Müstehcen tavuk olur mu?
Hürriyet gazetesinin Pazar ekinde geçtiğimiz hafta "Tarhun ve Tarhanalı Tavuk" tarifi veren Civan Er, sayfaya koyduğu yemeğin fotoğrafı tartışma konusu oldu. Er'in sayfaya "Kelebek şeklinde açarsanız daha iyi kızarır" diyerek koyduğu fotoğrafı müstehcen bulan bir okur, Okur Temsilci'ne şikayet mektubu yolladı. Okur Temsilcisi konuyu köşesine taşıyınca Hürriyet bunu birinci sayfasına taşıdı.
ANAHTAR KELiME SAMİMİYET
Bir noktadan sonra ne yendiğinden, onun lezzetinden, ambiyansın güzelliğinden ziyade başka faktörler giriyor devreye. Tabii bu saydıklarım da önemli ama iyi bir yemeğin en iyi eşlikçisi her zaman muhabbet. Ve tabii ki samimiyet... İşte Blue Topaz böyle bir yer