Konut Milliyetemlak.com yenilendi!

Milliyetemlak.com yenilendi!

03.03.2016 - 09:10 | Son Güncellenme:

Milliyetemlak.com yeni logosu ve reklam filmleriyle karşınıza çıkıyor.

Milliyetemlak.com yenilendi

Türkiye’nin ilk emlak portalı Milliyetemlak.com yenilenen yüzüyle kullanıcılarının karşısına çıktı.

Haberin Devamı

"Orası burada" sloganıyla aradığınız ilanı ve sektöre dair tüm gelişmeleri kolaylıkla bulmanızı sağlayan Milliyetemlak.com artık yenilenen alt yapısı ve güçlü kadrosuyla hizmetinizde.

3 yeni reklam filmi bugün itibariyle yayına girecek olan Milliyetemlak.com, kullanıcılarının hayallerindeki binlerce ev, işyeri ve arsayı hızlı ve kullanımı kolay web sitesi ile bulmalarını sağlayan yeni site tasarımı ve altyapısı ile birlikte logosunu da yeniledi.

Ayda 5 milyondan fazla ziyaret edilen Milliyetemlak.com'un yeni logosu Milliyet mirasını taşırken internet dünyasının yeni ve dinamik yapısını da yansıtacak.

Milliyetemlak.com'da kullanıcılar hem bilgisayar, hem de tablet ve cep telefonlarından kolay arama seçenekleri ile hızlıca hayallerindeki satılık veya kiralık konut, işyeri veya arsaya ulaşabiliyorlar, haritada görebiliyorlar ve emlak sahibi ile iletişime geçebiliyorlar.

Haberin Devamı

Milliyetemlak.com’un sektöre damgasını vuracak pek çok yenilik ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya devam edeceğini belirten Milliyetemlak.com Pazarlama Direktörü Aylin Daylan, “Milliyetemlak.com Türkiye’nin ilk emlak portalı. Hayata geçtiği 2005 yılından beri, 10 yılı aşkın süredir emlak konusunda uzmanlığı ile kullanıcılarına en güncel ve en güvenilir ilanları, sektöre dair tüm haberleri sunuyor. Hayata geçireceğimiz yeni ürünler ve hizmetlerimiz ile önümüzdeki dönemde de kullanıcılarımızın emlak konusunda başvuracakları güvenilir, uzman site olmayan devem edeceğiz.” dedi.