Yabancı Uyruklu

Yabancı Uyruklu

Son dakika yabancı uyruklu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yabancı uyruklu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yabancı uyruklu haber sayfamızda...

Yabancı Uyruklu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.690 yabancı uyruklu haberi bulunmuştur.
Askeri üniformayla servis yaptı! Üç kişi gözaltına alındı
Askeri üniformayla servis yaptı! Üç kişi gözaltına alındı İstanbul’da lüks bir restoranda çekildiği öne sürülen görüntüler infiale yol açtı. Sosyal medyada yer alan görüntüde, lüks bir restoranda garsona asker üniforması giydirip servis yaptırılması tepki çekti.
18.04.2024 Gündem
İstanbul'da 'asker üniformalı garson' olayıyla ilgili 3 gözaltı
İstanbul'da 'asker üniformalı garson' olayıyla ilgili 3 gözaltı Beyoğlu’nda bulunan bir restoranda askeri üniforma ile çekilen görüntülerin sosyal medyada paylaşılması olayı ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem
Yolcu otobüsünde taciz iddiası
Yolcu otobüsünde taciz iddiası Bayram tatilinde Adana'ya ailesinin yanına gitmek üzere bindiği otobüste yabancı uyruklu bir muavin tarafından tacize uğradığını iddia eden 26 yaşındaki Kardelen Bark polise şikayetçi oldu. Uğradığı tacizi sosyal medyasında da duyuran Bark, "Her yerde taciz edilmek sözlü ya da fiziksel hiç önemli değil, hiçbir kadının bunu yaşamasını istemiyorum. Ses çıkarmak zorundaydım, belki benim yaşadığımı yaşayıp da sesini çıkarmayan bir çok insan var, belki küçük yaştakiler, belki büyük yaştakiler. Bunun artık son bulmasını istiyorum." dedi. Gözaltına alınan şüphelinin sınır dışı edildiği öğrenilirken otobüs firması yetkilileri ise yabancı uyruklu muavin çalıştırmadıklarını öne sürdü.
17.04.2024 Haberler
Genç kız; 'Hiçbir kadının bunu yaşamasını istemiyorum' dedi ve otobüsteki tacizi görüntüledi
Genç kız; 'Hiçbir kadının bunu yaşamasını istemiyorum' dedi ve otobüsteki tacizi görüntüledi Bayram tatilinde Adana'ya ailesinin yanına gitmek üzere bindiği otobüste yabancı uyruklu bir muavin tarafından tacize uğradığını iddia eden 26 yaşındaki Kardelen Bark polise şikayetçi oldu. Uğradığı tacizi sosyal medyasında da duyuran Bark, "Hiçbir kadının bunu yaşamasını istemiyorum. Ses çıkarmak zorundaydım' diyerek taciz anlarını görüntüledi.
17.04.2024 Gündem
Yabancı öğrenciye ‘astronomik zam’
Yabancı öğrenciye ‘astronomik zam’ Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentteki yabancı öğrencilerin otobüs biletlerine ‘astronomik zam’ yapacaklarını açıkladı.
17.04.2024 Gündem
DAEŞ iddianamesinden detaylar: Askeri tesislere ve Meclis’e saldıracaklardı
DAEŞ iddianamesinden detaylar: Askeri tesislere ve Meclis’e saldıracaklardı İstanbul'da Santa Maria kilisesine saldırı düzenleyen DEAŞ terör örgütünün hücresiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
16.04.2024 Gündem
1177 düzensiz göçmen yakalandı
1177 düzensiz göçmen yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin ilk 5 gününde 103’ü İstanbul’da olmak üzere, 162 mobil göç noktası araçları ile 30 büyükşehirde gerçekleştirilen denetimlerde 22 bin 707 yabancı uyruklu kişinin kimlik bilgilerinin incelendiğini ve 1177’sinin düzensiz göçmen olduğunun tespit edildiğini bildirdi.
