R

İşte Türkiye’nin kayak cennetleri...
Kusursuz bir kış tatili için mutlaka keşfetmeniz gereken 10 kış oteli!

KAYDIR 6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723 Created with sketchtool.

Kış mevsimi, özellikle kış sporlarına tutkun pek çok tatilci için vazgeçilmezdir. Bir yanda karlara bürünmüş manzaranın seyrine dalmak, diğer yanda ise şehirden biraz uzaklaşıp mevsimin tadını çıkarmak için harika bir zaman. Kayak, snowboard gibi sevdiğiniz kış sporlarını doya doya yapabileceğiniz ve kalan zamanda sevdiklerinizle huzurlu ve eğlenceli vakit geçirebileceğiniz Türkiye’nin 10 seçkin kış otelini sizin için bir listede topladık... İşte detaylar...

Polat Erzurum Resort Hotel

PALANDÖKEN/ERZURUM

Erzurum şehir merkezine yalnızca 10 kilometre mesafede bulunan Palandöken, 50 kilometreyi bulan pist uzunluğu ile kış sporları tutkunlarına istedikleri olanakları fazlasıyla sunuyor. Polat Erzurum Resort Hotel’e ait telesiyej sistemi ile dağ üzerinde bulunan kayak noktalarına kolay ve hızlı ulaşım sağlanabiliyor. Otelin advance 800 m., beginner 500 m. ve medium 1097 m. olmak üzere üç adet pisti bulunmakta. 470 m2 büyüklüğünde Türkiye’nin en modern kayak odasında her oda için ücretsiz bir adet kayak dolabı yer alıyor. Ayrıca suni karlama sistemi ile kesintisiz kayak keyfi yapmanız mümkün.

Başlangıç fiyatı: 466 ₺'den itibaren

Konumu: Otel Erzurum Havaalanı'na 15 km, Palandöken'e 3 km uzaklıktadır.

Avantajları:
• Minimum 3 gece konaklamalarda Erzurum Havaalanı’ndan otel transferi ve 1,2,3 liflerin kullanımı ücretsiz.
• Polat Erzurum Resort Hotel'e ait olan 7,5 Km uzunluğundaki otel pistlerinde suni karlama sistemi ve gece kayağı için ışıklandırılmış pistleri bulunmaktadır.
• Otelin 2 ayrı bölümünde yer alan Mini Club, 04 – 12 arası çocuklara özel eğitmenler eşliğinde eğlenceli etkinlikler sunuyor.

tatilsepeti avantajları ile hemen rezervasyon yaptırmak için tıklayın!

Palan Ski Resort Hotel

PALANDÖKEN/ERZURUM

Erzurum, Palandöken bölgesinde bulunan Palan Ski Resort Hotel 7500 m2’lik bir alanda kurulmuş. Tesisin kapalı havuzu bulunmakta. Tesis içerisinde yer alan spa, masaj hizmetlerinden faydalanarak rahatlayabilir ve kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz. Ayrıca, 500 kişilik kapalı restoranta sahip otelde Türk ve Dünya mutfağından farklı tatları bir arada bulabilirsiniz.

Başlangıç fiyatı: 341 ₺'den itibaren

Konumu: Otel Erzurum Havaalanı'na 15 km, Erzurum’a 3 km uzaklıktadır.

Avantajları:
• Minimum 3 gece Tam Pansiyon Plus konaklamalarda Havalimanı – Otel transferi ve günlük 1 Skipass bileti ücretsiz.
• Kayak Merkezi başlangıç noktasına 100 metre mesafede.
• Otel-Gondol veya Telesiyej arası çift yön ücretsiz shuttle servisi veriliyor.

tatilsepeti avantajları ile hemen rezervasyon yaptırmak için tıklayın!

