Apple iPhone 8'in kılıfları satışa sunuldu

iPhone 8'in kılıfları satışa sunuldu

23.06.2017 - 14:58 | Son Güncellenme:

iPhone 8'in tanıtım tarihi yaklaktıkça çıkan sızıntıların sayısı da her geçen gün artıyor. Şimdi de Apple'ın merakla beklenen telefonu iPhone 8'in kılıfları ön siparişe sunuldu.

iPhone 8in kılıfları satışa sunuldu

Artırılmış gerçeklik üzerine çalışmalar gerçekleştiren Apple'ın IKEA ile bir AR uygulaması konusunda işbirliği yaptığını ve bu teknolojinin birçok alanda, insanların işlerini önemli derecede kolaylaştıracağını sizlere aktarmıştık. Şimdi ise Apple'ın 10. yıla özel olarak sunacağı iPhone 8'in kılıfları ön siparişe sunuldu.

Haberin Devamı

Olixar adlı firmanın yayınladığı görsellerde iPhone 8'de çift lensli arka kameranın dik yerleştirildiği ve kenar çerçevelerinin Samsung Galaxy S8 gibi ince olduğu dikkat çekiyor.

iPhone 8in kılıfları satışa sunuldu

Önemli nokta ise yeni modelde TouchID ön yüzeyde değil. Buradan yola çıkarak Apple'ın parmak izi sensörünü ekranın altına yerleştirdiği söylenebilir, ancak bunu tanıtımda öğreneceğiz. Yine cihazın sağında güç butonunu, solunda ise ses butonları bulunuyor.

Olixar firması, iPhone 8 için hazırlamış olduğu kılıfları resmi internet sitesi üzerinden 11-27 dolar arasında bir fiyat etiketiyle satışta.