KobiAsırlık marka olmanın sırrı mutlu çalışanlar

Asırlık marka olmanın sırrı mutlu çalışanlar

13.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Tarihi Sultanahmet Köftecisi Mehmet Tezçakın, bir asrı aşkın süre ayakta kalmalarının ve dünyaca tanınan marka yaratmanın sırrını “Mutlu çalışanlara sahip olmak” şeklinde özetlerken, çalışanların işyerinde mutlu olmasını sağlayacak 10 ipucunu da paylaştı.

Asırlık marka olmanın sırrı mutlu çalışanlar

 

Çalışanlardan İskender Kalyoncu, Murat Hancı, Mürsel Tüfekçi, Nuri Memişoğlu, Bayram Emik, Halil Tüfekçi ve Satılmış Avcı’nın  ‘jübile etkinliğinde’ konuşan Tezçakın, çalışanların işyerinde mutlu olmasını sağlayacak 10 ipucunu şöyle sıraladı:

Haberin Devamı

1- Çalışanlarınız için zaman yaratın, mutlu olup olmadıklarıyla ilgilenin.

2- Bilginizi paylaşın, öğretin.

3- Düşündüklerinizi söyleyin, hislerinizi belli edin.

4- Çalışanlarınıza karşı kibar olun, teşekkür etmeyi, selamlaşmayı ihmal etmeyin.

5- Eleştiri ve şikayetleriniz yapıcı olsun.

6- Başarıyı ödüllendirmeyi ve takdir etmeyi bilin.

7- Şirket olarak sosyal sorumluluk projeleri uygulayın, yardımlarda bulunun, çalışanlarınız da bu projelerde etkin rol oynasın, şirketini sahiplensin.

8- Yapılan işleri görünür hale getirin.

9- Zaman zaman görev takası yapın, çalışanların birbirini daha iyi anlamasını sağlarsınız.

10- Toplantılarınızı kısa ama verimli hale getirin.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler