Mağdurlar değişiyor yöntem aynı
Mağdurlar değişiyor yöntem aynı Telefon dolandırıcılarının oyunları bitmiyor. Bir hafta içinde tam bir milyon liralık vurgun yapan çete kaçamadan yakayı ele verdi. CNN TÜRK muhabiri Tugay Saday ve Güngör Yılmaz’ın özel haberi.
31.05.2021 Televizyon
Uslanmaz dolandırıcı tanınmamak için yüzünü maskeyle kapattı!
Uslanmaz dolandırıcı tanınmamak için yüzünü maskeyle kapattı! Adana'da daha önce de iki kez kendisini karayolları otoyol bölge müdürü olarak tanıtıp asfalt döktürme bahanesiyle binlerce lira dolandıran zanlı, 12 ilde 15 vatandaşı 46 bin 870 lira dolandırmak suçlamasıyla 7 hesap sahibiyle birlikte gözaltına alındı. Tutuklanan zanlı adliyeye sevk edilirken ağzını kapatması gereken maskeyle tanınmamak için yüzünü ve gözlerini kapattı.
12.07.2020 Haberler
Ankara Emniyeti'nden 'sözlük operasyonu'
Ankara Emniyeti'nden 'sözlük operasyonu' Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kendisini polis olarak tanıtan, İngilizce başta olmak üzere Arapça, Kürtçe, Urduca gibi dilleri bilen, bilmediği diller için de yanında sözlük taşıyan sahte polisi 'sözlük operasyonu'yla yakaladı.
11.09.2019 Haberler
Kolundaki altın saati bile almış
Kolundaki altın saati bile almış İstanbul'da telefonda kendisini polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı iddia edilen Bekir B., gözaltına alındı.
22.09.2017 Gündem