132 yolcu için karantina süreci başladı! İşte ilk görüntüler
132 yolcu için karantina süreci başladı! İşte ilk görüntüler İran’da görülen koronavirüs salgını nedeniyle dün Türkiye'ye getirilen 132 yolcu ve uçaktaki 10 mürettebatın karantina altına alındığı iki hastanede yoğun güvenlik önlemi alındı. Aralarında çocukların da bulunduğu yolculardan karantina sürecinde numuneler alınarak, kontrol edilecek.
26.02.2020 Gündem
İran'dan gelen yolcular için karantina süreci başladı! İşte ilk görüntüler
İran'dan gelen yolcular için karantina süreci başladı! İşte ilk görüntüler İran’da görülen koronavirüs salgını nedeniyle dün Türkiye'ye getirilen 132 yolcu ve uçaktaki 10 mürettebatın karantina altına alındığı iki hastanede yoğun güvenlik önlemi alındı. Aralarında çocukların da bulunduğu yolculardan karantina sürecinde numuneler alınarak, kontrol edilecek.
26.02.2020 Gündem
Sağlık Bakanı Koca: "Pozitif çıkan hastamız yok"
Sağlık Bakanı Koca: "Pozitif çıkan hastamız yok" Sağlık Bakanı Koca Ankara'da açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, Şu ana kadar çalışılmış numunelerde pozitif çıkan herhangi bir hastamız çıkmadı." dedi.
25.02.2020 Haberler
Bakan Koca, Dr. Zekai Tahir Burak Hastanesi’nin başhekimliğini ziyaret etti
Bakan Koca, Dr. Zekai Tahir Burak Hastanesi’nin başhekimliğini ziyaret etti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs sebebiyle Çin'den tahliye edilen vatandaşların gözlem altında tutulduğu Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin başhekimliğini ziyaret etti. Bakan Koca, ziyarette gözlem altındaki doktor İrfan Şencan ile telefonda görüntülü görüştü.
4.02.2020 Gündem
Sağlık Bakanlığı, karantina altındaki hastanenin görüntülerini paylaştı
Sağlık Bakanlığı, karantina altındaki hastanenin görüntülerini paylaştı Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle dün akşam Türkiye'ye getirilen 42 kişi ve tahliyeyi gerçekleştiren 20 kişilik ekip için karantina süreci başlatıldı. Ankara Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen 62 kişi, 14 gün boyunca kontrol altında tutulacak.
2.02.2020 Haberler
14 günlük karantina başladı! 42 yolcu burada kalacak
14 günlük karantina başladı! 42 yolcu burada kalacak Koronavirüs salgını nedeniyle Çin'in Vuhan kentinden ayrılan 42 kişi 32 saatlik yolculuğun ardından Ankara'ya geldi. Ankara'da Zekai Tahir Burak Hastanesi'nde kalacak olan 42 yolcu için 14 günlük karantina süreci başladı. Tüm hazırlıkların yapıldığı hastanede, yoğun güvenlik önlemleri alındı.
1.02.2020 Haberler