Konut BİEN'den yeni koleksiyon

BİEN'den yeni koleksiyon

02.04.2015 - 17:54 | Son Güncellenme:

BİEN mermerin yıllanmış dokusunu taşıyan bu koleksiyonlarıyla adından çok söz ettirecek.

BİENden yeni koleksiyon

Ödüllü ve yenilikçi tasarımları ile her zaman fark yaratan BİEN, tüm mekanlar için hazırladığı mermer görünümlü seramik koleksiyonlarıyla sizlere kendinizi özel hissettiriyor. Mermerin derinlikli dünyasını zeminden duvarlara kadar taşıyan “Taurus”; sade ve göz alıcı çizgileriyle mekanları dolduran “Onix” ve zamana meydan okuyan klasik hatlarıyla “Marmol” ihtişamlı tarzıyla sizleri büyüleyecek.

Haberin Devamı

BİEN mermerin yıllanmış dokusunu taşıyan bu koleksiyonlarıyla adından çok söz ettirecek.

BİEN’den tutku, ihtişam, gösteriş: TAURUS

Mermerin ışıltısı Taurus’la yansıyor. BİEN 2015 koleksiyonlarının gözdesi olan Taurus serisi siyah ve kiraz renkleriyle birlikte mekanlara ihtişam katıyor. 30cmx80cm ve 40cmx40cm ebatlarında yer ve duvar karosu olarak üretilen Taurus serisi dekofon ve bordürleriyle mermerin parlak halini mekanlara yansıtarak ayrıcalıklı yaşam alanları oluşturuyor.

ONIX: Sade, asil, tarz

Kontrastlardan keyif alanlar ona bayılıyor! Mermerin ihtişamını duvarlara ve yere taşıyan Onix, Ortaçağ ve Barok dönemin izlerini yansıtan detaylarıyla şaşırtıcı ve bir o kadar da etkileyici bir seçim.

Haberin Devamı

MARMOL: Göz alıcı, şık, akılda kalıcı

Yaşam alanlarını zarif desenleri ve şık tasarımları ile buluşturan Bien, Marmol serisi ile de mermere yeni bir boyut kazandırıyor. Evinizin en güzel köşesini Marmol serisinin göz alıcı renkleri ve farklı tasarımları ile baştan yaratıp akıllardan çıkmayacak bir ortam haline getirebilirsiniz.