Kültür Sanat Anifest'e başvurular başladı

Anifest'e başvurular başladı

09.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümü’nün gerçekleştirdiği 3. Çizgi Film ve Animasyon Festivali/Anifest için geri sayım başladı.

Anifeste başvurular başladı

Festival kapsamında düzenlenen Animasyon Kısa Film Yarışması için son başvuru tarihi 30 Nisan. Bölüm hocalarından oluşan ön jüri değerlendirmesinden sonra finale kalan ilk 10 film 9 Mayıs’ta festivalin web sitesinden (www.maltepe.edu.tr/anifest) duyurulacak. Birincilik ödülü 2000 TL, ikincilik ödülü 1500 TL ve üçüncülük ödülü de 1000 TL olacak. Ödüller 17 Mayıs’ta düzenlenecek film gösterimi ve törenle sahiplerini bulacak. 

Haberin Devamı

Festivalin jürisi Derviş Zaim (Yönetmen), Prof. Dr. Selçuk Hünerli (Akademisyen & Karikatürist), Ateş Benice (Animatör & Yönetmen), Emre Senan ( Animatör & Grafik Sanatçısı), Sezgin Öztürk (Anima Okul Co Founder & Managing Partner), Soner Yurtseven (1000 Volt CGI Supervisor) ve Tuğrul Tiryaki’den (2D Animatör) oluşuyor. Detaylı bilgi ve şartnameye www.maltepe.edu.tr/anifest adresinden ulaşılabilir. l KÜLTÜR SANAT SERVİSİ