Kültür Sanat André Rieu konseri için son şans

André Rieu konseri için son şans

17.09.2013 - 14:45 | Son Güncellenme:

Son 50 yılın en önemli klasik müzik konserine yoğun talep üzerine ekstra biletler satışa çıktı

André Rieu konseri için son şans

Tüm dünyada albümleri satış rekorları kıran klasik müzik bestecisi Andre Rieu’nun bu akşam Sinan Erdem Arena’da gerçekleştireceği konser için 100 adet yer açıldı.

Haberin Devamı

"Valsin kralı" lakaplı Andre Rieu, gittiği her ülkede halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan ve bugün olimpiyat statlarında konser veren tek klasik müzik sanatçısı olma özelliği taşıyor.

Dünyada 70’in üzerinde ülkede sahne alan ve konser biletleri genelde bir yıl önceden satışa sunulan Rieu’nun bu akşam İstanbul’da vereceği konser için 100 kişilik yer açıldı. Biletleri Sinan Erdem Arena gişelerinden ve Biletix’ten temin edebilirsiniz.

Yılın müzik olayı

Olimpiyat statlarında konser veren tek klasik müzik sanatçısı olan André Rieu’nun 29 Kasım’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda vereceği konser şimdiden yılın en önemli müzik olayı sayılıyor. Bugüne kadar dünya müzik listelerinde 30 kez liste birinciliği, 355 Platin Albüm Ödülü, 35 milyon DVD satışı, 2012 dünyanın en çok satan erkek sanatçısı, 2009-2011 Yılın Tur Sanatçısı Top 10 gibi başarıları elinde tutan André Rieu, yine Pollstar’da 2012 yılının en çok kazanan müzisyenler listesinde 12. sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

Andre Rieu’nun İstanbul konseri biletleri de aylar öncesinden satılmaya başlandı. İlk günden itibaren yoğun talep gören konser için bu hafta ekstra biletler satışa çıktı.

“Klasik Müziğin Madonna’sı” olarak anılan André Rieu’nun İstanbul konserinin biletlerini tükenmek üzere…

Yer : Sinan Erdem Spor Salonu

Tarih : 29 Kasım 2013

Saat: 21:00