Kobi Pandemide dijital dönüşümü sağlayanlar ayakta kaldı

Pandemide dijital dönüşümü sağlayanlar ayakta kaldı

29.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Workcube Türkiye Yöneticisi Olgar Ataseven, pandemide dijital dönüşümü gerçekleştiren şirketler ayakta kalmayı ve büyümeyi başardığını söyledi.

Pandemide dijital dönüşümü sağlayanlar ayakta kaldı

Workcube olarak işletmelere uzun yıllardır globalleşmenin boyutlarını, serbest çalışma trendinin dünyada hızla yükseldiğini, ofissiz şirketler, şirketsiz çalışanlar devrinin başladığını, müşterilerin artık şirketlerden daha dijital olduğunu ve satın alma karar ve faaliyetlerini internete kaydırdığını, bunun için de şirketlerin bir an önce dijitalleşmesi ve bilgi sistemlerini 7/24 her yerden erişilebilir sistemlere çevirmesi gerektiğini anlattıklarını belirten Workcube Türkiye Yöneticisi Olgar Ataseven, “Hayatımıza giren Kovid-19 bu konuda son sözü söyledi” dedi. Ataseven, Workcube’ün bu konuda şirketlere sunduğu hizmetleri şöyle anlattı:

Haberin Devamı

“Workcube müşterileri, ERP, CRM, projeler, insan kaynakları, dijital varlıklar, fiziki varlıklar ve Workcube üzerinde yönetilen tüm verilerine ve bağlı modüllerine herhangi bir yerden, herhangi bir zamanda, herhangi bir cihazdan erişebilir ve iş yönetimi süreçlerini kesintisiz olarak gerçekleştirebilir. Workcube kullanan bir işletmede çalışanların evden çalışma düzenine geçmesi için laptop’ını alıp eve gitmesi yeterlidir. Workcube’de veri oluştuğu yerde anında kayıt altına alınır ve gerçek zamanlı veri ile çalışılır. Bu verinin kaynağı bir saha servis elemanı da olabilir, üretimdeki operatör de, şantiyenizeki mühendis veya Workcube’e IOT entegrasoyu ile bağlanmış bir makine de olabilir.”