Zam

Zam

Son dakika Zam haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Zam gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Zam haber sayfamızda...

Zam

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.083 zam haberi bulunmuştur.
NİSAN AYI ENFLASYON RAKAMLARI BUGÜN AÇIKLANIYOR! TÜİK Nisan ayı enflasyon rakamları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? (TÜFE, ÜFE, TEFE)
NİSAN AYI ENFLASYON RAKAMLARI BUGÜN AÇIKLANIYOR! TÜİK Nisan ayı enflasyon rakamları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? (TÜFE, ÜFE, TEFE) Nisan ayı enflasyon rakamları için gözler TÜİK'e çevrildi. Her ayın başında bir önceki aya ait TÜFE, ÜFE verileri açıklanmaya devam ediyor. Maaşlarına enflasyon oranında zam alan emeklilier ve enflasyon farkı tutarında zam alan memurlar enflasyon rakamlarını yakından takip ediyor. Peki Nisan ayı enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak? Nisan ayı enflasyon beklentisi ne yönde?
2.05.2024 Bilgi Rehberi
TEMMUZ 2024 EMEKLİ MAAŞI ZAMMI SON TABLO! SSK, Bağ-Kur emekli maaş zam oranı yüzde kaç olacak? 4 aylık enflasyon oranı yüzde kaç oldu?
TEMMUZ 2024 EMEKLİ MAAŞI ZAMMI SON TABLO! SSK, Bağ-Kur emekli maaş zam oranı yüzde kaç olacak? 4 aylık enflasyon oranı yüzde kaç oldu? Emekli maaş zammına ilişkin gelişmeler yakından takip edilmeye devam ediyor. Mayıs ayına girilmesiyle birlikte gözler Nisan ayı enflasyon rakamlarına çevrildi. Nisan ayı enflasyon rakamlarının TÜİK tarafından açıklanmasının ardından emeklinin Temmuz ayı içerisinde alacağı zam oranının 4 aylık oranı kesinleşmiş olacak. Peki Temmuz emekli maaş zam oranı ne olacak?
2.05.2024 Bilgi Rehberi
BU SENE ASGARİ ÜCRETE İKİNCİ ZAM GELECEK Mİ? 2024 Asgari ücret ara zammı olacak mı? Bakan Işıkhan'dan son açıklama!
BU SENE ASGARİ ÜCRETE İKİNCİ ZAM GELECEK Mİ? 2024 Asgari ücret ara zammı olacak mı? Bakan Işıkhan'dan son açıklama! Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Asgari ücretle çalışan milyonlarca kişi Temmuz ayında asgari ücrete ara zam gelecek mi merak ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan katıldığı canlı yayında asgari ücret ile ilgili açıklamalarda bulundu.
2.05.2024 Bilgi Rehberi
MEMUR 4 AYLIK ENFLASYON FARKI 2024: Memur 2024 Temmuz maaş zam oranı yüzde kaç olacak? 4 aylık memur enflasyon farkı ne zaman netleşecek?
MEMUR 4 AYLIK ENFLASYON FARKI 2024: Memur 2024 Temmuz maaş zam oranı yüzde kaç olacak? 4 aylık memur enflasyon farkı ne zaman netleşecek? Memur ve memur emeklileri maaşlarına 6 aylık periyotlar halinde Ocak-Temmuz ayları içerisinde zam alıyor. Toplu sözleşme zammına ek olarak enflasyon farkı tutarında maaşlarına zam alan memurların gözü Temmuz maaş zammına çevrildi. 2024 yılı içerisinde üç aylık enflasyon verisi netleşirken Nisan ayı enflasyon rakamlarının açıklanması ile memurların alacağı 4 aylık enflasyon farkı oranı ortaya çıkacak. Peki Memur 4 aylık enflasyon farkı yüzde kaç oldu? Memur Temmuz maaş zammı yüzde kaç olacak?
2.05.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika: AK Parti'deki kritik zirvenin perde arkası! Erdoğan da CHP'yi ziyaret edecek
Son dakika: AK Parti'deki kritik zirvenin perde arkası! Erdoğan da CHP'yi ziyaret edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşme AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşti. Görüşme sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi.
