Konut Emlak Sektöründe Bir İlk

Emlak Sektöründe Bir İlk

24.07.2014 - 11:23 | Son Güncellenme:

Gayrimenkul alım satımında daha önce benzerine rastlanmamış bir kampanya!

Emlak Sektöründe Bir İlk

1 Temmuz 2014 tarihi itibariyle hizmet vermeye başlayan Eskidji Bostancı Şubesi'nde özel bir kampanya uygulanıyor.

Haberin Devamı

Emlak işlerini devreden mal sahibi ve müteahhitlere beyaz eşya hediyesi veren Eskidji Bostancı Bölge Ortağı H. Levent Ömeroğlu, kampanya hakkında bilgi verdi.

2014 yılı sonuna kadar tüm Anadolu Yakası'na hâkim olmayı ve portföyünü gelecek talep doğrultusunda Avrupa Yakası'na taşımayı hedefleyen Eskidji Bostancı, düzenlediği kampanyayla da hedefini destekliyor.

Kampanya kapsamında, Bostancı Eskidji, alım satım yetkisini devreden müşterilerine diledikleri beyaz eşyaları hediye olarak veriyor.

İki seçenekli kampanya uygulayacak olan Eskidji Bostancı'da;

* Mülk sahipleri için özel olarak düşünülen kampanya kapsamında, gayrimenkul alım- satım ve kiralama yetkilerini devreden mal sahiplerine diledikleri beyaz eşyalar hediye ediliyor.

Haberin Devamı

* Müteahhitler için ise; inşaat satış yetkisini Bostancı Eskidji'ye devreden müteahhitlere, teslim edecekleri dairenin beyaz eşyaları, ankastre ürünleri tercihleri dâhilinde hediye ediliyor.

Klimadan buzdolabına, çamaşır makinesinden bulaşık makinesine kadar dilediğiniz tüm beyaz eşyalar işlemlerini Bostancı Eskidji'ye devredenlere hediye ediliyor. Gayrimenkul yatırımcıları için de kolaylık sağlayacak kampanya, şimdiden yoğun talep görüyor.

Detaylı bilgi için : 0532 242 4408