Lezzetli sucuğun sırrı! Kızartırken tavaya yarım bardak ekleyin
Lezzetli sucuğun sırrı! Kızartırken tavaya yarım bardak ekleyinKahvaltı sofralarının vazgeçilmezi sucuğu daha lezzetli hale getiren tüyo. Bu yöntemle kızartılan sucuk daha lezzetli oluyor. Sucuğu kızartırken tavaya yarım bardak eklemek yeterli oluyor.
2.04.2024Yemek
Günün iftar menüsü: 10.gün
Günün iftar menüsü: 10.günGünün iftar menüsünün 10. gününde birbirinden lezzetli tarifler paylaşmaya devam ediyoruz. 10. gün iftar menümüzde; kremalı domates çorbası, kabak kızartması, tencerede köfteli patates ve kadayıflı paşa sarması tarifini paylaştık. İşte 10. gün iftar menüsü...
6.07.2021Bilgi
18 Kasım günün menüsü ( Kızartma tarifleri)
18 Kasım günün menüsü ( Kızartma tarifleri)18 Kasım günün menüsü ile kızartma lezzetlerini evinize getiriyoruz. Kızartma deyince tüm akan suların durduğunu biliyoruz. Bu nedenle 18 Kasım günün menüsü kızartmalar yapıyor. İşte 18 Kasım günün menüsü…
Kabak kızartmasına doyamayacaksınız!
Kabak kızartmasına doyamayacaksınız!Yaz sofralarının vazgeçilmezi haline gelen kabağın en hafif kızartma tarifiyle tadına doyamayacaksınız!
6.07.2021Bilgi
Yazlık iftar sofralarının “hünkar”ı
Yazlık iftar sofralarının “hünkar”ıHilton İstanbul’un şef aşçısı Andreas Scheuregger’den iftar önerileri arasında, yaz mevsiminin favori sebzesi patlıcan var
21.08.2009Cumartesi
Tatilde kilo almayın!
Tatilde kilo almayın!Tatile çıkarken "Eyvah, kilo alacağım" diye düşünmeyin. Aksine, bu dönemi kilo vermek için ideal bir zaman dilimi olarak görün ve önerilerimize bir göz atın
19.08.2007The Others
Ege Lezzetleri...
Ege Lezzetleri...Ege Lezzetleri...