2.05.2024 Gündem
TÜİK MAYIS KİRA ARTIŞ ORANI 2024 🏠 İş yeri ve konut kira zam oranı ne zaman belli olacak? Bu ayki TEFE TÜFE kira artış oranı kaç olur?
TÜİK MAYIS KİRA ARTIŞ ORANI 2024 🏠 İş yeri ve konut kira zam oranı ne zaman belli olacak? Bu ayki TEFE TÜFE kira artış oranı kaç olur? TÜİK enflasyon rakamlarını açıklıyor. Her ay, bir önceki ayın enflasyon rakamlarının duyurulması ile iş yeri ve konutların da kira artış oranları belli oluyor. Öte yandan konutlarda kira zam sınırı bitti mi? sorusu da kira zam oranlarını bekleyenlerin gündeminde. Peki, Nisan TEFE TÜFE yüzde kaç oldu? İşte Mayıs kira zam oranı için beklenen tarih...
2.05.2024 Bilgi Rehberi
Deutsche Bank personel maaşlarına zam yapacak
Deutsche Bank personel maaşlarına zam yapacak Deutsche Bank AG, Almanya'da personelinin büyük bir bölümünün maaşlarını %12,5 oranında artırmayı kabul etti.
2.05.2024 Uzmanpara
5 ayda yüzde 200 zamlandı! Bakanlık harekete geçti: Fiyat artışının nedeni belli oldu
5 ayda yüzde 200 zamlandı! Bakanlık harekete geçti: Fiyat artışının nedeni belli oldu Ticaret Bakanlığı tavuk etindeki fahiş fiyat artışına karşı harekete geçti. Fiyatlarda 5 ayda yüzde 200’e varan artışlar kamuoyunun dikkatini çekmişti. Konuyla ilgili milliyet.com.tr’ye açıklama yapan uzman isim fiyatların semtten semte değiştiğini bildirdi. Peki yeni adım fiyatları düşürür mü? İşte detaylar...
2.05.2024 Ekonomi
Bakanlık düğmeye bastı: Bayideki otonun fiyatı artmayacak
Bakanlık düğmeye bastı: Bayideki otonun fiyatı artmayacak Otomotiv piyasasında stokçuluk ve fahiş fiyata yeni düzenlemeyle sert tedbirler getirilecek. Bayiye araç tahsisinden sonra zam yasaklanacak. Ön ödemeye de yüzde 10 sınırı gelecek.
2.05.2024 Ekonomi
Doğal gaz tarifesinde değişiklik yapılmadı
Doğal gaz tarifesinde değişiklik yapılmadı BOTAŞ, mayıs ayında doğal gaz fiyat tarifesinde değişiklik yapılmadığını açıkladı.
1.05.2024 Uzmanpara
BOTAŞ'tan doğal gaza zam açıklaması
BOTAŞ'tan doğal gaza zam açıklaması BOTAŞ, Mayıs ayında doğal gaz fiyat tarifesinde değişiklik yapılmadığını açıkladı.
1.05.2024 Ekonomi
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! İşe göre mesai mümkün mü?
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! İşe göre mesai mümkün mü? İşçi, işveren, memur, çiftçi ve hükümeti bir araya getiren Çalışma Meclisi, 5 yılın ardından Ankara’da toplandı. Meclisin gündem maddelerinden biri ise esnek çalışma oldu. Peki esnek çalışma kalıcı olur mu, işe göre mesai mümkün mü? İşte detaylar...
1.05.2024 Ekonomi
Yapay zeka için yetenek savaşları
Yapay zeka için yetenek savaşları Teknoloji şirketi birbirinden yapay zeka projesinde çalışan mühendis kapma yarışına girdi.
1.05.2024 Teknoloji
Simit zammına bakanlık görüşü
Simit zammına bakanlık görüşü Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’nun (TESK) simit fiyatının tesiptinde komisyon ve Ticaret Bakanlığı onayı getiren yönetmeliğinin ardından, Ticaret Bakanlığı da aynı yöndeki düzenlemeyi mevzuatına koydu.
1.05.2024 Ekonomi
Okan Buruk'tan 2 yıllık imza! İşte yeni maaşı
Okan Buruk'tan 2 yıllık imza! İşte yeni maaşı Galatasaray'da geçen sezon şampiyonluk ipini göğüsleyen ve bu sezon da mutlu sona yakın olan Okan Buruk yeni sözleşmeye imza attı.
