Yolcu

Yolcu

Son dakika yolcu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yolcu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yolcu haber sayfamızda...

Yolcu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 40.849 yolcu haberi bulunmuştur.
Bir zamanlar Yollar umuttur
Bir zamanlar Yollar umuttur Nilüfer’in yorumladığı, Kayahan’ın ünlü şarkısı yolların önemini anlatır; “Yollar benim umudumdur, yolları kapatmayın...” İstanbul’un simge yapılarından, neoklasik Alman stiline sahip tarihi Haydarpaşa Garı da vaktiyle umudun kapısıydı.
12.05.2024 Gündem
Arabasını kısa süre önce almış! Kazada ağır yaralanan Serpil öğretmen, hayatını kaybetti
Arabasını kısa süre önce almış! Kazada ağır yaralanan Serpil öğretmen, hayatını kaybetti Manisa’nın Salihli ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan anaokulu öğretmeni Serpil Birol, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Serpil Birol’un 2 ay önce özel okulda göreve başladığı, kullandığı otomobili de kısa bir süre önce aldığı öğrenildi.
12.05.2024 Gündem
Malatya'da korkunç kaza! Trenin altında kalan aracın şoförü hayatını kaybetti
Malatya'da korkunç kaza! Trenin altında kalan aracın şoförü hayatını kaybetti Malatya'da hemzemin geçitte bir otomobil trenin altında kalarak yaklaşık 200 metre sürüklendi. Feci kazada ehliyeti bulunmadığı belirlenen sürücü hayatını kaybetti.
11.05.2024 Haberler
Malatya'da korkunç kaza! Trenin altında kalan aracın şoförü hayatını kaybetti
Malatya'da korkunç kaza! Trenin altında kalan aracın şoförü hayatını kaybetti Malatya'da hemzemin geçitte bir otomobil trenin altında kalarak yaklaşık 200 metre sürüklendi. Feci kazada ehliyeti bulunmadığı belirlenen sürücü hayatını kaybetti.
11.05.2024 Gündem
Arjantin’de korkunç kaza: Yolcu treni boş trene çarptı!
Arjantin’de korkunç kaza: Yolcu treni boş trene çarptı! Ülkenin başkenti Buenos Aires’te yolcu treninin park halindeki bir boş trene çarpması sonucu 90 kişi yaralandı.
11.05.2024 Haberler
Arjantin’de korkunç kaza: Yolcu treni boş trene çarptı!
Arjantin’de korkunç kaza: Yolcu treni boş trene çarptı! Ülkenin başkenti Buenos Aires’te yolcu treninin park halindeki bir boş trene çarpması sonucu 90 kişi yaralandı.
11.05.2024 Dünya
Balon yolcusu 6 milyona yaklaştı
Balon yolcusu 6 milyona yaklaştı 2011 yılından 1 Mayıs 2024’e kadar geçen sürede 5 milyon 863 bin yerli-yabancı yolcu balonla uçtu.
11.05.2024 Ekonomi
Aliyev'den Macron'a uyarı: Kimse bizi olacaklardan sorumlu tutmasın
Aliyev'den Macron'a uyarı: Kimse bizi olacaklardan sorumlu tutmasın Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, işgalden kurtarılan Şuşa şehrinde gerçekleştirilen konut projesinin açılışında yaptığı konuşmada, “Fransa'nın Ermenistan'a verdiği öldürücü silahların kritik seviyeye ulaştığını görürsek, kimse bizi olacaklardan sorumlu tutmasın” dedi.
10.05.2024 Dünya
Rusya'da korkunç kaza: Yolcu otobüsü nehre uçtu: En az dört ölü
Rusya'da korkunç kaza: Yolcu otobüsü nehre uçtu: En az dört ölü Rusya’nın St. Petersburg şehrinde bir yolcu otobüsünün nehre uçması sonucu en az dört kişi hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili resmi soruşturma başlatıldı.
10.05.2024 Dünya
İstanbul'un turizm verileri belli oldu
İstanbul'un turizm verileri belli oldu İstanbul, yılın ilk 3 ayında 3 milyon 766 bin 718 yabancı ziyaretçi ağırladı.
10.05.2024 Ekonomi
Türkiye sıcak hava balonculuğunda zirvede
Türkiye sıcak hava balonculuğunda zirvede Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün sıcak hava balonlarında güvenli uçuşa yönelik yaptığı çalışmalar sayesinde balon uçuşlarının yoğunlaştığı 2011 yılından 1 Mayıs 2024 tarihine kadar 310 bin 301 balon uçuşu ile 5 milyon 863 bin 176 yerli-yabancı yolcunun uçurulduğunu söyledi.
10.05.2024 Ekonomi
Kırıkkale’de feci kaza! 2 otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Kırıkkale’de feci kaza! 2 otomobil çarpıştı: 5 yaralı Kırıkkale’de, şerit ihlali nedeniyle iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı.
10.05.2024 Gündem
Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nda saat 22.00'de uçuşlar başlayacak
Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nda saat 22.00'de uçuşlar başlayacak Antalya’da bulunan Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nda inişinin ardından lastiği patlayan uçak bakımı için aprona alındı. Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Gazipaşa itfaiye ekiplerinin temizlik çalışmalarına başladığını belirterek, uçağın kırılan ön tekerleğinin yenisinin takıldığını ifade etti.
9.05.2024 Gündem
