Kültür Sanat 19 Mayıs’ı evde coşkuyla kutluyoruz

19 Mayıs’ı evde coşkuyla kutluyoruz

19.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, pandemi sebebiyle bu yıl da evden kutlanıyor. Dijital platformlar aracılığıyla düzenlenen etkinlikler sayıca çok olmasa da içerik olarak katılanları mutlu edecek

19 Mayıs’ı evde coşkuyla kutluyoruz

KÜLTÜR SANAT SERVİSİ - Koronavirüs salgını sebebiyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, bu yıl da sanat kurumlarının dijital platformları aracılığıyla düzenledikleri etkinliklerle kutlanacak. Biz de 19 Mayıs’ı pandemiye rağmen coşkuyla kutlamanız adına bugün yapılacak etkinlikleri derledik.

Haberin Devamı

CRR’den Yeni Kuşak Orkestrası

2021 yılında şef Elif Karabiber tarafından kurulmuş Yeni Kuşak Orkestrası, pandemi sürecinde orkestradan uzak kalmış genç müzisyenlere ilham ve motivasyon kaynağı olma fikriyle yola çıkmış. Müzik ve birlikteliğin her müzisyen için yaşam kaynağı olduğu bilinciyle hareket eden ekip, bugün, saat 20.00’de Gençlik ve Spor Bayramı için Cemal Reşit Rey’in Youtube hesabı üzerinden evlere konuk olacak.

Gökhan Türkmen’den özel performans

Zorlu PSM, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu bu sene Gökhan Türkmen ile karşılıyor. Türkmen, sevilen parçalarını 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na özel performansı kapsamında müzikseverlerle paylaşacak. Konser, bugün saat 21.00’de Zorlu PSM YouTube kanalında olacak. Tüm gençlerin erişebilmesi adına ücretsiz yayınlanacak 19 Mayıs özel konserinde Gökhan Türkmen’e aranjör ve prodüktör kimliği ile pek çok ilke imza atan Genco Arı ile müzik dünyasının değerli isimlerinden Feryin Kaya ile Serkan Emre Çiftçi canlı performanslarıyla eşlik edecek. 

Haberin Devamı

İş Sanat’ın 19 Mayıs coşkusu

Reggae müziğinin ülkemizdeki başarılı temsilcilerinden Sattas, İş Sanat sahnesinde Ceza ve Melek Mosso ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel bir konser verecek. Sattas, Ceza ve Melek Mosso’nun ilk kez aynı sahneyi paylaşacağı bu özel konserde sanatçılar sevilen şarkılarını müzikseverlere sunacak. İş Kuleleri Salonu’nda seyircisiz kaydedilen konser, ilk gösterim tarihi 19 Mayıs Çarşamba saat 20.30’dan itibaren İş Sanat’ın YouTube kanalından izlenebilecek.