Kervansaray Hotel Uludağ

ULUDAĞ/BURSA

Uludağ, kış sezonlarının kalbinin attığı rotaların başında geliyor. Sporcular kadar tatilcilerin de gözdesi. Kar sezonu boyunca kayak turizminin nabzını tutan Uludağ, dönem dönem ulusal ve uluslararası pek çok yarışmaya, festivallere, konserlere ve farklı organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Pistlerinin güzelliği ve modern kış otelleriyle Uludağ Kayak Merkezi, sadece yurt içinden değil dünyanın dört bir yanından birçok sporcu tarafından tercih ediliyor. Uludağ bölgesinde bulunan Kervansaray Hotel Uludağ en son 2018 yılında yenilenmiş. Dağ veya pist manzaralı 14’ü süit toplam 163 odası olan Kervansaray Hotel Uludağ, ailece gidip kışın tadını çıkarabileceğiniz bir otel.

Başlangıç fiyatı: 510 ₺'den itibaren

Konumu: Otel Yenişehir Havaalanı'na 89 km, Bursa’ya 34 km uzaklıktadır.

Avantajları:
• Kervansaray Telesiyej ve pistin kullanımı konaklama süresince misafirlere ücretsiz.
• Kayak odası bulunmakta olup, kayak dersi, kayak kiralama hizmetleri ücretli olarak veriliyor.
• Çocuklarınız için oyun odasındaki eğlenceler dışında, yaratıcılıklarını geliştirmeye, arkadaşlıklar kurmaya devam edebilecekleri özel alanlar mevcut.

tatilsepeti avantajları ile hemen rezervasyon yaptırmak için tıklayın!

Kayı Snow Otel

SARIKAMIŞ/KARS

Doğu Ekspresi ile bir anda özellikle kış tatillerinin en çok tercih edilen destinasyonlarından biri olan Kars’ta zengin kültürel mirası, farklı lezzetleri, ve muhteşem bir kış manzarasını bir arada bulabilirsiniz. Dünya çapında bir benzeri sadece Alp Dağları'nda bulunan 'kristal kar'ı, Sarıkamış Kayak Merkezi'nde görmeniz mümkün. Ayrıca, Kars kaşarından kaz etine kadar birbirinden güzel lezzetleri mutlaka deneyimlemelisiniz. Sarıkamış bölgesinde bulunan Kayı Snow Otel tesislerinde kayak ve snowboard yapabileceğiniz kolay, orta ve zor seviye pistler bulunmakta. Doğa ile iç içe muazzam bir ortama sahip olan ve 92 adet odası bulunan otel, 2018 yılında tamamen yenilenmiş.

Başlangıç fiyatı: 528 ₺'den itibaren

Konumu: Otel Kars Havaalanı'na 40 km, Sarıkamış’a 4 km uzaklıktadır.

Avantajları:
• Skipassların kullanımı ve minimum 3 gece ve üzeri konaklamalarda (tam pansiyon) Kars Havalimanı çift yön transferi kullanımı ücretsiz.
• SPA merkezi bay/bayan olarak ayrı hizmet vermekte. Spa merkezinde Türk hamamı ve saunasından ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.
• Tesiste ayrıca kapalı yüzme havuzu hizmeti de verilmekte.

tatilsepeti avantajları ile hemen rezervasyon yaptırmak için tıklayın!

Bof Hotels Uludağ Ski Convention Resort

ULUDAĞ/BURSA

Turizm ve kayak merkezi Uludağ'da yer alan Bof Hotels Uludağ Ski Convention Resort kışın tadını dilediğiniz gibi çıkarabileceğiniz, misafirlerine pek çok etkinlik ve aktiviye imkanı sunan bir otel. Tesisin bulunduğu Uludağ 2. Gelişim Bölgesi'nde keyifle kayabileceğiniz en uzun pist olan Volfram Detachable - Maden Pisti ile beraber, toplam 7 adet mekanik tesis ve bunlara bağlı 18 ayrı pist bulunuyor. Ortak sistem ski-pass kartıyla Uludağ'ın tüm pistlerine tesisin pist alanından rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Başlangıç fiyatı: 742 ₺'den itibaren

Konumu: Otel Yenişehir Havaalanı'na 85 km, Bursa’ya 35 km uzaklıktadır.

