Konut İstanbul Lounge'da Yüzde 4 İndirim

İstanbul Lounge'da Yüzde 4 İndirim

08.01.2014 - 14:08 | Son Güncellenme:

Evi olanlar aidat ödemeyecek, ev alanlar indirimden yararlanacak

İstanbul Loungeda Yüzde 4 İndirim

Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul Lounge projesinde arkadaşlara özel bir kampanya düzenliyor. İstanbul Lounge’da ev sahibi olanlar, arkadaşının da ev alması halinde 1 yıl aidat ödemeyecek. Projeden tavsiye üzerine ev alanlar ise %4 indirimle ev sahibi olacak.

Haberin Devamı

Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul Lounge projelerinde hem ev sahibi olan hem de olmak isteyen arkadaşlara özel bir kampanyaya imza attı.

İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2’de ev sahibi olan bir arkadaşı vasıtasıyla ev alanlar %4 indirimden yararlanacak. Şubat sonuna kadar geçerli olacak kampanya dâhilinde projede evi olanlar ise 1 yıl süresince aidat ödemeyecek.

İstanbul Lounge Daire Fiyatları

Eroğlu Gayrimenkul’ün İstanbul’un yükselen bölgelerinden Küçükçekmece’de yaşamın başladığı ve sosyal imkânları ile bölgede büyük ses getiren İstanbul Lounge projesinde daireler 59- 227 metrekare arasında değişiyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerine sahip olan İstanbul Lounge’daki daireler, 285 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Haberin Devamı

İstanbul Lounge 2’deki 54-259 metrekare arasında değişen daireler ise 280 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Küçükçekmece’nin tatil köyü olarak nitelendirilen İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2 projeleri, bölgenin en büyük havuzuna ve sosyal tesisine sahip bulunuyor.

İstanbul Lounge İletişim Bilgileri:
Web Adresi: www.eroglu.com
Telefon: 0212 678 64 28- 444 37 97