Konut PEŞİNATSIZ EV VEYA OFİS SAHİBİ OLUNUR MU?

PEŞİNATSIZ EV VEYA OFİS SAHİBİ OLUNUR MU?

29.09.2016 - 16:34 | Son Güncellenme:

Ev sahibi olma evresinde karşımıza çıkan en büyük sorun genellikle ödenmesi gereken peşinattır. Tam da hayalimizdeki o evi bulmuşuzdur, kendimiz veya ailemizle birlikte nasıl yaşayacağımızı, dekorasyonunu nasıl yapacağımızı düşlemeye başlamışızdır ancak evi satın alma aşamasında karşımıza çıkan peşinat, tüm kararlarımızı gözden geçirmeye neden olur ve satın alma kararımız ertelenir. Biz peşinat biriktirene kadar geçen zaman veya elimizdeki miktarı farklı şekillerde değerlendirdiğimiz zaman, o projedeki gayrimenkullerin fiyatları alıp başını gitmiştir.

PEŞİNATSIZ EV VEYA OFİS SAHİBİ OLUNUR MU

Hayallerimizi süsleyen evi satın alırken bize sunulan imkânlar arasında nelere dikkat etmeliyiz?

Haberin Devamı

Peşinatsız ödeme
Hemen teslim projelerde, “aylık ödemeleri yapabiliriz ancak peşinat bizi çok zorlar” diyenler için sunulan peşinatsız konut satışları tam bir kurtarıcıdır. Hayalini kurduğun evin içinde yaşarken kira bedeli tutarındaki ödemeler sonunda eve sahip olmak büyük avantaj sağlar.

Konum
Eğitim kurumları, alışveriş caddesi, hastaneler, oteller ve iş merkezlerine yakın bir konumdan alacağınız ev, ailenizdeki tüm fertlerin huzurlu ve pratik bir yaşam sürmesine imkân tanır.

Ulaşım
İstanbul’u doyasıya yaşamayı seviyorsunuz ancak trafik herkes gibi sizi de yoruyor. Yanı başındaki metro istasyonu ile sadece İstanbul’a değil, hayata bağlanıyorsunuz. Hayal gibi mi? Ulaşım ağlarına yakın lokasyonda alacağınız ev ile bu konforu yakalamak çok kolay!

Haberin Devamı

Sosyal Yaşam
Bir ev ve yaşam düşünün… Dışarı çıkmadığınızda çocuk oyun alanları ve yeşil alanlarından, sosyal tesis ve güvenliğine, buhar banyosundan ve saunasından, yürüyüş yollarından, restoran ve kafelerinden, spor salonlarından ve havuzundan faydalanıyorsunuz. Yine sadece kira öder gibi aylık ödemelerinizi yaparak hemen taşınabiliyorsunuz. İnanın hayal değil!

Ege Yapı hayallerinizi gerçeğe dönüştürüyor!
Hayalinizdeki projeden ev sahibi olmak artık mümkün! 120 ay taksitlendirme için %0,70 oran ile taksitlerinizi az az öderken peşinat ödemeden hemen yaşamaya başlayabilir, ödenmesi gereken peşinatı ise tam 2 yıl sonra ödeyebilirsiniz. Ayrıca düşük peşinat ve ara ödeme ile 60 ay %0 faiz fırsatı da bu projelerin ödeme planları arasında.

Ege Yapı’nın geliştirdiği, uluslararası ödüllere sahip Batışehir ve Pega Kartal projelerinde bu imkânları bulabilir ve peşinatsız hemen tapu sahibi olabilirsiniz.

Hayallerinizdeki ev, ofis veya dükkâna ulaşmak için;

veya 0850 222 53 43

veya 0216 671 07 03

İlandır.