Avantajları:
• Otel, Türkiyenin en iyi yönetilen kayak oteli olarak QM AWARDS ödülünü almıştır.
• Kayak Okulu, kayak dersleri, kayak malzemeleri, ATV, kayak motoru gibi malzeme ve aktivitelerden ücretli olarak faydalanabilirsiniz.
• Bay ve bayan ayrı olan hamam bölümlerinde ise Türk Hamamı, Sauna, Buhar Odası/Fin Hamamı, Jakuzi bulunmakta.

tatilsepeti avantajları ile hemen rezervasyon yaptırmak için tıklayın!

The Green Park Kartepe

KARTEPE/KOCAELİ

Kış turizmi açısından Türkiye'nin önemli merkezlerinden olan Kartepe, Marmara Bölgesi’nin üçüncü en yüksek noktası olma özelliği taşıyor. Samanlı Dağları’nın zirvesinde yer alan The Green Park Kartepe Resort & SPA, bir tarafta Sapanca Gölü diğer yanda İzmit Körfezi manzarası ile bölgenin öne çıkan otellerinden biri. Uzunluğu 450 m. ile 3200 m. arasında değişen, zorluk derecelerine göre kolay, zor ve çok zor olarak ayrılan toplan 17 pisti bulunan dünya standartlarına uygun bir kayak merkezine sahip.

Başlangıç fiyatı: 253 ₺'den itibaren

Konumu: Otel Sabiha Gökçen Havaalanı'na 80 km, Kartepe’ye 18 km uzaklıktadır.

Avantajları:
• Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın da 3. büyük kayak kiralama merkezi ve doğal kar süresi en uzun kayak oteli.
• Deneyimli 12 kayak ve snowboard hocası ile hizmet vermekte.
• Kayak kiralama odasında en son teknoloji kullanılmakta. Smart kart sahibi olan tatilciler sıra beklemeden kayak, snowboard, kayak kıyafetleri kiralayabiliyor.

tatilsepeti avantajları ile hemen rezervasyon yaptırmak için tıklayın!

Ramada Resort Erciyes

ERCİYES/KAYSERİ

Türkiye'nin en önemli kış sporları ve turizm merkezlerinden Erciyes Kış Turizm ve Kayak Merkezi son yıllarda aldığı yatırımlarla uluslararası standartlara kavuştu. Toplam 102 kilometre uzunlukta kayak pistine sahip Erciyes'te görkemli dağların manzarası eşliğinde dilediğiniz gibi kayak yapabilirsiniz. Erciyes bölgesinde bulunan Ramada Resort Erciyes, uygun konumuyla kayakseverlere doğa ile başbaşa, bembeyaz bir kayak deneyimi sunuyor.

Başlangıç fiyatı: 720 ₺'den itibaren

Konumu: Otel Kayseri Havaalanı'na 30 km, Kayseri’ye 25 km uzaklıktadır.

Avantajları:
• Ücretsiz skipass kullanımı.
• Gece kayağı kullanım imkanı ve piste ücretsiz Shuttle servis.
• Tüm odalar dağ ve göl manzaralı.

tatilsepeti avantajları ile hemen rezervasyon yaptırmak için tıklayın!

Dedeman Palandöken

PALANDÖKEN/ERZURUM

Yılda 150 gün karla kaplı olan Palandöken’deki kar tabakasının uzun bir süre ‘toz kar’ özelliğini kaybetmemesi sebebiyle Palandöken kayakçılar için ideal bir destinasyon. Palandöken’de 22 adet pist mevcut olup bunların ikisi olimpik pist ilan edilmiştir. Yüksekliği 3.176 metre olan Palandöken’de toplam 28 km'lik pistlerin en uzun parkuru 12 km'dir. Palandöken Dağı'nın karlı eteklerinde konumlanmış, Erzurum ve Palandöken Dağı'nın büyüleyen manzarasına sahip Dedeman Palandöken, 187 odalı bir kayak oteli olarak misafirlerini ağırlamakta.