13.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı! Yakalanan 3. en büyük miktar...
Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı! Yakalanan 3. en büyük miktar... Kocaeli merkezli 3 ilde düzenlenen 'Narkoçelik-11' operasyonlarının detayları belli oldu. Türkiye'de bir defada yakalanan '3. en büyük kokain miktarı'na ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da açıklama yaptı.
11.04.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı! Yakalanan 3. en büyük miktar...
Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı! Yakalanan 3. en büyük miktar... Kocaeli merkezli 3 ilde düzenlenen 'Narkoçelik-11' operasyonlarının detayları belli oldu. Türkiye'de bir defada yakalanan '3. en büyük kokain miktarı'na ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da açıklama yaptı.
11.04.2024 Gündem
Tam 33 milyon TL değerinde! Kilolarca kaçak altın yakalandı
Tam 33 milyon TL değerinde! Kilolarca kaçak altın yakalandı Antalya'da piyasa değeri tam 33 milyon TL olan kilolarca kaçak altın ele geçirildi. İşte detaylar...
9.04.2024 Gündem
Halka arza geri sayımda gözü yabancı ‘zincir’de
Halka arza geri sayımda gözü yabancı ‘zincir’de Turizmden havacılığa, yeme - içmeden tekstile 65 markası bulunan Dorak Holding, yatırımlara hız vermeye hazırlanıyor. Bir basın buluşması düzenleyen Dorak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Körükçü, mayıs - haziran ayları arasında halk arz planladıklarını da kaydetti.
9.04.2024 Ekonomi
Taksinin yolunu kesip kurşun yağdırdılar
Taksinin yolunu kesip kurşun yağdırdılar Avcılar’da taksiye binen yabancı uyruklu bir kişi kendisini takip eden iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı anı güvenlik kamerası ile görüntülenirken, polis kapsamlı araştırma ve soruşturma başlattı.
8.04.2024 Haberler
İstanbul'da dehşet anları kamerada: Aracın önünü kesip kurşun yağdırdılar
İstanbul'da dehşet anları kamerada: Aracın önünü kesip kurşun yağdırdılar Avcılar'da taksiye binen yabancı uyruklu bir kişi kendisini takip eden iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı anı güvenlik kamerası ile görüntülenirken, polis kapsamlı araştırma ve soruşturma başlattı.
8.04.2024 Gündem
İzmir’de otomobilin iş yeri çalışanları ile müşterilerin arasına daldığı anlar kamerada
İzmir’de otomobilin iş yeri çalışanları ile müşterilerin arasına daldığı anlar kamerada İzmir'de bir aracın otomobile ve kamyonete çarpıp iş yeri önünde duran 7 kişinin arasına daldığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada 1 kişinin bacağı kırılırken, sürücü baygınlık geçirdi.
6.04.2024 Haberler
Kahramanmaraş'ta feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı
Kahramanmaraş'ta feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı Kahramanmaraş’ta Göksun-Elbistan karayolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
5.04.2024 Gündem
Ankara'da büyük yangın: 16 saat yandı, milyonlarca liralık hasar var! İşte nedeni
Ankara'da büyük yangın: 16 saat yandı, milyonlarca liralık hasar var! İşte nedeni Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki Hurdacılar Sitesi'nde çıkan ve 16 saat sonra söndürülen yangında 9 iş yeri kül oldu. Yangının, yabancı uyruklu 5 kişinin bakır kabloları plastiğinden ayrıştırmak için ateş yakmaları nedeniyle çıktığı ileri sürüldü. 5 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.
4.04.2024 Gündem
İstanbul'da hırsız avı! Sokak sokak gezip aradılar
İstanbul'da hırsız avı! Sokak sokak gezip aradılar Avcılar'da satın aldığı kıyafetlere sahte 100 Euro ile ödeme yapan, 400 lira da para üstü alan şüpheli, çevredeki esnafın yardımıyla yakalandı. Kaçmak isterken düşüp yaralanan şüphelinin üzerinden sahte döviz çıktı. Olay yerine gelen polis ekipleri şüpheliyi gözaltına aldı.
