Kültür Sanat Akdeniz’in festival heyecanı

Akdeniz’in festival heyecanı

11.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Akdeniz Gençlik Festivali dopdolu programıyla müzik, dans ve eğlence vadediyor. Adana’da Eski Baraj Bacardi Alanı’nda gerçekleşecek olan festival, 13-16 Ekim tarihlerinde müzikseverleri bekliyor!

Akdeniz’in festival heyecanı

Akdeniz Gençlik Festivali için geri sayım başladı. 13-14-15-16 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan Akdeniz Gençlik Festivali dolu dolu programıyla yalnızca gençlerin değil herkesin dikkatini çekiyor. Dört gün boyunca müziğe doyacağınız festivalde eğlence, dans bir arada olacak. 

Haberin Devamı

Eski Baraj Bacardi Alanı’nda gerçekleştirilecek olan festivalde katılımcılar “Color Fest”le renklenecek, “Tırmanış Duvarı”yla adrenalini tadacak, “Şişme Sumo Oyunu”, “İnsanlı Langırt” ve “Oyun Alanları”yla eğlenecek, “Dans Şovları” ile ritmi içinde hissedecek ve “Peri Bacaları Balonu”yla manzaranın tadına varacaklar… Ayrıca festivalde bir Müzik Yarışması da düzenleniyor, başvurular www.akdenizgenclikfestivali.com adresinden yapılabilir. Festival programının detayları ise şu şekilde; 13 Ekim’de Sefo, Sena Şener, Perdenin Ardındakiler, The Madcap, Plastıc ve Tuğçe Kütükoğlu; 14 Ekim’de Reynmen, Emir Can İğrek, Köfn, Betül Haydın, Adana Blues Collective ve Değnekçiler; 15 Ekim’de Haluk Levent, Melek Mosso, Lvbel C5, Mavi Gri, Ezgi Pekel ve Kibrit Kutusu; 16 Ekim’de ise Hayko Cepkin, Dolu Kadehi Ters Tut, Güneş & Ezgi Alaş, Özge Fışkın, Dirty Talking ve Karavan. Festivalin son günü 16 Ekim’de gerçekleşecek 5K ve 10K Akdeniz Koşusu’nun bitiş noktası da festival alanı olacak ve kutlamalar düzenlenecek.