Konut Saklıvadi Konakları'nda kampanya

Saklıvadi Konakları'nda kampanya

26.04.2016 - 16:07 | Son Güncellenme:

Beylikdüzü Saklıvadi Konakları'nda yarısı peşin, kalanı vade farksız 24 ay taksit.

Saklıvadi Konaklarında kampanya

Beylikdüzü’nde projelendirilen Saklıvadi Konakları, 11 Mayıs 2016, Çarşamba günü kamuoyuna tanıtılacak.

Haberin Devamı

Saklıhan İnşaat’ın gerçekleştirdiği ve yaklaşık 100 milyon yatırımla hayat bulan Saklıvadi Konakları’nda metrekare fiyatı 5.500 TL’den başlıyor. Anlaşmalı bankalar dışında da “yarısı peşin, kalanı vade farksız 24 ay” seçenekleri de satış alternatifleri olarak sunuluyor.

Projede, 295 daire ve 29 ticari ünite yer alıyor. Toplamda; 18800 m2’lik inşaat alanında yükselen Saklı Vadi Konakları’nda; 2+1,3+1,4+1 ve 5+2,6+2 dubleks olmak üzere beş farklı daire tipi yer alıyor. Zemin + 7 katlı ve 9 blok olarak konumlandırılan projedeki daireler, 130 m2 ile 350 m2arasında değişiyor.

Saklıvadi Konakları, konumu itibarıyla çevresinde yer alan okul,hastane ve alışveriş merkezleriyle birlikte E-5 ve metrobüse yürüyüş mesafesinde yer alıyor. Öte yandan denize 3 km, Atatürk Havaalanı’na 15 km. ve Avcılar Deniz Otobüsü’ne 9 km. mesafede bulunuyor.

Haberin Devamı

Proje; sosyal tesis, fitness, açık ve kapalı yüzme havuzları, saunalar, Türk hamamları, spor alanları,çocuk oyun alanları, mağazaları, kafeteryaları ve kapalı otoparkı ile beklentilere cevap verecek.

GENİŞ VE FERAH DAİRELER…

Saklıhan İnşaat, 2006’da Sunrise Residence (Büyükçekmece) ile ilk projesini gerçekleştirirken, 2010’daki Saklıhan Konakları’yla Beylikdüzü’ne ilk adımını attı. Saklıhan İnşaat, son projesi Saklıvadi Konakları’yla bölgeye katkı sağlamaya devam ediyor.

Projelerinde geniş, ferah ve kullanışlı daireleri öne çıkaran Saklıhan İnşaat, hem malzeme hem de işçilik kalitesini en üst düzeyde tutuyor. Bu anlayışını inşaatın her metrekaresine yansıtan Saklıhan İnşaat, gerçekleştirdiği projelerin sosyal anlamda, siteden daha çok mahalle yaşam biçimini almasını da sağlıyor.