Kültür Sanat 2.Red Bull Flugtag'de uçuş günü geldi!

2.Red Bull Flugtag'de uçuş günü geldi!

21.05.2010 - 11:46 | Son Güncellenme:

Cesur, eğlenceli ve bir o kadar da yaratıcı ekipler, on binlerce kişinin önünde kendi uçuş makineleri ile uçacaklar!

2.Red Bull Flugtagde uçuş günü geldi

Türkiye, Red Bull’un 2008 yılında ilk kez gerçekleştirdiği Red Bull Flugtag yani “Uçuş Günü” ile aslında kahraman bir pilot olma hayalinin sadece çocukların değil, 7’den 70’e birçok insanın hayali olduğunu gördü.

Haberin Devamı

Cesur, eğlenceli ve bir o kadar da yaratıcı ekiplere on binlerce kişinin önünde kendi uçuş makineleri ile uçma fırsatı verdi. Ankara’dan katılan “Flying Turkeys” ekibi 26,9 metrelik uçuşlarıyla birinci olurken, tüm Türkiye Red Bull Flugtag ile tanışmış oldu. Görünen o ki eğlence bu sene de devam ediyor. ”Kahraman bir pilot olma” hayali kuran yepyeni 42 takımın daha hayalleri gerçekleşecek. 42 ekip, pilot olmak için, Türkiye’nin dört bir yanından başvuran binlerce başvuru arasından seçilerek işin ilk aşamasını tamamlamış oldular ama iş bu kadarla bitmiyor.

Ne de olsa pilot olmak kolay değil!

Geriye, seçilen uçuş makinesi tasarımlarını hayata geçirmeleri ve… ve… En önemlisi, 23 Mayıs Pazar günü geldiğinde on binlerce izleyicinin önünde 6 metre yüksekliğindeki rampada önce şovlarını sergilemeleri sonra da kendilerini aşağıya bırakmaları kaldı…Marmara Denizi'nin serin sularına ne kadar geç kavuşurlarsa o kadar iyi.

Haberin Devamı

Uçmak ya da uçmamak... İşte tüm mesele de bu mu değil mi göreceğiz… Etkinliğin ücretsiz olduğu bu güzel günde, nefes kesici bir açılış, sürpriz sunucular ve jüri üyeleri, birbirinden enteresan uçuş makineleri, rampa şovları ve en önemlisi pilotluk hayalleriyle yola çıkan 42 kahraman sizi bekliyor olacak...Festival tadındaki 2. Red Bull Flugtag 2010, 23 Mayıs 2010 Pazar, saat 12.00’da İstanbul Caddebostan sahilinde!

Yıldız Savaşları sevenler dikkat!

30'dan fazla takımın yarışacağı ekipler arasında Voden Digital Agency sponsorluğunda hazırlanan Darth Bull ise Yıldız Savaşları hayranlarını heyecanlandıracağa benziyor.

Yıldız savaşları temalı uçuş makinaları ile Darth Bull, Marmara Denizi'nde Yıldız Savaşlarından bir kesit sunacak!