Son dakika... Wikipedia (.org)'a açıldı! BTK açıklamıştı: Wikipedia giriş ekranına erişim sağlanıyor!
Son dakika... Wikipedia (.org)'a açıldı! BTK açıklamıştı: Wikipedia giriş ekranına erişim sağlanıyor! Yaklaşık 2 ay gibi bir süre önce Anayasa Mahkemesi, Wikipedia internet sitesine erişimin engellenmesi sebebiyle ifade özgürlüğünün ihlal edildiğine karar vermiş ve gözler son karara çevrilmişti. AYM'nin ilgili kararının ardından BTK'nın siteyi açması bekleniyordu. Gözlerin çevrildiği BTK'dan oldukça önemli bir duyuru geldi. Peki yurdumuzda da birçok vatandaşımızın yararlandığı internet ansiklopedisi Wikipedia (.org) erişime açıldı mı?
15.01.2020 Gündem
Son dakika Wikipedia açıldı mı sorusunun cevabı belli oldu
Son dakika Wikipedia açıldı mı sorusunun cevabı belli oldu İnternet ansiklopedisi Wikipedia'nın açılması gün boyu bekleniyordu. Geçen hafta Anayasa Mahkemesi flaş bir karar alarak hak ihlali olduğuna karar vermişti. Gerekçeli karar Resmi Gazete'de yayımlanırken şimdi az önce yasak kaldırıldı.
15.01.2020 Gündem
İnternet ansiklopedisi Wikipedia'ya erişim yasağı kaldırıldı!
İnternet ansiklopedisi Wikipedia'ya erişim yasağı kaldırıldı! Wikipedia 29 Nisan 2017'de erişime kapatılmıştı. Geçen hafta AYM "hak ihlali" olduğuna karar verdi. Kararın gerekçesi Resmi Gazete'de yayımlanırken vatandaşlar "Wikipedia açıldı mı? Ne zaman açılacak?" sorularına cevap arıyordu ki az önce Wikipedia'ya erişim açıldı.
15.01.2020 Gündem
Wikipedia’ya kapatıldı mı? Wikipedia ne zaman açılacak?
Wikipedia’ya kapatıldı mı? Wikipedia ne zaman açılacak? Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, mahkeme kararı ve resmi gerekçeye dayanmadan dünyanın en büyük internet ansiklopedisi Wikipedia’ya erişimi engelledi
30.04.2017 Gündem