Konut Eskidji'den Erbil Temsilciliği

Eskidji'den Erbil Temsilciliği

30.12.2013 - 17:28 | Son Güncellenme:

Eskidji Gayrimenkul yurtdışı temsilciliğiyle büyüyor.

Eskidjiden Erbil Temsilciliği

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş geçtiğimiz günlerde sektörde büyük ilgi gören CNR Emlak Fuarına katılmış ve yurt dışına açıldıklarını müjdelemişti.

Haberin Devamı

Bu müjdeli haberin ardından, Eskidji Gayrimenkul’ ün detay vermemesi yurt dışında nerelere yöneldiği sorusu merak konusu olmuştu.

2008 yılında müzayedecilik alanında var olan “ESKİDJİ” markası, 2003 yılından beri de 36 şehirde, 92 Bölge Ortağı ile gayrimenkul alanında faaliyet göstermeye devam ediyor.

Bu kısa zaman zarfında oldukça büyük projelerin altında imzasını görmeye alışık olduğumuz Eskidji Gayrimenkul yine büyük bir adım atarak, bir “İLK” olmayı başardı.

İLK TEMSİLCİLİK 2014’ÜN OCAK AYINDA AÇILIYOR

Eskidji Gayrimenkul, hazırladıkları basın duyurusu ile merak konusu olan yurt dışında k ismin;

Kuzey Irak’ın en önemli şehri haline gelen ERBİL olduğunu ve gerekli tüm imzaların atılarak anlaşmanın sağlandığını bildirdi.

Haberin Devamı

Ocak ayı içerisinde ilk temsilciliklerinin faaliyet göstereceğini, bu sayının 1 yıl içerisinde de 3’e yükseleceğini belirtti.

Erbil ile atılan bu imzanın bir ilk olması dikkat çekerken, şirketin büyüme planının içerisinde aynı değerde başkaca imzalarında olduğu biliniyor.

Yüzde yüz Türk firması olan Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş, Franchise alt yapısı ile hızla büyümeye devam ediyor.