R

Ailece bir "mola" vermek isteyenlere…

5 adımda aile boyu eğlencenin yeni adresini keşfedin!

KAYDIR 6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723 Created with sketchtool.

İş, okul derken günlük hayatın koşturmacasında herkesin bir molaya ihtiyacı var. İşte böyle mola zamanlarında aileyi bir arada tutacak ve beraber iyi vakit geçirip eğlenebilmelerine imkan tanıyacak bir yere öyle ihtiyacımız var ki... Çünkü ailece bir arada eğlenmenin verdiği haz başka neyde var? İşte bugün size böyle bir yerden bahsedeceğiz. Gelin birlikte keşfedelim...

Yeni nesil bir aile köyü

İçinde eğlence ve aktivite alanlarından SPA'ya, tematik mimariye sahip konaklama alanlarından aquaparka kadar her şeyi bir arada bulabileceğiniz bir aile köyü hayal edin... Ailenin tüm üyelerini memnun edecek aktivite ve dinlenme seçenekleri ile 7’den 70’e yeni nesil tatil anlayışı sunuyor.

Akıllı Eğlence Sistemi ile yeni kişilerle tanışın

Akıllı Eğlence Sistemi (AES uygulaması) üzerinden aileniz için uygun aktivitelerini ve yarışmaları seçebilir, rezervasyon yapabilirsiniz. Size göre tatil yeni arkadaşlarla tanışıp, ekip olup yarışmak ve eğlenmek ise yeni dostlukların temelini aile tatil köylerinde atabilirsiniz.

Survivor mu Sanal Gerçeklik mi?

Torununuzla beraber aynı oyun alanlarında eğlendiğinizi hayal edebiliyor musunuz? Büyükler ve küçüklerin yarışacakları Survivor parkurundan VR sanal gerçeklik oyunlarına, arcade oyun salonlarından oyun panayır alanlarına, dev trambolin parktan spor ve yarışma alanlarına aktive çeşitliliğinin tadını çıkartın.

Gündüz aquaparkta eğlenin akşam SPA ile rahatlayın

Eğer aktiviteler sizi biraz yorduysa şimdi SPA'da rahatlatıcı bir mola verebilirsiniz... Tatil köyündeki aktivite ve yarışmaların yanı sıra günü SPA’da sonlandırarak, dinlenebilir ve rahatlayabilirsiniz. Eğlenceye doymayanların tercihi ise aquapark olabilir. Tatil köyleri eğlence ve dinlenme anlayışı faklı olan herkesi mutlu etmeyi başarıyor.

Tatil için evinizden çok uzağa gitmenize gerek yok

Tatile fırsat bulamayanlar ya da tatilini yollarda geçirmek istemeyenlerin tercihini en çok konum etkiliyor. Şehirden fazla uzaklaşmadan hatta işinizden bile kopmadan tatil yapma ayrıcalığını keşfedin.

Mola İstanbul’da sadece 19 bin TL’den başlayan fiyatlarla, ailenizle birlikte ömür boyu ve her yıl 1 hafta kalacak şekilde istediğiniz gibi eğlence tatilini yapacağınız dairenizi satın alabilirsiniz. Sabit vadeli alım ve tefe/tüfe endeksine bağlı vadeli alım seçenekleriyle, 5.700 TL peşinat ve 277 TL’den başlayan taksitlerle Mola İstanbul’da devre mülk olarak daire almak mümkün.

5 Kasım Cuma günü saat 14:00’te ve sadece online olarak molaistanbul.com web sitesi üzerinden başlayacak satışlar öncesi, isteyenlere Mola İstanbul’u ziyaret etme imkanı da sunulacak.

Detaylı bilgi için tıklayın!