Başlangıç fiyatı: 317 ₺'den itibaren

Konumu: Otel Erzurum Havaalanı'na 16 km, Erzurum’a 7 km uzaklıktadır.

Avantajları:
• Tesiste ski dolapları ücretsiz.
• Günlük olarak verilen ücretsiz skipass, Palandöken ve Konaklı Kayak pistlerinde (Palandöken gece kayağı için) geçerli.
• Kayak dersi, kayak kiralama, kayak odası, telegondol, telesiyej, teleski gibi imkanlardan kiralama ücreti karşılığında faydalanabilirsiniz.

tatilsepeti avantajları ile hemen rezervasyon yaptırmak için tıklayın!

Sway Hotels Palandöken

PALANDÖKEN/ERZURUM

3.176 Metre yüksekliğindeki Büyük Ejder Dağı’nda bulunan Sway Hotels Palandöken’de, mavi-kırmızı ve siyah olmak üzere üç ayrı zorluk derecesinde toplam 12 Km uzunluğunda kayak ve snowboard pistleri yer alıyor. Özel karlandırma sistemi sayesinde sezon boyunca kar keyfi devam ediyor. Palandöken’deki diğer pistleri keşfetmek isteyen misafirler, 50 Km’lik alanda Palandöken Kayak Merkezi’ni keşfedebilir, Büyük Ejder Dağı’nda toplam 21 Km kayak keyfi sunan, 18 farklı piste ulaşabilir. Toplam Pist Uzunluğu 12.000 M, FIS "Uluslararası Kayak Federasyonu" Onaylı Büyük Slalom Pisti 1.900 Metre, Sway Hotels ışıklandırılmış pist uzunluğu 2250 Metre, Işıklandırılmış Özel Kızak Pisti 1200 Metre, Freestyle park ( Snow Board için doğal pist ) 1400 Metre

Başlangıç fiyatı: 594 ₺'den itibaren

Konumu: Otel Erzurum Havaalanı'na 15 km, Erzurum’a 5 km uzaklıktadır.

Avantajları:
• Skipass kullanımı ücretsiz.
• Kayak odasında tüm misafirlere özel kayak dolabı var.
• Tesiste 4 - 12 yaş çocuk misafirler için 450 m2 taban alanına kurulmuş özel güvenlik önlemleri ve çocuklara kolaylık sağlayacak yürüyen bant ile donatılmış, birçok eğlenceli oyuncağın bulunduğu özel çocuk kar parkı mevcut.

tatilsepeti avantajları ile hemen rezervasyon yaptırmak için tıklayın!

Kaya Palazzo Ski Mountain Resort

KARTALKAYA/BOLU

Heybetiyle göz kamaştıran Köroğlu Dağları’nın eteklerindeki Kartalkaya Kayak Merkezi, İstanbul’a yakınlığıyla Uludağ’dan sonra en çok tercih edilen kayak merkezlerin biri. Kartalkaya bölgesinde bulunan ve 1.5 milyon metrekareye sahip pist alanı, Türkiye'de ilk kez kullanılan Leitner markalı önden korumalı lifti, farklı zorluk derecelerinde 15 pisti, ve toplamda 9 lifti ile Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort, bunların yanında telesiyejlere ulaşım imkanı veren mimarisi ile de tatilcilerin ilgisini çekiyor.

Başlangıç fiyatı: 945 ₺'den itibaren

Konumu: Otel Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 km, Ankara’ya 180 km, Bolu’ya 40 km uzaklıktadır.

Avantajları:
• Türkiye'nin ilk ve tek Kids Snow Tubing Parkı’yla kar eğlencesi zirvede.
• Türkiye'de ilk kez kullanılan önden kapaklı, korumalı Leither Detechable Chairlifts misafirlerin hizmetinde.
• Tesise ait olan 7 adet lift ve 11 adet pist kullanımı ücretsiz.

tatilsepeti avantajları ile hemen rezervasyon yaptırmak için tıklayın!