R

Siz dinlenin o çalışsın!

Temiz ev yaşamında yeni bir dönem başlatan robot süpürgeleri neden tercih etmeliyiz?

KAYDIR 6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723 Created with sketchtool.

Yeni nesil teknolojik ev aletlerinin hayatımıza girmesiyle, en büyük kazancımız zaman oluyor. Yani buna deyim yerindeyse özgürleştiren teknoloji de diyebiliriz. Ev yaşamında pratik ve kusursuz bir temizlik sunan akıllı robot süpürgeler, hayat kalitesini artırırken geleneksel temizlik anlayışına karşı yeni bir dönem başlatıyor. Bu içerikte robot süpürgelere sahip olmadan önce bilmeniz gereken özellikleri sizler için derledik.

Silme ve süpürme özelliklerinin bir arada olması

Yeni nesil yüksek teknolojili robot süpürgeler sahip oldukları özellikler sayesinde sadece süpürme değil silme işlemi de yapabiliyor. Uygulama üzerinden ayarlanabilir 3 farklı temizleme modu sayesinde istenilen yüzeyde istediğimiz temizliği yapmamıza olanak sağlıyor. Böylece parke, kalebodur gibi farklı yüzeyler için istenilen su akış ayarı ile silerek temizliyor. Su sızıntısını da bir yandan önlüyor. Sessiz-hafif-standart ve güçlü gibi farklı seviyede süpürme hızı gibi seçenekler sunan robot süpürgeler, siz dinlenirken sizin için çalışıyor.

Eviniz için çoklu harita kaydetme imkanı

Ev ortamını taramak için lazer sinyalini kullanarak evinizin haritasını oluşturan akıllı robot süpürgeler evinizi sizden daha iyi tanıyor. Evinizin her köşesini hafızasına kaydederek temizlik işlemi sırasında bu kayda göre çalışıyor. Böylece sizin ulaşamayacağınız tüm noktalara kolaylıkla ulaşıyor. Çoklu harita kaydetme özelliği ile dubleks veya daha çok katlı evler için 3 farklı harita çıkarma yeteneği ile hafızasına kaydediyor.

Yüksek vakum gücüyle farklı yüzeylerde kusursuz temizlik

Robot süpürge alırken en dikkat edilmesi gereken şeylerden biri olan vakum gücü, özellikle halı ve sert zeminlerde derin temizlik için önem taşıyor. 4000PA’lık güçlü vakum ve çift döner fırça özelliğine sahip süpürgeler tüm zeminleri derinlemesine temizler. Halı temizliğinde statik sensörleri sayesinde vakum gücünü otomatik olarak arttırır. Ayrıca H.E.P.A filtreye sahip robot süpürgeler partikülleri hapsederek size daha hijyen bir ortam sunar.

Hızlı şarj ile uzun süre kullanım imkanı

Robot süpürgeleri birbirinden ayıran en önemli özelliklerde biri olan hızlı şarj ve kullanım süresi, ürünün tercih edilme nedenlerinden biri olabiliyor. Pil seviyesi azaldığında ve temizlik bittiğinde şarj ünitesine dönen akıllı robot süpürgeler, ortalama 4-5 saat aralığında şarjı tam olarak doluyor. Li- iyon uzun ömürlü batarya ile 150 dakika kesintisiz çalışma süresi ile tek seferde 120 metrekare alanı temizliyor.

Robot süpürgenizle Türkçe konuşma özelliği

Türkçe akıllı ses sistemiyle bilgilendirme sağlayan akıllı robot süpürgeler, mobil aplikasyonu ile de siz evde yokken vakum gücünü, su akışını ve harita kontrolünü sağlıyor. Hem zaman hem enerji tasarrufu sağlamanıza yardımcı bu özellikler robot süpürgenizi seçerken dikkat etmeniz gereken en temel başlıklar olma özelliğini taşıyor. 

Robert RS 770 Robot Süpürge sahip olduğu özelliklerle ev temizliği son derece konforlu, basit ve yorucu olmayan bir hale taşır. 4000 PA vakum gücü, Türkçe akıllı ses teknolojisi, akıllı lazer navigasyon sistemi ve çoklu haritalama gibi ayrıcalıklar sunan Robert RS 770 Robot Süpürge, siz dinlenirken o sizin için çalışıyor. Ayrıca Fakir Türkiye mağazasından verilen siparişlerde kurulum ve tanıtım hizmeti vererek, size yapılacak hiçbir şey bırakmıyor.

Keşfetmek için tıklayın!