30.04.2024 Galatasaray
Simit fiyatında Bakanlığın onayı zorunlu hale geldi
Simit fiyatında Bakanlığın onayı zorunlu hale geldi Ekmek fiyat tarifelerinde olduğu gibi simit fiyat tarifelerinde de Ticaret Bakanlığın görüşünün alınması zorunlu hale getirildi. Hazırlanan tarifeye Bakanlık olumsuz görüş vermesi halinde yeni tarife talebi gerekçeleriyle birlikte Bakanlığın tekrar görüşü alındıktan sonra yürürlüğe girecek.
30.04.2024 Ekonomi
Çalışma hayatında yeni model sinyali
Çalışma hayatında yeni model sinyali Beş yıl aradan sonra toplanan Çalışma Meclisi’nde konuşan Bakan Vedat Işıkhan, iş gücü piyasasında yeni modellerin geliştirilebileceğini söyledi. TİSK Başkanı Akkol da, “Çalışanların yüzde 30’u için uzaktan çalışma mümkün” dedi.
30.04.2024 Ekonomi
Uçak biletlerinde tavan fiyat değişti
Uçak biletlerinde tavan fiyat değişti Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından 2013 yılından itibaren uygulanan uçak bileti tavan fiyatına yüzde 30 yapıldı. Yurt içi uçuşlarda tavan fiyat 3 bin 250 TL'ye yükseldi.
29.04.2024 Ekonomi
TEMMUZ AYINDA ASGARİ ÜCRETE ZAM YAPILACAK MI? Bakan Işıkhan'dan son dakika asgari ücret ara zam açıklaması
TEMMUZ AYINDA ASGARİ ÜCRETE ZAM YAPILACAK MI? Bakan Işıkhan'dan son dakika asgari ücret ara zam açıklaması Asgari ücrete ara zam ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Ocak 2024 zammının ardından gözler Temmuz ayına çevrildi. Asgari ücretle çalışan milyonlarca kişi Temmuz ayında zam yapılacak mı bekliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan katıldığı canlı yayında konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
27.04.2024 Bilgi Rehberi
Erdoğan'dan akaryakıt istasyonu ziyareti! Çalışanlar ve vatandaşlarla sohbet etti
Erdoğan'dan akaryakıt istasyonu ziyareti! Çalışanlar ve vatandaşlarla sohbet etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da bulunan bir akaryakıt istasyonuna uğrayarak çalışanlar ve vatandaşlarla sohbet etti.
27.04.2024 Gündem
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması! 'Ara zam' sorusuna cevap verdi
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması! 'Ara zam' sorusuna cevap verdi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, katıldığı canlı yayında asgari ücrete ara zamma ilişkin sorulan soruya "Temmuz'da artış yapılmayacağı dikkate alınarak Ocak ayında ona göre artış yapıldı. Ekonomi denge işidir. Bunu gözetmemiz gerekiyor" yanıtını verdi.
27.04.2024 Ekonomi
“Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz”
“Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz” Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Aldığı kirayı açıklayan Demet Akalın isyan etti! 'Adamın ukalalığına bak'
Aldığı kirayı açıklayan Demet Akalın isyan etti! 'Adamın ukalalığına bak' Demet Akalın'ın başı kiracısıyla dertte! Evinde 5 bin TL karşılığında oturan kiracıya ateş püsküren şarkıcı, "Ben bunu canlı yayında söylediğim için adam, emlakçıya gidip 'Programda benden bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim' demiş" ifadelerini kullandı.
24.04.2024 Cadde
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul kanatsız kaldı!
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul kanatsız kaldı! Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
'Faiz artışları konut satışlarını olumsuz etkiledi'
'Faiz artışları konut satışlarını olumsuz etkiledi' Antalya'da mart ayında konut satışında yüzde 7 oranında gerileme yaşandığına dikkat çeken ATSO Başkanı Ali Bahar, “Antalya'da Türkiye ortalamasının üzerinde düşüş yaşandı. Ülkemizde ve Antalya'da konut satışlarının gerilemesindeki en temel etken inşaat maliyetlerinde yaşanan artışlardır" dedi.
24.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Zam ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.