09.2019 Yaşam
Yavru ayıyı silahla vurarak öldürdüler
Yavru ayıyı silahla vurarak öldürdüler Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yol kenarında silahla vurulmuş yavru ayı ölüsü bulundu. Edinilen bilgiye göre, Safranbolu Sarıçiçek Ormanları mevkisinde gezintiye çıkan bir grup vatandaş, yol kenarında yavru ayı ölüsüyle karşılaştı. Yapılan inceleme sonucunda yavru ayının silahla vurulduğu belirlendi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Karabük Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü yetkililer ölü yavru ayıyı alarak soruşturma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Terk edildiği hastanede öldü
Terk edildiği hastanede öldü Bursa'da bacağından tabanca ile vurulduktan sonra aşırı kan kaybeden ve getirildiği hastanede yaşamını yitiren Dilek Bozal cinayeti ile ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor. Güvenlik birimleri talihsiz kadının yaralı halde biri şöför iki kişi tarafından otomobil ile hastaneye getirilmesi sürcünün yanında oturan ve eşofman giyen kişinin arka koltukta yatan Dilek Bozal'ı kucağına alıp acil servise getirdiği güvenlik kamerası görüntülerini inceliyor. Dilek Bozal'ın telefon ile konuştuğu kişilerin kimliğini araştıran güvenlik birimleri olayın kısa sürede aydınlanacağını açıkladılar.
11.09.2019 Haberler
IŞİD çarmıha gerip bıçakladı, sonra da vurdu (+18)
IŞİD çarmıha gerip bıçakladı, sonra da vurdu (+18) Vahşette sınır tanımayan terör örgütü, Rakka'da casuslukla suçladığı genci kalabalık bir meydanda idam etti.
11.09.2019 Haberler
Kaçırdıkları şahsı bankada vurdular!
Kaçırdıkları şahsı bankada vurdular! Ankara GİMAT'ta bir bankada 4 zanlı, zorla kredi çektirmek için kaçırdıkları şahsı vurdu. Zanlılar ile bankanın güvenlik görevlileri arasında silahlı çatışma yaşandı.
8.09.2014 Gündem
12’den vurdular!
12’den vurdular! Süper Lig’in lideri Trabzonspor son yılların en başarılı performansını ortaya koyuyor
10.12.2008 Skorer