Gökçeada'ya yarın için planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi
Gökçeada'ya yarın için planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi Çanakkale'de, Gökçeada ilçesine yarın için planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.
9.05.2024 Gündem
Son dakika...Alanya'da içinde 190 kişi bulunan uçağın inişte ön tekeri patladı!
Son dakika...Alanya'da içinde 190 kişi bulunan uçağın inişte ön tekeri patladı! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, "Köln- Gazipaşa uçuşunu gerçekleştiren B738 tipindeki uçağın, piste inişi sırasında lastiği patlamış, ön dikmesi hasar almıştır. Pistte kalan uçaktaki 184 yolcu 6 mürettebattan oluşan toplam 190 kişinin tahliyesi tamamlanmıştır" dedi.
9.05.2024 Gündem
Türkiye'nin günlerce konuştuğu son! Bedriye Kılıç'ın ölümünde yeni ifade
Türkiye'nin günlerce konuştuğu son! Bedriye Kılıç'ın ölümünde yeni ifade Konya'da kayıp olarak aranan eşi Bedriye Kılıç'ı (35), boğarak öldürüp, uçuruma attığı itirafıyla tutuklanan Tayfur Kılıç (35), davanın ilk duruşmasında konuştu.
9.05.2024 Gündem
Alanya'ya yılın ilk kruvaziyeri geldi
Alanya'ya yılın ilk kruvaziyeri geldi Antalya'nın Alanya Limanı'na yılın ilk kruvaziyer gemisi demirledi. 'Marella Discovery 2' çoğunluğu İngiliz vatandaşı 1746 turisti kente getirdi.
9.05.2024 Ekonomi
Alanya'da içinde 190 kişi bulunan uçağın inişte ön tekeri patladı!
Alanya'da içinde 190 kişi bulunan uçağın inişte ön tekeri patladı! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, "Köln- Gazipaşa uçuşunu gerçekleştiren B738 tipindeki uçağın, piste inişi sırasında lastiği patlamış, ön dikmesi hasar almıştır. Pistte kalan uçaktaki 184 yolcu 6 mürettebattan oluşan toplam 190 kişinin tahliyesi tamamlanmıştır" dedi.
9.05.2024 Haberler
Yolcu otobüsü şarampole devrildi! Yaralılar var
Yolcu otobüsü şarampole devrildi! Yaralılar var Kayseri- Niğde kara yolunda yolcu otobüsünün şarampole devrildiği kazada 4 kişi yaralandı. Jandarma, kaza ile ilgili inceleme başlattı.
9.05.2024 Gündem
Ağaca çarpan motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi
Ağaca çarpan motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi Küçükçekmece’de, iddiaya göre hızlı gittiği için virajı alamayan motosiklet kontrolden çıkarak ağaca çarptı. Meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.
9.05.2024 Gündem
Mükemmel iniş, jet müdahale! 371 metre gövde üzerinde sürtünerek ilerledi
Mükemmel iniş, jet müdahale! 371 metre gövde üzerinde sürtünerek ilerledi İstanbul Havalimanı’nda bir kargo uçağı, ön iniş takımı açılmayınca gövde üzerinde iniş yaptı. Uçağın gövdesi sürtünme nedeniyle kısa süreliğine alev alırken 12-13 saniye içinde yapılan hızlı müdahale ile olası bir facia önlendi.
9.05.2024 Gündem
Denizli'de korkunç motosiklet kazası! İki genç yaşamını yitirdi
Denizli'de korkunç motosiklet kazası! İki genç yaşamını yitirdi Denizli Pamukkale'de feci bir motosiklet kazası meydana geldi. Hatalı sollama yapan motosiklette bulunan iki genç önüne çıkan otomobile arkadan çarptı. İşte detaylar...
9.05.2024 Gündem
Annesi maganda kurşunuyla ölen hukuk fakültesi öğrencisi Burak: Bu olay çete savaşları gibi
Annesi maganda kurşunuyla ölen hukuk fakültesi öğrencisi Burak: Bu olay çete savaşları gibi Adana’da annesi maganda kurşunuyla ölen hukuk fakültesi öğrencisi Burak, "Annem, benim hep savcı olmamı isterdi. Cübbeyi giymemi annem göremeyecek ve bu gerçekten çok büyük bir boşluk. Adalete güveniyorum umarım yerini bulur" dedi.
8.05.2024 Gündem
Beton tankeri faciası 9 kişinin ölümüne neden oldu! Şoförün ifadesi ortaya çıktı
Beton tankeri faciası 9 kişinin ölümüne neden oldu! Şoförün ifadesi ortaya çıktı Gaziantep’in İslahiye ilçesinde beton tankerinin yolcu minibüsüne çarptığı ve 9 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı kazanın ardından tanker sürücüsü Mehmet Göğüş’ün ifadesi ortaya çıktı.
8.05.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Yolcu trafiği yüzde 53.7 arttı
Bakan Uraloğlu açıkladı: Yolcu trafiği yüzde 53.7 arttı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, nisan ayında Türkiye genelinde hizmet veren havalimanlarında toplamda 17 milyon 973 bin 101 yolcu taşındığını belirterek, “2024 yılının nisan ayında 2023 yılının aynı ayı ile kıyaslandığında toplam yolcu trafiğinde yüzde 53,7 oranında artış yaşanmıştır. Bu yılın ilk dört ayında ise toplam 653 bin 472 uçak trafiğine ulaşılırken toplam yolcu sayısı 61 milyon 879 bin 94’ı buldu” dedi.
8.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yolcu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.