R

Dairesi ısınmadığı için sürekli şikayet eden sakinler, akan çatı, bozulan asansör, fazla ses çıkaran hidrofor ve her zaman temiz olması beklenen merdivenler… İster 8 daireli bir apartmanın yöneticisi olun isterseniz yüzlerce hane barındıran bir siteyi yönetin, akıcı bir hayat için tüm bu sorunların çözümü sizden beklenir. Neyse ki artık yalnız değilsiniz! Online yönetim plartformu ile apartman ve/veya site yöneticiliğinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Nasıl mı? İşte detaylar…

Sakinlerin artan talepleri için ideal bir çözüm 

Evlerimiz, yaşamın zorluklarından uzaklaşıp içinde huzur bulduğumuz ve sığındığımız kaleler gibidir. Bu nedenle evlerimizi sadece barınma alanı olarak değil, bir yaşam alanı olarak konumlandırırız. Özellikle içinde bulunduğumuz pandemi nedeniyle birçok sakin, evlerini aynı zamanda ofisi ve/veya okulu gibi değerlendirmeye başladı. Genel olarak evlerde geçirilen zaman artınca, daha huzurlu ve keyifli bir yaşam alanı için apartman ve site yöneticilerine düşen görevler de çoğaldı. Neyse ki pandemi sürecinde hız kazanan dijital dönüşüm, çok üyeli yaşam alanlarının yönetimine de yeni bir boyut kazandırdı. Yönetici dostu online yönetim plartformu sayesinde, sakinlerinizin talep ve isteklerini çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz.

Adeta dijital bir asistan

Toplu yaşam ortamındaki yönetimi teknolojiyle buluşturan online yönetim plartformu, adeta bir asistan gibi çalışıyor ve yöneticilere 360 derece hizmet sunuyor. Söz konusu online yönetim plartformu sayesinde; aidat takibi, güvenlik sistemleri, kargo takibi, bakım ve onarım işlemleri, sayaç okuma ve faturalandırma gibi birçok hizmet, herkesin takip edebileceği şekilde dijital ortamda kolaylıkla yürütülüyor. Hem yönetici hem de sakinler tüm harcamaları dijital ortamda görebiliyor ve sakinler bir tık'la aidat ödemelerini gerçekleştirebiliyor. Böylelikle yönetici ve sakinler arasında kurallı, sistemli ve şeffaf bir ortam sağlanabiliyor.

Aynı zamanda iyi bir danışman

Apartman ve site yönetimi, sanılanın aksine aslında çok zor ve hassas bir konu. Sadece sayıların yönetiminden anlamak yeterli olmayabiliyor, aynı zamanda insan ilişkileri yönetimini de iyi bilmek gerekiyor. Özellikle beklenmeyen durumlarda sorunu krize dönüştürmeden çözmek, bir yöneticiden beklenen sorumlulukların başında geliyor. Söz konusu online yönetim plartformu; Kat Mülkiyeti Kanunu hükümleri doğrultusunda hazırlanmış çözüm önerileriyle yaşam alanlarında huzurun devamlılığına katkı sağlayarak yöneticinin yükünü hafifletiyor.  

İletişim aksaklıklarına son!

Apartman ve sitelerde panoya asılan duyurular, genelde görülmez ya da herkes tarafından dikkate alınmaz. Online yönetim platformunda ise apartmanda ve sitede uyulması gereken kurallar, ödemeler ve tüm gelişmeler sakinlere mail ya da SMS yoluyla iletilir. Böylelikle tüm sakinler apartman ve site gündeminden anında haberdar olurlar.

Yöneticiler için kolay yönetim, sakinler için rahat yaşam sunan Apsiyon; apartman, site, rezidans, avm ve iş merkezi gibi “Çok Üyeli Yaşam Alanları”nın yöneticilerine 360 derece hizmet sunan, sakinlerinin ise yaşadıkları alanın en iyi şekilde tadını çıkarmalarını sağlayan “Online Bir Yönetim Platform”dur. Apsiyon, teknolojisiyle toplu yaşam alanı yönetimlerine ve sakinlerine uçtan uca çözümler sunuyor.

Lansmana özel %75’e varan indirimler için tıklayınız