2.04.2024 Haberler
İstanbul'da hırsız avı! Sokak sokak gezip aradılar
İstanbul'da hırsız avı! Sokak sokak gezip aradılar Avcılar'da satın aldığı kıyafetlere sahte 100 Euro ile ödeme yapan, 400 lira da para üstü alan şüpheli, çevredeki esnafın yardımıyla yakalandı. Kaçmak isterken düşüp yaralanan şüphelinin üzerinden sahte döviz çıktı. Olay yerine gelen polis ekipleri şüpheliyi gözaltına aldı.
2.04.2024 Gündem
Çankırı'da katliam gibi kaza: 4 ölü
Çankırı'da katliam gibi kaza: 4 ölü Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde TIR, otomobilin üzerine devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 2'si polis 3 kişi yaralandı.
30.03.2024 Haberler
Yine bir TIR faciası! Çankırı'da katliam gibi kaza: 4 ölü
Yine bir TIR faciası! Çankırı'da katliam gibi kaza: 4 ölü Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde TIR, otomobilin üzerine devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 2'si polis 3 kişi yaralandı.
30.03.2024 Gündem
Ülkeye kaçak yollarla getirildi! Tam 100 bin adet tıbbi sülük yakalandı
Ülkeye kaçak yollarla getirildi! Tam 100 bin adet tıbbi sülük yakalandı İstanbul Arnavutköy'de yapılan operasyonda Türkiye'ye kaçak yollardan sokulan 100 bin tıbbi sülük yakalandı. İşte detaylar...
29.03.2024 Gündem
Eşi seviyor diye ekti, yaprağını bile kaynatıp içen var! '10 ağaçla başladık, 3 ülkeye satıyoruz'
Eşi seviyor diye ekti, yaprağını bile kaynatıp içen var! '10 ağaçla başladık, 3 ülkeye satıyoruz' Tayland’ı çok seviyor, sık sık ziyaret ediyordu. Bu sevgisi Tayland’da değil ama Türkiye’de onu hayatının aşkıyla buluşturdu. 2012 yılında Taylandlı Thipphawan ile tanışıp evlenen Mustafa Uysal, 2020 yılında Kovid-19 nedeniyle herkes gibi eve kapanmak zorunda kaldı. Ancak bu durum Mustafa ve eşine, hiç beklemedikleri kadar iyi bir boyuta ulaşan yeni bir iş kapısı oldu.
27.03.2024 Yaşam
İstanbul'da yolcu ile taksicinin hız kavgası: 'Beni dövüyorlar' diye bağırdı
İstanbul'da yolcu ile taksicinin hız kavgası: 'Beni dövüyorlar' diye bağırdı İstanbul Aksaray’da kadın yolcu ile taksici arasında hızlı gitmediği için kavga çıktı.
25.03.2024 Gündem
59 ülkeden bin öğrenci burslu okuyor
59 ülkeden bin öğrenci burslu okuyor Vakıflar Genel Müdürlüğü, 2023 yılında 59 ülkeden 1000 yabancı öğrenciye burs verdi.
25.03.2024 Gündem
Sosyal medyada Karabük Üniversitesi tartışması! Yabancı öğrenciler yine gündemde
Sosyal medyada Karabük Üniversitesi tartışması! Yabancı öğrenciler yine gündemde Karabük Üniversitesi yine Afrikalı öğrencileriyle gündeme geldi. Sosyal medyada bazı öğrencilerin HIV ve HPV şüphesiyle hastanelere başvurduğu iddia edilirken İl Sağlık Müdürlüğü “HIV pozitif ve HPV pozitif vakalarında herhangi anlamlı bir değişiklik bulunmadığı”nı açıkladı.
24.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yabancı Uyruklu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.