R

Fazlasıyla sen olmaya ne dersin?
İşte her anını dolu dolu yaşamanı sağlayacak bir SUV otomobilin özellikleri

KAYDIR 6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723 Created with sketchtool.

Gündelik yaşamımızda büyük kolaylık sağlayan otomobiller, aynı zamanda yaşam tarzımız ve beğenilerimiz hakkında da önemli ipuçları veriyor. Bu nedenle otomobil seçerken sadece ayaklarımızı yerden kesmesi yetmiyor. Aynı zamanda her anımıza ve tarzımıza da uyum sağlaması gerekiyor. İç hacmi, yerden yüksekliği, motor gücüyle hem şehir içi hem de şehir dışı kullanımında büyük rahatlık sağlayan SUV otomobiller bu anlamda büyük ilgi görüyor. Peki, SUV otomobil alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? İşte detaylar…

Her an seni korumaya hazır olmalı

Ne kadar iyi bir sürücü olursan ol, yollar her zaman sürprizlerle dolu... Anlık bir dikkat hatasını telafi edebilecek donanımlara sahip bir SUV otomobil, adete sahibi için bir co-pilot olabilir. Olası tehlikeli bir durum anında sizi uyaran ya da tehlikenin etkisini azaltan ya da engelleyen; çarpışma önleme yardımcısı, acil durum manevra destek sistemi, ikincil çarpışma freni, kör nokta uyarı sistemi, adaptif hız kontrol ve şerit hizalama teknolojisi gibi özellikler hem sürüş keyfini hem de güvenliği artırabilir.

Tasarımıyla seni kendine çekebilmeli

İyi bir otomobilin, her şeyden önce sahibinin tarzını yansıtabilmesi ve sahibini iyi hissettirmesi gerekiyor. Bu anlamda, seçeceğin SUV otomobilin kaslı görünümü herkesi kendine hayran bırakırken iç tasarımdaki özelliklerin de öncelikle tarzın ve konforun için gerekli her şeyi karşılayabilir olması gerekiyor.

Akıllı alan sağlayan bagajla hayatını kolaylaştırmalı

Tarz sahibi zerafetin yanı sıra, aracının geniş kullanım alanına sahip olmasını kim istemez ki? Segmentinde ilk defa Puma’da sunulan inovatif tasarımı ile Megabox size eksta alan sağlıyor. 80 litrelik ekstra depolama alanı sunarak daha fazla eşyanı taşımana olanak sağlayabiliyor. Aynı zamanda su geçirmez kaplama ve tahliye tıpası bulunan bu bölüm, nemli ya da ıslak eşyaların için de ideal bir saklama alanına dönüşebiliyor.  

Pratik çözümler üretebilmeli

Elindeki yükleri yere koymamak için direnirken bir yandan da anahtar aramak olmak oldukça zordur biliriz. Bu düşünceden hareketle tasarlanmış sınıfında ilk defa Puma’da sunulan akıllı bagaj kapağı, SUV otomobillerde büyük kolaylık sağlıyor. Özelliği kullanabilmen için anahtarın cebindeyken ya da çantandayken ayağınla tampona dokunman yeterli oluyor.

Aklınızdan, içinde sizin de olduğunuz bir an düşünün. Evet, Ford Puma’da mutlaka bir karşılığı olacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Advertisement