Konut SKM Projects+ İngiltere’den 2 Ödülle Döndü

SKM Projects+ İngiltere’den 2 Ödülle Döndü

26.09.2013 - 16:49 | Son Güncellenme:

Hakan Sekmen ve Aziz Alimirzayev’in ortaklığında , perakende ve marka mimarisinde Türkiye’nin lider mimarlık firması SKM Projects+ 2013 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde 2 ayrı kategoride ödül aldı.

SKM Projects+ İngiltere’den 2 Ödülle Döndü

Denizbank Tarım+ projesi ile geçen yıl ödül aldığı ‘Retail Interior – Perakende İç Mekan’ kategorisinde yine ödül kazanan SKM Projects+, bu yıl bir de kendi ofis projeleri ile katıldıkları ‘Office Interior – Ofis İç Mekan’ dalında ödül aldı.

Haberin Devamı

Rekabetin yüksek olduğu Avrupa gayrimenkul sektöründe farklı ülkelerden birçok güçlü temsilciyi geride bırakarak 2 ayrı kategoride ödül kazanan SKM Projects+ kurucu ortağı Hakan Sekmen; ‘Perakende ve marka mimarisinde uzman bir firma olarak, bu dalda Denizbank projemizle ‘5 Star - Best Retail Interior’ – ‘En İyi Perakende İç Mekan’ ödülünü almak bizi gururlandırdı. Ülkemizi uluslararası arenada bu şekilde temsil etmek bizim için mutluluk verici.’ dedi.

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri kapsamında olup, kazananlara takdim edilen ödül logosu uluslararası ölçekte kabul görmekte ve üstün hizmeti simgelemektedir.