Kültür Sanat Astro Summer Camp bu yazın en keyifli tatili olacak

Astro Summer Camp bu yazın en keyifli tatili olacak

28.04.2017 - 17:06 | Son Güncellenme:

Göklerin Bilgeliği Okulu,  bu yaz Girit’te  düzenlediği ASTRO SUMMER CAMP 2017 ile, Astroloji Yaz Okulu programını  Ege’de unutulmayacak yaz yolculuğu ile birlikte sunuyor.

Astro Summer Camp bu yazın en keyifli tatili olacak

Göklerin Bilgeliği ‘nin bu yaz bu muhteşem adada ilkini düzenlediği geleneksel Astroloji Yaz Kampı 2017,Öğren, Bilgilerini Zenginleştir, Paylaş ve Keşfet çağrısı eşliğinde Tarih ve Mitoloji temalarına odaklanıyor.

Haberin Devamı

ASTRO SUMMER CAMP 2017, sunduğu Astroloji Yaz Okulu Eğitim programıile astroloji bilgilerimizi tazeleyerek, bakış açılarımızı genişletecek temalara odaklanacak konuşmacılarla bir arada olma fırsatı sunmanın yanı sıra, ASTRO SUMMER CAMP katılımcıları için özel olarak hazırlanan Gezi / Keşif Turları Programı ile de herkesi kadim Minos Uygarlığını da keşfetmeye davet ediyor.

Girit’te unutulmaz bir yaz geçirmeyi hedeflerken, sizi Ege’nin harikalarını ortaya çıkaracak efsanevi hikayelerin eşlik edeceği bu ilham verici yolculuğa katılanları harika bir deneyim bekliyor.

Gökyüzünün bilgeliği bu yaz, unutulmayacak anıların gerçekleşeceği yerde, Girit’te kendini gösterecek.

www.astrosummercamp.com

ASTRO SUMMER CAMP 2017 PROGRAMLARI

Haberin Devamı

Göklerin Bilgeliği Okulu bu yaz Yunanistan’ın Girit adasında unutulmayacak bir program sunuyor.

ASTRO SUMMER CAMP bu yıl iki kaçırılmayacak programı bir arada sunuyor.

Astroloji Yaz Okulu, çok yönlü temalar odağında özgün planlanmış Eğitim Programı (23-27 Haziran 2017) ile tüm öğrencilerini ve katılımcılarını astrolojinin engin öğretileri ile buluştururken, bu akademik programı, Girit’in keşfe değer bölgelerini astroloji, tarih ve mitoloji sohbetleri eşliğinde gezmek, görmek, tanımak isteyenler için özel olarak tasarlanan Gezi ve Keşif Turları Programı (28 Haziran-1 Temmuz) izleyecek.

Astroloji Yaz Okulu Programı: ASTRO SUMMER CAMP kapsamında düzenlenecek Astroloji Yaz Okulu Programı; göklerin engin bilgeliğini anlamaya, öğrenmeye, algılarımızı zenginleştirerek bugünü geçmişle bağlayan konuları paylaşmaya dönük ders içerikleri ile konuşma temalarını bu kez tarih, mitoloji ve kadim bilgiler ekseninde ele alarak, sunduğu özgün eğitim konuları içeriği ile katılımcılarına çok özel bir öğrenme deneyimi fırsatı sunuyor.

Astroloji Yaz Okulu bu özgün programı kapsamında; küresel astroloji topluluğunun tanınmış isimlerine, alanlarının uzmanı isimler tarafından yapılacak konuşmalara, geniş temalar yelpazesinde sunulacak derslere ve uygarlık tarihinde önemli bir yere sahip Girit’in zengin tarihine, kültürüne, efsanelerine, geçmişten bugününe dair özgün temalara ışık tutacak konuk konuşmacılara ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

Gezi ve Keşif Turları Programı: ASTRO SUMMER CAMP katılımcılarının Yunanistan’ın en büyük adası olan Girit’in kısa süreli ziyaretlere sığmayacak turistik zenginliklerini, adanın dört bir yanında, kuzeyinde, doğusunda, batısında ve güneyinde yer alan en çarpıcı, en büyüleyici yerlerini yapılan özgün gezi planlamaları eşliğinde görüp, tanıyıp, keşfetmelerini sağlamaya yönelik özel olarak hazırlanan keşif turları seçenekleri sunuyor.

Girit, efsanelerin tarih gibi durduğu ve tarihin bir efsane olduğu eşsiz bir lokasyon. Girit’in geçmişten günümüze, adanın her yerinde paylaşacak bir hikayesi var. ASTRO SUMMER CAMP katılımcıları için özel olarak hazırlanan keşif gezilerine Ege’nin Harikaları’nın güzelliklerine hayat verecek efsanevi hikayeler eşlik edecek.